OBLU By Atmosphere At Helengeli ****

Малдиви / Мале
OBLU Atmosphere at Helengeli е модерен хотел с всички удобства, разположен на спокоен остров. Само на метри от острова, ще откриете собствен коралов риф - истинско подводно убежище на богат морски живот. Тук можете да наблюдавате гигантски морски костенурки. Хотелът е с жизнена атмосфера и великолепни съоръжения за водни спортове. Имате Wi-Fi още по време на трансфера до острова и можете да заредите Instagram профила си със снимки от рая още преди да сте стигнали до курорта.

Местоположение

Oblu by Atmosphere at Helengeli се намира в североизточната част на атола Северен Мале с над 30 изключителни места за гмуркане наоколо. Международното летище Ibrahim Nasir е на 50 километра от Oblu by Atmosphere at Helengeli. Трансферът с моторна лодка отнема около час.

В хотела

Комплексът разполага със СПА център с хидромасажна вана, открит басейн с изглед към морето и бар. Тук ще се насладите на качествена световна кухня и можете да се включите в различни дейности, сред които гмуркане, водни спортове или отморяващи СПА процедури.

OBLU by Atmosphere @ Helengeli се намира близо до някои от най-добрите места за гмуркане на Малдивите. Tърсачите на приключения и незбравими преживявания могат да се отдадат на някои от най-добрите рифове и богатия им морски живот.
Чудесните места за гмуркане, разположени в непосредствена близост около острова на хотела, са подходящи както за начинаещи, така и за напреднали гмуркачи: Helengeli Corner, Kuda Helengeli, Kuda Helengeli Beyru, Doris Coves, Fledermaus Reef, Aladin Reef и много други.

Ако сте от романтичните двойки, които искат да подновят своя обет в райя, хотелът е подготвил множество комплименти, за да превърне това в незабравимо преживяване. От бутилка шампанско за добре дошли и романтична вечеря на свещи до СПА процедури за двойки и красва церемония по залез на плажа. Обещаваме ви, че ще помните тези романтични моменти цял ​​живот.

В стаите

Всички вили и суити са със съвременен дизайн и се отличават с очарователен малдивски интериор. Плажните вили се намират само на няколко крачки от океана, с открита тераса и просторна баня на открито.
Lagoon Villas предлагат луксозен частен басейн с надводна част, която води към заобикалящата лагуна.
Beach Suites са изключително ексклузивни помещения, разположени от страната на залеза, с просторни открити градини и чудесен частен басейн.

Висчки помещения разполагат с телевизор с плосък екран и сателитни канали, DVD плейър, докинг станция за iPod и CD плейър. В някои има релаксиращ кът за сядане. Стаите са снабдени с кафемашина и електрическа кана. Всяка включва собствена баня с вана или душ и сешоар. Осигурени са халати за баня и чехли.

Ако резервирате водна вила, можете да се насладите на плаваща закуска в собствения си частен басейн. Поглезете се с пресни сезонни плодове и шампанско...

Хранене

All Inclusive.
The Spice е основният бюфет-ресторант на курорта, където можете да се насладите на вкусни интернационални ястия, изцяло приготвени пред вас.
За обяд и вечеря Плажният Грил е специалният а-ла-карт ресторант, където можете да опитате сочни морски дарове и месни ястия на скара на фона на удивителните гледки към Индийския океан.

Бар Хелън е идеалното място за релаксираща напитка след вечеря с фантастична селекция от вина, спиртни напитки и екзотични коктейли.

цена от 2990 € /5848 лв./
Цената включва
  • Самолетен билет София-Доха-Мале-Доха-София с Qatar Airways с включен багаж до 30кг;
  • Летищни такси;
  • 7 нощувки в хотел по избор на Малдиви на съответната база изхранване;
  • Трансфери летище-хотел-летище с бързоскоростна лодка, хидроплан или вътрешен полет;
  • Посрещане на място на Малдивите от представител на местния партньор и съдействие до трансферното средство до хотела и обратно;
  • Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро;
Цената не включва
  • Допълнителни екскурзии на място;
  • Храна, напитки и услуги, неупоменати в програмата;
  • Застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора.

Още хотели по офертата

Bandos Island Resort & Spa****
цена от 3047 € /5960 лв./
Meeru Island Resort****
цена от 3636 € /7112 лв./
Kuramathi Island Resort*****
цена от 3785 € /7403 лв./
назад към Промо оферта - почивка на Малдиви

Специални предложения
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах