Остров Мавриций

22 Февруари 2023 - 31 Май 2024
10 Дни / 7 Нощувки

Изберете почивка на остров Мавриций с Посейдон Холидейс.
Ние сме тук, за да осигурим вашето безопасно и комфортно пътуване до остров Мавриций. 

 

Остров Мавриций е разположен сред Индийския океан, там където се пресичат пътищата между континентите. Той е чудесен микс от африкански, индийски, европейски и ориенталски влияния. Уникален остров с бели пясъчни плажове, полета със захарна тръстика и зелени планини скрасиви форми, които се издигат над кристално чисти води... Мавриций предлага едни от най-добрите хотели в света, страхотни условия за голф и спокойствие, каквото ще намерите на малко метса. Не е чудно, че Марк Твен счита този невероятен остров за прототип на рая.
 

Програмата е индивидуална, не е свързана с минимален брой туристи за осъществяването й.

Цената не е валидна за периода на Новогодишните празници.

Посочените цени са калкулирани по най-ниските цени на самолетните билети, важат за ограничен брой места до изчерпване на количествата и подлежат на препорвърждение при резервиране с точни имена и депозит.

Програма

ден
1
Отпътуване от летище София. Полет за Мавриций с междинно кацане на транзитно летище.
ден
2
Остров Мавриций
Кацане на остров Мавриций. Посрещане от представител на фирмата партньор на туроператора и трансфер до избрания хотел. Свободно време за почивка. Нощувка.
ден
3-8
Остров Мавриций
Свободни дни за плаж, развлечения, почивка, екскурзии за опознаване на острова или водни разходки. Препоръчваме Ви разходка с катамаран по крайбрежието и екскурзия до екзотичната северна част на острова с посещение на Ботаническата градина от 1767 година. Нощувки в избрания от Вас хотел.
ден
9
Остров Мавриций
Закуска. Свободно време. Освобождаване на хотела. Трансфер до летището. Полет за София през транзитно летище.
ден
10
Пристигане в София.
Важно:
- Програмата е индивидуална и не е свързана с минимум брой участници.
- Не е предвиден водач от "Посейдон Холидейс"
- Цената е формирана по най-ниските тарифи на полетите и подлежи на препотвърждение за желаните от вас дати на пътуване и към момента на резервиране.
- Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите - до 12:00 ч. в деня на заминаване
- Цените са формирани при следния валутен курс: 1 USD = 1.75 BGN. При увеличение на валутния курс на щ. долар към лева с повече от 5%, туроператорът си запазва правото да промени цената към момента на доплащане на пакета. 
- Медицинската застраховка по пакетите за организирано пътуване е на ЗАД “ Армеец”. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 130, е-mail: operations@coris.bg и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият е приет в лечебно заведение в състояние, в което е било практически невъзможно да се свърже с Асистиращата компания, Застрахованият е длъжен да се свърже с Асистанс компанията на посочените телефони, лично или чрез трето лице, в срок до 24 часа от момента, в който състоянието му позволи, но във всички случаи преди напускане на медицинското заведение.Когато Застрахованият е заплатил сам направените разходи, всички документи по конкретната претенция следва да се изпратят на Застрахователя в оригинал, в срок до 5 дни след завръщането на Застрахования в Р България.Адрес за кореспонденция и предявяване на щети: ЗАД „Армеец“, България, гр. София, ул. „Жолио Кюри“ №20, тел. + 359 2 81 90 941

Забележки:
Пакетната цена може да се преизчисли за различен брой нощувки на остров Мавриций.
Пакетната цена може да се преизчисли за настаняване в единична стая в хотела на остров Мавриций.
Пакетната цена може да се преизчисли за пътуване в Business класа във вашия полет.
 
Начин на плащане: по банков път при предварително предоставена проформа фактура.
Депозит в размер на 50% от пакетната цена при приемане на офертата и записване.
Доплащане 40 дни преди датата на заминаване. Цените се заплащат в ЛЕВА по фиксинга на БНБ. Цените са платими в лева, в брой или по банков път 
 
Информация относно здравните изисквания: свържете се с екипа на Посейдон Холидейс за актуална информация за пътуване до о-в Мавриций.

Информация относно визови изисквания: няма изисквания за виза при пътуване до о-в Мавриций.

Необходими документи:
Международен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.
За младоженци и празнуващите годишнини - сертификат за сключен брак.
За деца под 18 г., пътуващи без родители - нотариално заверено родителско разрешение за напускане на страната от непътуващия родител (оригинал и 1 копие). За деца, чиито родители са с различни фамилии, се изисква копие от акт за раждане на детето, в който да са вписани и двамата родители.
 

Пътуващите имат право да прекратят едностранно договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след заплащане на следните суми:

Условия за анулация и неустойки:
До 60 дни преди датата на пътуването –  размера на внесения депозит при резервиране на пакета  
От 59 до 41 дни преди датата на пътуването 70 % от общата сума или загуба на внесения депозит (в зависимост кое е повече)
От 40 дни преди датата на пътуването 100 % от цената на пътуването. 
В случай, че ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати доброволно своето пътуване, през времетраенето му, всички допълнителни разходи, включително и транспортните, са за негова сметка.
ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да прехвърли правото си на пътуване на трето лице в срок съобразно спецификата на дестинацията, издаване на самолетни билети по международни и вътрешни полети до датата на доплащане на туристическата услуга, като се задължава да заплати на ТУРОПЕРАТОРА само дължимите суми, свързани с евентуалното преиздаване на билетите;
Пътуване на лица с ограничена подвижност: Пътуването като цяло НЕ Е  подходящо за лица с ограничена подвижност.

ТА “ПОСЕЙДОН ХОЛИДЕЙС” ООД има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ.

Coin De Mire Attitude***

Мавриций / Остров Мавриций

Реновираният хотел Coin De Mire предлага отлични условия за почивка на отлични цени. Разположен край плажа Бен Бьоф сред голяма тропическа градина с 2 плувни басейна. Хотелът гледа към скалата Coin de Mire. Гостите могат да разглеждат подводния свят по време на безплатните разходки из океана с лодка със стъклено дъно. Предимство на хотела е хубавият, живописен пясъчен плаж (през улица).

Вижте още


Още хотели по офертата

Lagoon Attitude
Lagoon Attitude****
цена от 1999 € /3910 лв./
RIU Creole
RIU Creole****
цена от 2141 € /4188 лв./
Zilwa Attitude
Zilwa Attitude****
цена от 2189 € /4282 лв./
The Ravenala Attitude
The Ravenala Attitude****
цена от 2158 € /4221 лв./
LUX* Le Morne
LUX* Le Morne*****
цена от 3469 € /6785 лв./
LUX* Belle Mare
LUX* Belle Mare*****
цена от 3341 € /6535 лв./
Constance Belle Mare Plage
Constance Belle Mare Plage*****
цена от 2634 € /5152 лв./
LUX* Grand Gaube
LUX* Grand Gaube****
цена от 2926 € /5723 лв./
цена от 1883 € /3683 лв./
Цената включва
  • Двупосочен самолетен билет София - транзитно летище - остров Мавриций - транзитно летище - София, с включени летищни такси и багаж
  • Трансфер летище - хотел - летище на остров Мавриций;
  • 7 нощувки на съответната база изхранване на о-в Мавриций;
  • Медицинска застраховка (покритие 10 000 евро);
Цената не включва
  • Допълнителните екскурзии на остров Мавриций;
  • Застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора.

Допълнителни екскурзии

Остров Мавриций
Цените са валидни при минимум 2 души и подлежат на препотвърждение!

 

Колортният Юг на остров Мавриций – цена 110 евро на човек

Турът ви позволява да видите голяма част от остров Мавриций. Пътувате в климатизиран автобус през южната част на острова. По пътя ви се редуват планински върхове и национални паркове, водопади ... дори угаснал кратер на вулкан, покрит със зеленина. Ще спрете в занаятчийска работилница за миниатюрни кораби от 18-ти век. Следва обяд в местен ресторант с невероятна гледка. Спирка в дестилационна за ром. Хайлайтът на тура е удивителната природна картина 7 Coloured Earth (на симката по-горе). Уникалната природна забележителност представлява красиви пясъчни дюни със 7 различни цвята. Водопадът Chamarel е другата незабравима гледка, която дълго ще помните.
 

Остров Мавриций - екзотичният Север

Екзотичният Север на остров Мавриций – цена 108 евро цена на човек

Това пътуване е наистина разнообразно. Започваме с посещение на Ботаническата градина Pamplemousses, една от най-старите в южното полукълбо. Създадена през 18-ти век, днес градината представя повече от 500 вида редки растения, красиво аранжирани сред езера с водни лилии. Обяд. Следва посещение на фабрика за захар. Ще научите историята на търговията със захар и ще имате възможност да опитате някои сортове захарна тръстика, които се добиват тук. Вашият ден завършва с пазаруване или свободно време в стилен търговски район на Port Louis.
 

Остров Мавриций - пътуване в миналото

Пътуване в миналото – цена 65 евро на човек

Този тур ще ви отведе в миналото на острова. Ще посетите традиционна креолска къща и огромна плантация за захарна тръстика. Ще имате възможност за дегустация на плодове и ром.

 

 

Долината Ferney Valley – цена 111 евро на човек

Ferney Valley показва най-доброто от тропическия пейзаж на остров Мавриций. Пешеходният преход през долината трае около 2 часа. По пътя ще си отдъхвате на множество фото-паузи. Следва обяд в креолска ловна хижа. Преди да се върнете в хотела си ще спрете в близост до крайбрежното село Mahébourg. Тук можете да разгледате историческия пазар и бреговата линия.
 

Целодневен круиз с катамаран – цена 95 евро за настанените в хотели по Източния бряг, цена 111 евро за настанените в хоетли по Западния бряг


Специални предложения
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах