Почивка в Анталия, Турция 2020 - 7 нощувки в Кемер от София

01 Май 2020 - 21 Октомври 2020
8 Дни / 7 Нощувки
Важно! Поради динамиката на ценообразуването, моля да имате предвид, че цените по стандартни и ранни записвания могат да бъдат прекратени или променени преди посочения срок на действие на офертата. За това препоръчваме резервация във възможно най-кратък срок (24 часа) след предоставяне на оферта и избор на хотел.

 

Полети от София всеки петък от 01.05 до 16.10.2020 вкл.

Полети от София всяка неделя от 17.05 до 28.06 и от 23.08 до 11.10.2020 вкл.

Полети от София всяка сряда от 20.05 до 17.06 и от 02.09 до 21.10.2020 вкл.


Възможност за настаняване с 5, 7, 9, 10, 11, 12 и 14 нощувки!
Богато разнообразие от хотелско настаняване в Алания, Белек, Лара, Сиде и Кемер!


ПРОГРАМА:

Ден 1:
Директен чартърен полет от София - Анталия. Посрещане и трансфер до избрания хотел. Свободно време. Нощувка.

Ден 2-7:
Закуска. Свободно време или по желание допълнителни екскурзии, които се заявяват и заплащат на място в Турция. Сред тях са изброените по-долу, както и много други:

Демре-Мира-Кекова
Ще имате възможност да посетите църквата Св. Николай Чудотворец и древния скален Некропол. След това ще се впуснете в незабравимо водно приключение с круиз на яхта към потъналия град Симена. По време на круиза е отделено време и за къпане в лазурните води на Средиземно море. Предлага се обяд. Ще имате възможност и да се сдобиете със сувенири от магазин за икони, фабрика за оникс и винарска изба, които ще посетите по време на тази допълнителна екскурзия.

Далян Краб тур
С тази екскурзия ще посетите реката Далиян, известна като "Турската Венеция". След разходка по реката с яхта, ще посетите древния град Каунос и Ликийските гробници. Време за къпане също е предвидено при посещението на известния плаж Изтезе. За любителите има възможност за ловене на раци (срещу допълнително заплащане и приготвяне). Ще посетите минерални източници, винарска изба и фабрика за оникс. Осигурени са закуска, обяд и вечеря за участниците в това приключние.

Кападокия за 2 дни
Ще се потопите в магията на долината на Кападокия и да посетите Гьореме - музей под открито небе, трите красавици, крепостта Учхисар, впечатляващата джамия Селимие в град Кония и грънчарска работилница, където може да се сдобиете с уникални сувенири. В цената на тази екскурзия са включени входни билети, обяд и вечеря, нощувка, както и придружаващ екскурзовод. Напитки и полет на балон над Кападокия се заплащат допълнително.

Аквариума Antalya Aquarium
Това е един от най-големите в света подводни тунели, с дължина 131м и ширина 3м. Разполага с над 40 тематични морски и океански аквариума. Ще посетите също и терариума, OCEANRIDE XD кинотеатър, както и снежната стая. Тази допълнителна екскурзия може да бъде направена и вечер.

Памуккале
Ще имате уникалната възможност да посетите единствените в света снежно бели вкаменени тераси от варовик, напомнящи пухкав памук, пръснат по земята. В обиколката има посещение на античния град Хиераполис, древния Амфитеатър и Некропола. Срещу допълнително заплащане ще може да видите басейна на Клеопатра. В цената на екскурзията има включено изхранване - закуска, обяд и вечеря. При посещението на текстилна фабрика, фабрика за обработка на оникс и винарска изба ще може да се сдобиете със сувенири.

Израел за 1 ден  със самолет
Това приключение започва с отпътуване от Анталия в 06:00 ч. Ще посетите Йерусалим, Витлеем, храма на Господния дом, планината Голгота, старинен град, Стената на плача и, разбира се, Мъртво море. В цената на тази екскурзия е включен полет, придружител от фирмата, обяд, вечеря (поръчка от хотела). Пристигането в Анталия е късно - около 01:00 часа през нощта.

Ден 8:
Закуска. Освобождаване на стаите. Трансфер до летището и полет за София.

*Програмата e примерна за настаняване с 7 нощувки.
*Предложените допълнителни екскурзии са примерни и дните на провеждането им подлежат на препотвърждение на място в Турция.ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ:
•    Самолетен билет София - Анталия - София с чартърен полет (не вкл. кетъринг по време на полета);
•    Пътнически и летищни такси (в размер на 79 евро на човек към 05.08.2019);
•    Държавна такса сигурност за летищата в Турция;
•    20 кг чекиран багаж и ръчен багаж до 8 кг;
•    Трансфери летище - хотел - летище;
•    7 нощувки в избрания хотел на съответния пансион;
•    Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро (с Assistance).


ЦЕНИТЕ НЕ ВКЛЮЧВАТ:
•    Екскурзии по желание (закупуват се на място след пристигане в Анталия);
•    Задължително се заплаща евентуална горивна такса.**;
•    Доплащане за медицинска застраховка за лица от 65 до 75 г: 5 евро/10 лева за 8 дни; за лица от 75 до 80 г: 15 евро / 30 лева за 8 дни;
•    Застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора, съгласно условията на ''Групама Застраховане'' ЕАД".*Всички цени са с включени летищни такси.

*Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цените за чужди граждани, както и цени при пътуване на бебета до 2 години се предоставят след запитване за конкретна дата на пътуване, хотел и тип настаняване.

Важно: Поради динамиката на ценообразуването, моля да имате предвид, че цените по стандартни и ранни записвания могат да бъдат прекратени или променени преди посочения срок на действие на офертата. За това препоръчваме резервация във възможно най-кратък срок (24 часа) след предоставяне на оферта и избор на хотел.ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА:
авиокомпания: CORENDON AIRLINES
тип самолет: Boeing 737-800
адрес: Guzeloluk Mah. 1879 Sok. No: 148 07200, Antalya
Лиценз : TR-015

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА:
авиокомпания: SunExpress (www.sunexpress.com)
тип самолет: Boeing 737-800 или друг от предлаганите от АК SunExpress
адрес: TR-07230 Antalya, Türkiye, P.O Box 28, Yenigöl Mah. Nergiz Sok. No: 84 PK
Регистрационен номер: / Tic.Sic. No:12563УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ:

1. Плащания:
- депозит при записване в размер на 30 % на човек от общата цена на всички услуги, включени в договора за туристически пакет;
- доплащане до 22 дни преди датата на пътуване.

2.Необходими данни за всички пътуващи:
2.1. Три имена на латиница по международен паспорт.
2.2. Единен граждански номер (ЕГН) или дата на раждане, ако лицето е чуждестранен гражданин.
2.3. Номер на паспорт и дата на валидност.
2.4. Забележка, в случай че лицето не е български гражданин.

Пътническите листове се оптимизират в съгласие с новите изисквания за използването на Резервационни Данни за Пътниците (PNR) и Предварителна Пътническа Информация (API) за чартърните полети. В България тези промени се регулират от закона за ДАНС, обнародван в ДВ на 23.02.2016г – повече информация можете да намерите ТУК.

3. Анулационни срокове:
3.1. Крайният срок, в който потребителят може да се откаже от договора (анулация), без да дължи неустойка е до 45 дни преди датата на пътуването;
3.2. При анулация от 44 до 22 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на изискуемия депозит;
3.3. При анулация от 21 до 8 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 70% от цената на пътуването;
3.4. При анулация от 7 и по-малко дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от цената на пътуването.**УТОЧНЕНИЕ: Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата: София: 600 долара на тон; Анталия: 700 долара на тон. Поради постоянно променящите се цени на горивата и валутния курс USD / EUR авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай цената на пътуването ще се промени с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени.
Ако има такова изменение, информация за това ще бъде публикувана 20 дни преди датата на съответния полет, за което клиентите за този полет трябва да бъдат уведомени и те ще могат да заплатят тази горивна такса до 10 дни преди пътуването в агенцията, където са записани (за записвания по-малко от 20 дни преди съответния полет също ще важи обявената горивна такса за този полет, ако има такава).ЗАБЕЛЕЖКИ:
•    Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 100. Срок за уведомление за ненабран мин. брой участници: 20 дни преди датата на отпътуване.
•    Промоционалните цени за ранни записвания, ако има такива, са валидни при определени условия, които са описани в съответните ценови оферти. Когато валидността е от тип до определен брой дни до полета, важи следното: последният ден на валидност + съответния брой дни по офертата трябва да включва деня преди полета, а не самия ден на полет! Промоцията за ранни записвания за отделни хотели може да бъде прекратена и преди посочения срок на действие в случай на изчерпване на предвидения за продажба по ранни записвания брой стаи в тези хотели.
•    Медицинската застраховка е сключена в ''Групама Застраховане'' ЕАД /асистираща компания: EUROCROSS ASSISTANCE/ или Мондиал Асистанс.
•    При настъпване за събитие, налагащо използването на услугата Асистанс към застраховка Помощ при пътуване, е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да уведомите асистиращата компания и да съгласувате разходите. Ако НЕ СЕ СВЪРЖЕТЕ с нея, ГУБИТЕ едно от основните предимства на застраховката – да бъдете насочени към най-удачното лечебно заведение, и да не заплащате нищо лично – разходите се уреждат директно от Застрахователя към лечебното заведение, със съдействието на асистиращата компания. Друг негатив при неуведомяване на Еврокрос е и фактът, че при липса на контакт между Вас с асистиращата компания, лимитът за разходи за лечение е само 200 евро! Директният номер за връзка с Еврокрос е: +359 2 850 89 89
•    В случай на заболяване или злополука по време на Вашето пътуване и в случай, че се нуждаете от незабавна лекарска помощ, моля следвайте указанията, които ще намерите приложени в документите във Вашия травелпак - общите условия на застраховката и изключенията по основните и допълнителни покрития се предоставят заедно с останалите документи за пътуването. Ако застрахователя не бъде своевременно уведомен, то същия има право да откаже да покрие разходите за евентуално лечение.
•    Гражданите на Република България, притежаващи международни паспорти с валидност минимум 60 дни след датата на отпътуване от Турция, могат да влизат, пребивават, преминават транзит и напускат територията на Република Турция без визи за срок до 90 (деветдесет) дни в рамките на 6 (шест) месеца, считано от датата на първото им влизане, през всички гранично-контролни пропускателни пунктове.

 Хотели по офертата

ARES BLUE HOTEL 4*
ARES BLUE HOTEL 4*
цена от 281 € /550 лв./
PALMET RESORT KIRIS HOTEL 4*
PALMET RESORT KIRIS HOTEL 4*
цена от 289.50 € /566 лв./
MELISSA RESIDENCE BOUTIQUE&SPA 4*
MELISSA RESIDENCE BOUTIQUE&SPA 4*
цена от 291.50 € /570 лв./
MONNA ROZA BEACH RESORT HOTEL 4*
MONNA ROZA BEACH RESORT HOTEL 4*
цена от 291.50 € /570 лв./
KEMER HOTEL 3*
KEMER HOTEL 3*
цена от 295 € /577 лв./
GRAND MIR`AMOR HOTEL 4 *
GRAND MIR`AMOR HOTEL 4 *
цена от 305.50 € /598 лв./
MEDER RESORT 5 *
MEDER RESORT 5 *
цена от 308.50 € /603 лв./
KEMER DREAM HOTEL 4 *
KEMER DREAM HOTEL 4 *
цена от 323 € /632 лв./
LARISSA AKMAN PARK 4*
LARISSA AKMAN PARK 4*
цена от 324.50 € /635 лв./
SELCUKHAN HOTEL 4*
SELCUKHAN HOTEL 4*
цена от 333.50 € /652 лв./
SIMENA HOLIDAY VILLAGE HV-1
SIMENA HOLIDAY VILLAGE HV-1
цена от 335 € /655 лв./
ELAMIR RESORT HOTEL 4 * (ex. KEMER BOTANIK RESORT 4*)
ELAMIR RESORT HOTEL 4 * (ex. KEMER BOTANIK RESORT 4*)
цена от 339.50 € /664 лв./
L`OCEANICA BEACH RESORT HOTEL 5 *
L`OCEANICA BEACH RESORT HOTEL 5 *
цена от 345 € /675 лв./
DAIMA BIZ RESORT 5 *
DAIMA BIZ RESORT 5 *
цена от 345.50 € /676 лв./
MAJESTY CLUB LA MER 5 *
MAJESTY CLUB LA MER 5 *
цена от 367 € /718 лв./
ARMAS KAPLAN PARADISE 5*
ARMAS KAPLAN PARADISE 5*
цена от 367.50 € /719 лв./
ARMAS BEACH HOTEL 4*
ARMAS BEACH HOTEL 4*
цена от 375 € /734 лв./
ASDEM LABADA HOTEL 5 *
ASDEM LABADA HOTEL 5 *
цена от 375.50 € /734 лв./
SIMENA HOTEL 5 *
SIMENA HOTEL 5 *
цена от 375.50 € /734 лв./
TRANSATLANTIK HOTEL & SPA 5 *
TRANSATLANTIK HOTEL & SPA 5 *
цена от 389.50 € /762 лв./
ARMAS GUL BEACH HOTEL 5 *
ARMAS GUL BEACH HOTEL 5 *
цена от 396 € /775 лв./
KARMIR RESORT & SPA 5 *
KARMIR RESORT & SPA 5 *
цена от 438.50 € /858 лв./
CRYSTAL FLORA BEACH RESORT HV-1/5*
CRYSTAL FLORA BEACH RESORT HV-1/5*
цена от 449 € /878 лв./
MIRADA DEL MAR HOTEL 5 *
MIRADA DEL MAR HOTEL 5 *
цена от 456 € /892 лв./
AMARA PREMIER PALACE 5*
AMARA PREMIER PALACE 5*
цена от 461 € /902 лв./
CLUB ZIGANA HV-1
CLUB ZIGANA HV-1
цена от 461.50 € /903 лв./
LIMAK LIMRA HOTEL & RESORT 5 *
LIMAK LIMRA HOTEL & RESORT 5 *
цена от 473 € /925 лв./
CRYSTAL DE LUXE RESORT&SPA 5 *
CRYSTAL DE LUXE RESORT&SPA 5 *
цена от 473.50 € /926 лв./
AMARA CLUB MARINE NATURE HV-1
AMARA CLUB MARINE NATURE HV-1
цена от 482.50 € /944 лв./
MARTI MYRA HOTEL 5 *
MARTI MYRA HOTEL 5 *
цена от 492.50 € /963 лв./
ORANGE COUNTY RESORT HOTEL 5 *
ORANGE COUNTY RESORT HOTEL 5 *
цена от 530.50 € /1038 лв./
AKKA ALINDA HOTEL 5 *
AKKA ALINDA HOTEL 5 *
цена от 544.50 € /1065 лв./
GRAND PARK KEMER HOTEL 5 *
GRAND PARK KEMER HOTEL 5 *
цена от 553.50 € /1083 лв./
ALVA DONNA WORLD PALACE 5 *
ALVA DONNA WORLD PALACE 5 *
цена от 589 € /1152 лв./
AKKA ANTEDON HOTEL 5 *
AKKA ANTEDON HOTEL 5 *
цена от 602.50 € /1178 лв./
DOUBLE TREE BY HILTON KEMER 5 *
DOUBLE TREE BY HILTON KEMER 5 *
цена от 627.50 € /1227 лв./
CLUB MARCO POLO HV-1
CLUB MARCO POLO HV-1
цена от 655.50 € /1282 лв./
GURAL PREMIER TEKIROVA 5 *
GURAL PREMIER TEKIROVA 5 *
цена от 676.50 € /1323 лв./
MIRAGE PARK RESORT 5*
MIRAGE PARK RESORT 5*
цена от 680 € /1330 лв./
SHERWOOD EXCLUSIVE KEMER 5 *
SHERWOOD EXCLUSIVE KEMER 5 *
цена от 694 € /1357 лв./
KIMEROS PARK HOLIDAY VILLAGE HV-1
KIMEROS PARK HOLIDAY VILLAGE HV-1
цена от 711.50 € /1392 лв./
AMARA DOLCE VITA LUXURY 5 *
AMARA DOLCE VITA LUXURY 5 *
цена от 746.50 € /1460 лв./
NIRVANA MEDITERRANEAN EXCELLENCE 5 *
NIRVANA MEDITERRANEAN EXCELLENCE 5 *
цена от 753.50 € /1474 лв./
RIXOS SUNGATE 5 *
RIXOS SUNGATE 5 *
цена от 788.50 € /1542 лв./
BARUT KEMER 5 *
BARUT KEMER 5 *
цена от 792.50 € /1550 лв./
RIXOS PREMIUM TEKIROVA 5 *
RIXOS PREMIUM TEKIROVA 5 *
цена от 924.50 € /1808 лв./
MAXX ROYAL KEMER RESORT 5 *
MAXX ROYAL KEMER RESORT 5 *
цена от 2566.50 € /5020 лв./
цена от 280.98 € /549.59 лв./
Специални предложения
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах