AYADA MALDIVES*****

Малдиви / Мале

Местоположение

Ayada Maldives е луксозен хотелски комплекс, разположен сред непокътнат риф в южния край на атола Gaafu Dhaalu, в южната част на Малдивските острови. Атолът Gaafu Dhaalu е приблизително на 431 км южно от столицата Мале. До комплекс Ayada Maldives може да се стигне с вътрешен полет (55 минути) от международно летище Мале до Kaadedhdhoo (местното летище), последван от трансфер с лодка (45 минути) до комплекса.

В хотела

Островът на който е разположен курорта заема около 15 хектара площ, покрит от тропическа растителност и предлага спиращ дъха малдивски пейзаж.
Предвид уникално местоположение на Ayada Maldives в централната част на рифа, курортът е заобиколен от дълги участъци от бели пясъчни плажове и кристално чиста плитка лагуна, идеална обстановка да се насладите на безкрайния изглед към Индийския океан или да откриете изключителния и богат морски живот.

В стаите

Комплексът предоставя помещения за настаняване с малък собствен басейн и безплатен WiFi.Всяка климатизирана вила или суит разполага със собствена веранда и душ на закрито и открито. Суитовете и вилите на плажа разполагат със собствена уединена градина с басейн, а вилите и суитовете над водата разполагат със собствен басейн, достъп до океана, шезлонги и хамак, където гостите могат да се отпуснат. На разположение на гостите са личен иконом или агент за връзка с гостите.

Хранене

Заведенията за хранене включват Magu, който предлага закуска и вечеря, бар-ресторант Ocean Breeze, разположен над тюркоазеносините води на Индийския океан и предлагащ изискани ястия в стилна обстановка, а също източно азиатски ресторант Kai Far East Asian, който сервира от индийска до японска кухня и има богата винарска изба. Ille De Joie Cheese and Wine Bar се намира между океанските вили и предлага богат избор от вина и сирена. В Отоманския салон ще се насладите на автентично турско кафе, разнообразие от чайове и традиционни наргилета. Ресторант и бар Zero Degree край басейна има собствен диджей.
цена от 3779 € /7392 лв./
Цената включва
  • самолетен билет София – Мале – София с включени летищни такси и багаж;
  • 7 нощувки на ALL INCLUSIVE в хотел по избор;
  • трансфери летище – хотел – летище;
  • медицинска застраховка покритие 10 000 евро на човек с включен риск COVID-19;
Цената не включва
  • доплащане за медицинска застраховка за гмуркане (препоръчително за гмуркачите)
  • застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора.

Още хотели по офертата

Adaaran Hudhuranfushi****
цена от 1999 € /3910 лв./
Kuramathi Island Resort*****
цена от 2546 € /4980 лв./
OBLU By Atmosphere At Helengeli ****
цена от 2687 € /5256 лв./
Diamonds Thudufushi Beach & Water Villas *****
цена от 2746 € /5371 лв./
Diamonds Athuruga Beach & Water Villas*****
цена от 2751 € /5381 лв./
OBLU Select At Sangeli****
цена от 3226 € /6310 лв./
Atmosphere Kanifushi*****
цена от 3516 € /6877 лв./
Lily Beach Resort & Spa At Huvahendhoo*****
цена от 3836 € /7503 лв./
Emerald Maldives Resort & SPA*****
цена от 4063 € /7947 лв./
OZEN LIFE Maadhoo*****
цена от 4230 € /8274 лв./
назад към Препоръчани All Inclusive хотели на Малдиви

Специални предложения
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах