JAZ Lamaya*****

Египет / МАРСА АЛАМ
Jaz Lamaya Resort 4* е заобиколен от някои от най-добрите места за гмуркане в Червено море, със собствен частен плаж. Разположен в спокоен залив, само на няколко минути път с кола от международното летище Марса Алам, хотелът е на пешеходно разстояние от магазините, ресторантите и нощния живот на Madinat Coraya. Този курорт съчетава семейно забавление с приключения.

Местоположение

С лазурно море на прага и планините на заден план, Jaz Lamaya Resort 4* е идеалното място както за семейна почивка, така и за гмуркане Хотелът радва гостите с отлично обслужване, изискано кулинарно разнообразие и множество дейности и съоръжения. Независимо дали са опитни водолази или просто искат да опознаят подводния свят, водолазният център към хотела съдейства за организиране на екскурзии до рифа.

За гостите, които просто искат да мързелуват на пясъка, има разнообразни опции, които да отговарят на всеки стил. Четири плувни басейна, водни пързалки и сесии за аква фитнес. Детски клуб и детска площадка, както и детски басейн с пързалки. Разнообразие от игри и спортни съоръжения Културни програми и забавления. Приказни фитнес съоръжения: фитнес зала, здравен клуб, йога и аеробика. Пространство за конференции и срещи, което може да побере до 80 души.

В хотела

Хотелът разполага с 389 стаи и апартаменти. Финните и елегантни интериори създават привлекателна и уютна атмосфера. Всяка стая гледа към морето или градината, има разкошен балкон с места за сядане.. Всички стаи и апартаменти имат индивидуален контрол на температурата, LCD телевизор и уреди за чай и кафе, както и добре зареден минибар. Просторните и луксозни бани включват всички удобства, разполагат със сешоар. Гостите в семейните стаи могат да поискат DVD плейъри и детски филми. Всяка стая има сейф в стаята, както и международен телефон с директно набиране. Почистване на стаите – ежедневно. Смяна на спално бельо: 3 пъти седмично.

Хранене

Ресторанти и барове:

Ресторантите на Jaz Lamaya Resort 4*предлагат божествено изживяване на своите гости.Те са със смесица от кулинарни постижения от различни части на планетата. Предлага се избор от различни заведения за хранене, където гостите на хотела могат да опитат вкусове от различни кулинарии от целия свят или да релаксират с напитка в ресторантите и баровете на хотела.

Ресторант Ал-Диван-основен ресторант е с красива тераса, с изглед към морето. Гостите могат да се насладят на прекрасната гледка по време на закуска, обяд и вечеря, докато се наслаждават на вкусна кухня Предлага се разнообразие от интернационална кухня и станции за готвене на живо.
Morgana Beach Restaurant & Bar – идеалното място за вкусна хапка, освежаваща напитка и оптимистично настроение на плажа.
Mawal Lobby Bar- спокоен бар, разположен в непосредствена близост до фоайето, който предлага чай, хладки напитки или утоляващи жаждата коктейли, освежаващи напитки и вкусни коктейли. Mawal е идеалното място за спокойна вечер със семейството и приятелите.
Nesma Pool Bar- Бар на басейна –предлагат се прохладни освежаващи напитки или сладолед на гостите, докато се наслаждават на слънцето в шезлонга си край басейна.
Awtar е нощна дискотека, в която гостите на хотела могат да танцуват и да се забавляват.
À La Carte Restaurants

Nino’s - традиционна италианска кухня
Sofra’s - ориенталски специалитети
Fayrouz - средиземноморски специалитети

Допълнителна информация

Плаж:

Хотел Jaz Lamaya Resort 4*  разполага със собствен пясъчно-коралов  плаж. Ползването на чадъри, шезлонти и  матраци и хавлии на плажа и при басейна –безплатно.  Ясно изразени приливи и отливи.

 

Развлечения и спорт:

 Хотелът предлага на своите клиенти отлична възможност за забавления. Jaz Lamaya Resort 4*   разполага с четири плувни басейна за възрастни и един детски басейн, водни пързалки, джакузи ,център по гмуркане и шнорхелинг, плаване с лодки със стъклено дъно, слънчева тераса с шезлонги, тенис корт, тенис ракети и топки под наем, волейболно игрище, фитнес зала, детска площадка, дартс, боча, водна гимнастика водно поло, плажен волебол, мини-футбол, футбол, баскетбол аеробика билярд и детски клуб.

  • Платено: аквапарк, дайвинг, тенис корт, , скуош , масаж, сауна,
  • Mivida Spa -Спа центърът  кара гостите на хотела да се почувстват напълно подмладени. Mivida предлага различни лечения и терапии, за да подсили енергията на ума, тялото и душата.

За децата: детска площадка, водни пързалки, детски басейн: с подгряване в зимния период, Детския клуб и детската площадка са идеалното място децата да се потопят в пълен график от занимания и забавни игри  и да си прекарат прекрасно. Опитнен екип се грижи за тях и ги държи изцяло ангажирани през целия ден.

Деца от 8 месеца до 3 г.: детски креватчета: по заявка, безплатно и детски столчета в ресторанта.

 

цена от 990 € /1936 лв./
Цената включва
  • Самолетен билет с включени летищни такси и регистриран багаж 20 кг/ 5 кг ръчен багаж с авиокомпания European Air Charter;
  • 7 нощувки на база All Inclusive;
  • Трансфер летище – хотел – летище;
  • Медицинска застраховка Помощ при пътуване от Евроинс с покритие 10000 евро (Traveller, Вариант А);
  • Представител на туроператора.
Цената не включва
  • Препоръчани допълнителни услуги резервирани по желание:
  • Допълнителни екскурзии;
  • Задължителни доплащания - Такса гориво и вредни емисии – обявява се 21 дни преди полета.

Още хотели по офертата

PICKALBATROS SANDS PORT GHALIB*****
цена от 833 € /1629 лв./
PICKALBATROS OASIS PORT GHALIB*****
цена от 849 € /1661 лв./
NOVOTEL MARSA ALAM*****
цена от 878 € /1717 лв./
JAZ Grand Marsa*****
цена от 880 € /1721 лв./
AKASSIA SWISS RESORT *****
цена от 896 € /1753 лв./
PICKALBATROS THE PALACE PORT GHALIB*****
цена от 897 € /1755 лв./
Sol Y Mar Reef Hotel*****
цена от 816 € /1596 лв./
Iberotel Costa Mares*****
цена от 1332 € /2605 лв./
назад към Почивка в Египет - Марса Алам

Специални предложения
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах