Lagoon Attitude****

Мавриций / Остров Мавриций
^ Хотелът е разположен на една от най-големите лагуни на остров Мавриций
^ Различни зони с различна автентична атмосфера
^ Хотел само за възрастни - идеалното място за вашето романтично бягство

Исакте да вземете всичко от вашата почивка. Има моменти, в които ви се иска да се потопите в оживена атмосфера и други, в които предпочитате да се оттеглите на спокойствие за истинска почивка. А има и моменти, в които искате да се почувствате безгрижно като местните жители и ... Тогава вашето място е Lagoon Attitude. Този красив хотел е проектиран около три основни зони:

Оживената зона е разположена в централната част на хотела. Тук са големият басейн и амфитеатърът. Забавленията не спират през цения ден, а вечер можете да останете до късно на парти около басейна.

В северната част на хотела е разположена релакс- зоната. Тук можете да си починете истински на фона на красивите гледки към лагуната. В това спокойно място денят ви може да започне с пилатес по изгрев на брега на океана. Тук можете необезпокоявано да се освежите в кристалната вода и да се насладите на красивите залези с коктейл от плажния бар.

В традиционната зона ще опознаете част от културата на остров Мавриций. Опитайте да поживеете като местен поне за няколко дни. Научете няколко думи на местния креолски език. Тествайте вкусната местна улична храна в Taba-J.

Независимо коя атмосфера предпочитате, всичко в Lagoon Attitude е свързано с незбравими преживявания - вечеря с маврициански ястия под звездното небе, отпускащи СПА процедури с морски продукти или свързване с природата и със себе си.

За да бъде удоволствието пълно изберете настаняване в апартамент с джакузи на балкона и неповторими гледки към Индийския океан.

Местоположение

На северното крайбрежие на остров Мавриций, във все още защитена зона, на бреговете на обширната лагуна Anse la Raie.

В хотела

Типичната мавританска архитектура и декорацията в морски стил хармонично се сливат с красивата и екзотична природа наоколо. Мястото е наистина магично. Екзотичната обстановка се допълва от прекрасно обслужване и грижите на домакините - истинско отражение на маврицианското гостоприемство.

Хранене

Пробвайте системата Dine Around и открийте разнообразната кухня на осрова по време на вечеря в 3 ресторанта: Bénitier, Kot Nou и Resto 2: Bénitier - основния ресторатнт за закуска, обяд и вечеря. Kot Nou - ястията, които ще опитате тук са смесица от пикантни и изискани вкусове. Насладете се на домашни гозби, вдъхновени от местните кулинарни традиции.

Taba - J - Насладете се на истинска мавританска улична храна, приготвена с грижа и внимание от готвачите на хотела. Ресторантът предлага пикантни закуски за обяд.



цена от 1999 € /3910 лв./
Цената включва
  • Двупосочен самолетен билет София - транзитно летище - остров Мавриций - транзитно летище - София, с включени летищни такси и багаж
  • Трансфер летище - хотел - летище на остров Мавриций;
  • 7 нощувки на съответната база изхранване на о-в Мавриций;
  • Медицинска застраховка (покритие 10 000 евро);
Цената не включва
  • Допълнителните екскурзии на остров Мавриций;
  • Застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора.

Още цени за хотела

  • Пакетна цена на човек за 7 нощувки на база All Inclusive

Още хотели по офертата

Coin De Mire Attitude***
цена от 1883 € /3683 лв./
RIU Creole****
цена от 2141 € /4188 лв./
Zilwa Attitude****
цена от 2189 € /4282 лв./
The Ravenala Attitude****
цена от 2158 € /4221 лв./
LUX* Le Morne*****
цена от 3469 € /6785 лв./
LUX* Belle Mare*****
цена от 3341 € /6535 лв./
Constance Belle Mare Plage*****
цена от 2634 € /5152 лв./
LUX* Grand Gaube****
цена от 2926 € /5723 лв./
назад към Остров Мавриций

Специални предложения
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах