Дубай и о-в Мавриций

01 Март 2021 - 20 Декември 2021
9 Дни / 7 Нощувки

Едно пътуване - две дестинации от световна класа.
Островът на любовта - Мавриций и световния мегаполис Дубай с възможност за екскурзии на български език. 
Насладете се на яркия контраст между архитектурните чудеса в града на рекордите и ведрия тропически рай на остров Мавриций.

 

Програмата е индивидуална, не е свързана с минимален брой туристи за осъществяването й.

Цената не е валидна за периода на Новогодишните празници.

Посочените цени са калкулирани по най-ниските цени на самолетните билети и важат за ограничен брой места до изчерпване на количествата.

Цената и наличността подлежи на препотвърждение при резервиране с имена и депозит!

Програма

ден
1
Директен полет до Дубай. Приситгане на летище Дубай и трансфер до вашия хотел. Настаняване. Свободно време и нощувка.
ден
2
Закуска. Свободно време за самостоятелно разглеждане nа второто по големина емирство в ОАЕ или екскурзия срещу допълнително заплащане. Нощувка.
ден
3
Закуска. Свободно време за плаж и развлечения или избор на допълнителна екскурзия.
ден
4
Закуска. Трансфер до летището за полет до о-в Мавриций. Пристигане на романтичния остров Мавриции и любезно посрещане от представител на местната ни фирма партньор. Трансфер до хотел по избор. Настаняване, свободно време и нощувка.
ден
5-7
Закуска. Свободни дни за плаж, развлечения, почивка, екскурзии за опознаване на острова или водни разходки. Препоръчваме Ви разходка с катамаран по крайбрежието и екскурзия до екзотичната северна част на острова с посещение на Ботаническата градина от 1767 година. Нощувки в избрания от Вас хотел.
ден
8
Закуска. Освобождаване на хотела и трансфер до летището за полет до София през транзитно летище.
ден
9
Приситгане в София.

Важно:
- Програмата е индивидуална и не е свързана с минимум брой участници.
- Не е предвиден водач от "Посейдон Холидейс"
- Цената е формирана по най-ниските тарифи на полетите и подлежи на препотвърждение за желаните от вас дати на пътуване и към момента на резервиране.
- Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите - до 12:00 ч. в деня на заминаване
- Цените са формирани при следния валутен курс: 1 USD = 1.75 BGN. При увеличение на валутния курс на щ. долар към лева с повече от 5%, туроператорът си запазва правото да промени цената към момента на доплащане на пакета. 
- Медицинската застраховка по пакетите за организирано пътуване е на ЗАД “ Армеец”. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 130, е-mail: operations@coris.bg и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият е приет в лечебно заведение в състояние, в което е било практически невъзможно да се свърже с Асистиращата компания, Застрахованият е длъжен да се свърже с Асистанс компанията на посочените телефони, лично или чрез трето лице, в срок до 24 часа от момента, в който състоянието му позволи, но във всички случаи преди напускане на медицинското заведение.Когато Застрахованият е заплатил сам направените разходи, всички документи по конкретната претенция следва да се изпратят на Застрахователя в оригинал, в срок до 5 дни след завръщането на Застрахования в Р България.Адрес за кореспонденция и предявяване на щети: ЗАД „Армеец“, България, гр. София, ул. „Жолио Кюри“ №20, тел. + 359 2 81 90 941

Забележки:
Пакетната цена може да се преизчисли за различен брой нощувки.
Пакетната цена може да се преизчисли за настаняване в единична стая.
Пакетната цена може да се преизчисли за пътуване в Business класа.
 
Начин на плащане: в брой или по банков път при предварително предоставена проформа фактура.
Депозит в размер на 50% от пакетната цена при приемане на офертата и записване.
Доплащане 40 дни преди датата на заминаване. Цените се заплащат в ЛЕВА по фиксинга на БНБ. Цените са платими в лева, в брой или по банков път 
 
Информация относно здравните изисквания: няма задължителни медицински и санитарни изисквания при пътуване до о-в Мавриций и ОАЕ.

Информация относно визови изисквания: няма изисквания за виза при пътуване до о-в Мавриций и ОАЕ.

Необходими документи:
Международен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.
За младоженци и празнуващите годишнини - сертификат за сключен брак.
За деца под 18 г., пътуващи без родители - нотариално заверено родителско разрешение за напускане на страната от непътуващия родител (оригинал и 1 копие). За деца, чиито родители са с различни фамилии, се изисква копие от акт за раждане на детето, в който да са вписани и двамата родители.
 

Пътуващите имат право да прекратят едностранно договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след заплащане на следните суми:

Условия за анулация и неустойки:

До 60 дни преди датата на пътуването –  размера на внесения депозит при резервиране на пакета  
От 59 до 41 дни преди датата на пътуването 70 % от общата сума или загуба на внесения депозит (в зависимост кое е повече)
От 40 дни преди датата на пътуването 100 % от цената на пътуването. 
В случай, че ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати доброволно своето пътуване, през времетраенето му, всички допълнителни разходи, включително и транспортните, са за негова сметка.
ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да прехвърли правото си на пътуване на трето лице в срок съобразно спецификата на дестинацията, издаване на самолетни билети по международни и вътрешни полети до датата на доплащане на туристическата услуга, като се задължава да заплати на ТУРОПЕРАТОРА само дължимите суми, свързани с евентуалното преиздаване на билетите;

Пътуване на лица с ограничена подвижност: Пътуването като цяло НЕ Е  подходящо за лица с ограничена подвижност.


ТА “ПОСЕЙДОН ХОЛИДЕЙС” ООД има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ.
 

RIU Creole****

Мавриций / Остров Мавриций

Вижте още
цена от 1521 € /2975 лв./
Цената включва
 • Самолетен билет София - Дубай - Мавриций - транзитно летище - София;
 • Включени летищни такси и багаж по полетите
 • 3 нощувки със закуски в Дубай в хотел 3*;
 • 4 нощувки на остров Мавриций в хотел 4* на база изхранване All Incluxive;
 • Трансфери летище - хотел - летище в Дубай и на остров Мавриций
 • Медицинска застраховка със ЗАД "АРМЕЕЦ" (покритие 10 000 евро)
Цената не включва
 • Разходи от личен характер
 • Допълнителни екскурзии
 • Доплащане за по-висок клас хотели по програмата;
 • Такса „Туристически Дирхам” в Дубай - заплаща се задължително и лично от туриста при настаняване хотела и се таксува на стая на вечер по:
 • - 10 дирхама (около 5 лева) за 3* хотел
 • - 15 дирхама (около 7,50 лева) за 4* хотел
 • - 20 дирхама (около 9,50 лева) за 5* хотел
 • Застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора (или до 5 календарни дни след внасяне на депозит по резервацията), съгласно условията на ЗАД "АРМЕЕЦ", гр.София, ул. „Жолио Кюри“ №20, тел. + 359 2 81 90 941

Допълнителни екскурзии

Цените са валидни при минимум 2 души и подлежат на препотвърждение!

Остров Мавриций - колоритният Юг

Колортният Юг на остров Мавриций – цена 110 евро на човек

Турът ви позволява да видите голяма част от остров Мавриций. Пътувате в климатизиран автобус през южната част на острова. По пътя ви се редуват планински върхове и национални паркове, водопади ... дори угаснал кратер на вулкан, покрит със зеленина. Ще спрете в занаятчийска работилница за миниатюрни кораби от 18-ти век. Следва обяд в местен ресторант с невероятна гледка. Спирка във една от най-популярните фабрики за производство на ром. Една от най-големите атракции на тура е удивителната природна картина на 7-цветната земя (на симката по-горе). Уникалната природна забележителност представлява красиви пясъчни дюни от лава със 7 различни цвята, получени при окисляването на различните видове минерали. Водопадът Шамарел е другата незабравима гледка, която дълго ще помните.

 

 

Остров Мавриций - екзотичният Север

Екзотичният Север на остров Мавриций – цена 102 евро цена на човек

Това пътуване е наистина разнообразно. Започваме с посещение на Ботаническата градина Pamplemousses, една от най-старите в южното полукълбо. Създадена през 18-ти век, днес градината представя повече от 500 вида редки растения, красиво аранжирани сред езера с водни лилии. Обяд. Следва посещение на фабрика за преработка на захарна тръстика - една от основните култури, отглеждана на острова. Ще научите историята на търговията със захар и ще имате възможност да опитате някои сортове захарна тръстика, които се добиват тук. Вашият ден завършва с пазаруване или свободно време в стилен търговски район на Port Louis.

 

 

Остров Мавриций - пътуване в миналото

Пътуване в миналото – цена 65 евро на човек

Този тур ще ви отведе в миналото на острова. Ще посетите традиционна креолска къща и огромна плантация за захарна тръстика. Ще имате възможност за дегустация на екзотични плодове и различни видове ром.

 

 

Остров Мавриций - долината Ferney Valley

Долината Ferney Valley – цена 95 евро на човек

Ferney Valley показва най-доброто от тропическия пейзаж на остров Мавриций. Пешеходният преход през долината трае около 2 часа. По пътя ще си почивате на красиви места за множество фото-паузи. Следва обяд в креолска ловна хижа. Преди да се върнете в хотела си ще спрете в близост до крайбрежното село Mahébourg. Тук можете да разгледате историческия пазар и красивото крайбрежие.

 

 

Почивка на Мавриций - катамаран

Целодневен круиз с катамаран – цена 91 евро за настанените в хотели по Източния бряг, цена 88 евро за настанените в хотели по Западния бряг

 

 

 

Допълнителни екскурзии в Дубай (цените могат да бъдат потвърдени, в случай когато пътуването е съобразено с датите на провеждане на ежегодните ни програми за Дубай)
 
Име на екскурзията Цена на възрастен Цена за дете до 12 год. Продължителност
Магията на откритите пазари на Изтока с обяд в местен ресторант. 40 EUR/78 лв 35 EUR/69 лв ͌ 5 часа
Бурж Кхалифа и Дубай Мол 55 EUR/108 лв 45 EUR/88лв ͌ 5 часа
Абу Даби с включено посещение на Президентския дворец „Qasr Al Watan”. 65 EUR/127 лв 55 EUR/108 лв ͌ 10 часа
Джип сафари в пустинята. 60 EUR/117 лв 45 EUR/88лв ͌ 5 часа
Парти Катамаран. 60 EUR/117 лв 45 EUR/88лв ͌ 5 часа
Посещение на атакционния парк Глобал Вилидж /Global Village/. 40 EUR/78 лв 25 EUR/49 лв ͌ 5 часа
Градините на Дубай /Miracle Garden/. 40 EUR/78 лв 25 EUR/49 лв ͌ 5 часа
Круиз и вечеря на традиционната арабска лодка Доу /Арабска галера/, плавайки по Дубай Марина. 65 EUR/127 лв 55 EUR/108 лв ͌ 4 часа
 

Специални предложения
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах