Почивка в Анталия, Турция 2020 - 7 нощувки в Алания от София

01 Май 2020 - 21 Октомври 2020
8 Дни / 7 Нощувки
Важно! Поради динамиката на ценообразуването, моля да имате предвид, че цените по стандартни и ранни записвания могат да бъдат прекратени или променени преди посочения срок на действие на офертата. За това препоръчваме резервация във възможно най-кратък срок (24 часа) след предоставяне на оферта и избор на хотел.

Полети от София всеки петък от 01.05 до 16.10.2020 вкл.

Полети от София всяка неделя от 17.05 до 28.06 и от 23.08 до 11.10.2020 вкл.

Полети от София всяка сряда от 20.05 до 17.06 и от 02.09 до 21.10.2020 вкл.


Възможност за настаняване с 5, 7, 9, 10, 11, 12 и 14 нощувки!


Богато разнообразие от хотелско настаняване в Алания, Белек, Лара, Сиде и Кемер!


ПРОГРАМА:

Ден 1:
Директен чартърен полет от София - Анталия. Посрещане и трансфер до избрания хотел. Свободно време. Нощувка.

Ден 2-7:
Закуска. Свободно време или по желание допълнителни екскурзии, които се заявяват и заплащат на място в Турция. Сред тях са изброените по-долу, както и много други:

Демре-Мира-Кекова
Ще имате възможност да посетите църквата Св. Николай Чудотворец и древния скален Некропол. След това ще се впуснете в незабравимо водно приключение с круиз на яхта към потъналия град Симена. По време на круиза е отделено време и за къпане в лазурните води на Средиземно море. Предлага се обяд. Ще имате възможност и да се сдобиете със сувенири от магазин за икони, фабрика за оникс и винарска изба, които ще посетите по време на тази допълнителна екскурзия.

Далян Краб тур
С тази екскурзия ще посетите реката Далиян, известна като "Турската Венеция". След разходка по реката с яхта, ще посетите древния град Каунос и Ликийските гробници. Време за къпане също е предвидено при посещението на известния плаж Изтезе. За любителите има възможност за ловене на раци (срещу допълнително заплащане и приготвяне). Ще посетите минерални източници, винарска изба и фабрика за оникс. Осигурени са закуска, обяд и вечеря за участниците в това приключние.

Кападокия за 2 дни
Ще се потопите в магията на долината на Кападокия и да посетите Гьореме - музей под открито небе, трите красавици, крепостта Учхисар, впечатляващата джамия Селимие в град Кония и грънчарска работилница, където може да се сдобиете с уникални сувенири. В цената на тази екскурзия са включени входни билети, обяд и вечеря, нощувка, както и придружаващ екскурзовод. Напитки и полет на балон над Кападокия се заплащат допълнително.

Аквариума Antalya Aquarium
Това е един от най-големите в света подводни тунели, с дължина 131м и ширина 3м. Разполага с над 40 тематични морски и океански аквариума. Ще посетите също и терариума, OCEANRIDE XD кинотеатър, както и снежната стая. Тази допълнителна екскурзия може да бъде направена и вечер.

Памуккале
Ще имате уникалната възможност да посетите единствените в света снежно бели вкаменени тераси от варовик, напомнящи пухкав памук, пръснат по земята. В обиколката има посещение на античния град Хиераполис, древния Амфитеатър и Некропола. Срещу допълнително заплащане ще може да видите басейна на Клеопатра. В цената на екскурзията има включено изхранване - закуска, обяд и вечеря. При посещението на текстилна фабрика, фабрика за обработка на оникс и винарска изба ще може да се сдобиете със сувенири.

Израел за 1 ден  със самолет
Това приключение започва с отпътуване от Анталия в 06:00 ч. Ще посетите Йерусалим, Витлеем, храма на Господния дом, планината Голгота, старинен град, Стената на плача и, разбира се, Мъртво море. В цената на тази екскурзия е включен полет, придружител от фирмата, обяд, вечеря (поръчка от хотела). Пристигането в Анталия е късно - около 01:00 часа през нощта.

Ден 8:
Закуска. Освобождаване на стаите. Трансфер до летището и полет за София.

*Програмата e примерна за настаняване с 7 нощувки.
*Предложените допълнителни екскурзии са примерни и дните на провеждането им подлежат на препотвърждение на място в Турция.ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ:
•    Самолетен билет София - Анталия - София с чартърен полет (не вкл. кетъринг по време на полета);
•    Пътнически и летищни такси (в размер на 79 евро на човек към 05.08.2019);
•    Държавна такса сигурност за летищата в Турция;
•    20 кг чекиран багаж и ръчен багаж до 8 кг;
•    Трансфери летище - хотел - летище;
•    7 нощувки в избрания хотел на съответния пансион;
•    Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро (с Assistance).


ЦЕНИТЕ НЕ ВКЛЮЧВАТ:
•    Екскурзии по желание (закупуват се на място след пристигане в Анталия);
•    Задължително се заплаща евентуална горивна такса.**;
•    Доплащане за медицинска застраховка за лица от 65 до 75 г: 5 евро/10 лева за 8 дни; за лица от 75 до 80 г: 15 евро / 30 лева за 8 дни;
•    Застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора, съгласно условията на ''Групама Застраховане'' ЕАД".*Всички цени са с включени летищни такси.

*Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цените за чужди граждани, както и цени при пътуване на бебета до 2 години се предоставят след запитване за конкретна дата на пътуване, хотел и тип настаняване.

Важно: Поради динамиката на ценообразуването, моля да имате предвид, че цените по стандартни и ранни записвания могат да бъдат прекратени или променени преди посочения срок на действие на офертата. За това препоръчваме резервация във възможно най-кратък срок (24 часа) след предоставяне на оферта и избор на хотел.ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА:
авиокомпания: CORENDON AIRLINES
тип самолет: Boeing 737-800
адрес: Guzeloluk Mah. 1879 Sok. No: 148 07200, Antalya
Лиценз : TR-015

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА:
авиокомпания: SunExpress (www.sunexpress.com)
тип самолет: Boeing 737-800 или друг от предлаганите от АК SunExpress
адрес: TR-07230 Antalya, Türkiye, P.O Box 28, Yenigöl Mah. Nergiz Sok. No: 84 PK
Регистрационен номер: / Tic.Sic. No:12563
УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ:

1. Плащания:
- депозит при записване в размер на 30 % на човек от общата цена на всички услуги, включени в договора за туристически пакет;
- доплащане до 22 дни преди датата на пътуване.

2.Необходими данни за всички пътуващи:
2.1. Три имена на латиница по международен паспорт.
2.2. Единен граждански номер (ЕГН) или дата на раждане, ако лицето е чуждестранен гражданин.
2.3. Номер на паспорт и дата на валидност.
2.4. Забележка, в случай че лицето не е български гражданин.

Пътническите листове се оптимизират в съгласие с новите изисквания за използването на Резервационни Данни за Пътниците (PNR) и Предварителна Пътническа Информация (API) за чартърните полети. В България тези промени се регулират от закона за ДАНС, обнародван в ДВ на 23.02.2016г – повече информация можете да намерите ТУК.

3. Анулационни срокове:
3.1. Крайният срок, в който потребителят може да се откаже от договора (анулация), без да дължи неустойка е до 45 дни преди датата на пътуването;
3.2. При анулация от 44 до 22 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на изискуемия депозит;
3.3. При анулация от 21 до 8 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 70% от цената на пътуването;
3.4. При анулация от 7 и по-малко дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от цената на пътуването.**УТОЧНЕНИЕ: Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата: София: 600 долара на тон; Анталия: 700 долара на тон. Поради постоянно променящите се цени на горивата и валутния курс USD / EUR авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай цената на пътуването ще се промени с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени.
Ако има такова изменение, информация за това ще бъде публикувана 20 дни преди датата на съответния полет, за което клиентите за този полет трябва да бъдат уведомени и те ще могат да заплатят тази горивна такса до 10 дни преди пътуването в агенцията, където са записани (за записвания по-малко от 20 дни преди съответния полет също ще важи обявената горивна такса за този полет, ако има такава).ЗАБЕЛЕЖКИ:
•    Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 100. Срок за уведомление за ненабран мин. брой участници: 20 дни преди датата на отпътуване.
•    Промоционалните цени за ранни записвания, ако има такива, са валидни при определени условия, които са описани в съответните ценови оферти. Когато валидността е от тип до определен брой дни до полета, важи следното: последният ден на валидност + съответния брой дни по офертата трябва да включва деня преди полета, а не самия ден на полет! Промоцията за ранни записвания за отделни хотели може да бъде прекратена и преди посочения срок на действие в случай на изчерпване на предвидения за продажба по ранни записвания брой стаи в тези хотели.
•    Медицинската застраховка е сключена в ''Групама Застраховане'' ЕАД /асистираща компания: EUROCROSS ASSISTANCE/ или Мондиал Асистанс.
•    При настъпване за събитие, налагащо използването на услугата Асистанс към застраховка Помощ при пътуване, е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да уведомите асистиращата компания и да съгласувате разходите. Ако НЕ СЕ СВЪРЖЕТЕ с нея, ГУБИТЕ едно от основните предимства на застраховката – да бъдете насочени към най-удачното лечебно заведение, и да не заплащате нищо лично – разходите се уреждат директно от Застрахователя към лечебното заведение, със съдействието на асистиращата компания. Друг негатив при неуведомяване на Еврокрос е и фактът, че при липса на контакт между Вас с асистиращата компания, лимитът за разходи за лечение е само 200 евро! Директният номер за връзка с Еврокрос е: +359 2 850 89 89
•    В случай на заболяване или злополука по време на Вашето пътуване и в случай, че се нуждаете от незабавна лекарска помощ, моля следвайте указанията, които ще намерите приложени в документите във Вашия травелпак - общите условия на застраховката и изключенията по основните и допълнителни покрития се предоставят заедно с останалите документи за пътуването. Ако застрахователя не бъде своевременно уведомен, то същия има право да откаже да покрие разходите за евентуално лечение.
•    Гражданите на Република България, притежаващи международни паспорти с валидност минимум 60 дни след датата на отпътуване от Турция, могат да влизат, пребивават, преминават транзит и напускат територията на Република Турция без визи за срок до 90 (деветдесет) дни в рамките на 6 (шест) месеца, считано от датата на първото им влизане, през всички гранично-контролни пропускателни пунктове.Хотели по офертата

KLEOPATRA SUN LIGHT HOTEL 3*
KLEOPATRA SUN LIGHT HOTEL 3*
цена от 242.50 € /474 лв./
ASRIN BEACH 4 *
ASRIN BEACH 4 *
цена от 256.50 € /502 лв./
ARSI ENFI CITY BEACH 4 *
ARSI ENFI CITY BEACH 4 *
цена от 263.50 € /515 лв./
TURKMEN HOTEL 3 *
TURKMEN HOTEL 3 *
цена от 270.50 € /529 лв./
ASTOR BEACH 3*
ASTOR BEACH 3*
цена от 270.50 € /529 лв./
CLUB BAYAR BEACH HOTEL 3 *
CLUB BAYAR BEACH HOTEL 3 *
цена от 270.50 € /529 лв./
GRAND ATILLA HOTEL 4*
GRAND ATILLA HOTEL 4*
цена от 281 € /550 лв./
BAYAR GARDEN BEACH 4 *
BAYAR GARDEN BEACH 4 *
цена от 281 € /550 лв./
KLAS MORE BEACH HOTEL 5 *
KLAS MORE BEACH HOTEL 5 *
цена от 288 € /563 лв./
HOTEL MAGNOLIA 4*
HOTEL MAGNOLIA 4*
цена от 288 € /563 лв./
CLUB SEA TIME 3 *
CLUB SEA TIME 3 *
цена от 291.50 € /570 лв./
KOLIBRI HOTEL 4*
KOLIBRI HOTEL 4*
цена от 295 € /577 лв./
ACAR HOTEL 4 *
ACAR HOTEL 4 *
цена от 295 € /577 лв./
ARTEMIS PRINCESS HOTEL 4 *
ARTEMIS PRINCESS HOTEL 4 *
цена от 305 € /597 лв./
K HOUSE HOTEL 4*
K HOUSE HOTEL 4*
цена от 312.50 € /611 лв./
GREEN PARADISE BEACH HOTEL 4*
GREEN PARADISE BEACH HOTEL 4*
цена от 315 € /616 лв./
KLEOPATRA ROYAL PALM 4*
KLEOPATRA ROYAL PALM 4*
цена от 316 € /618 лв./
FIRST CLASS HOTEL 5*
FIRST CLASS HOTEL 5*
цена от 323 € /632 лв./
XPERIA GRAND BALI 4 *
XPERIA GRAND BALI 4 *
цена от 324 € /634 лв./
ARMAS PRESTIGE HOTEL 5*
ARMAS PRESTIGE HOTEL 5*
цена от 326.50 € /639 лв./
HEDEF RESORT HOTEL & SPA 5 *
HEDEF RESORT HOTEL & SPA 5 *
цена от 333.50 € /652 лв./
LAND OF PARADISE HOTEL 5*
LAND OF PARADISE HOTEL 5*
цена от 336 € /657 лв./
CLUB AQUA PLAZA 4*
CLUB AQUA PLAZA 4*
цена от 337 € /659 лв./
KLEOPATRA MICADOR 3 *
KLEOPATRA MICADOR 3 *
цена от 337 € /659 лв./
ANTIK HOTEL & GARDEN 4 *
ANTIK HOTEL & GARDEN 4 *
цена от 337 € /659 лв./
KLEOPATRA GOLDEN BEACH 4*
KLEOPATRA GOLDEN BEACH 4*
цена от 344 € /673 лв./
KANDELOR HOTEL 4*
KANDELOR HOTEL 4*
цена от 344 € /673 лв./
MC ARANCIA RESORT HOTEL 5 *
MC ARANCIA RESORT HOTEL 5 *
цена от 351 € /687 лв./
ARMAS GREEN FUGLA BEACH 4 *
ARMAS GREEN FUGLA BEACH 4 *
цена от 351 € /687 лв./
KAILA BEACH HOTEL (EX KATYA BEACH) 5*
KAILA BEACH HOTEL (EX KATYA BEACH) 5*
цена от 358 € /700 лв./
ROYAL GARDEN BEACH 5 *
ROYAL GARDEN BEACH 5 *
цена от 361.50 € /707 лв./
CLUB INSULA RESORT&SPA 5 *
CLUB INSULA RESORT&SPA 5 *
цена от 365 € /714 лв./
THE LUMOS DELUXE RESORT HOTEL & SPA 5 *
THE LUMOS DELUXE RESORT HOTEL & SPA 5 *
цена от 378 € /739 лв./
GRAND SANTANA HOTEL 4 *
GRAND SANTANA HOTEL 4 *
цена от 383 € /749 лв./
SEALIFE BUKET BEACH HOTEL 5 *
SEALIFE BUKET BEACH HOTEL 5 *
цена от 389.50 € /762 лв./
Q PREMIUM RESORT 5 *
Q PREMIUM RESORT 5 *
цена от 394.50 € /772 лв./
WHITE CITY RESORT HOTEL 5 *
WHITE CITY RESORT HOTEL 5 *
цена от 400 € /782 лв./
ANNABELLA DIAMOND 5 *
ANNABELLA DIAMOND 5 *
цена от 408.50 € /799 лв./
KLEOPATRA FATIH HOTEL3+*
KLEOPATRA FATIH HOTEL3+*
цена от 410.50 € /803 лв./
INCEKUM BEACH RESORT HOTEL 5 *
INCEKUM BEACH RESORT HOTEL 5 *
цена от 419 € /820 лв./
LONICERA WORLD 4 *
LONICERA WORLD 4 *
цена от 421 € /823 лв./
BEACH CLUB DOGANAY 5 *
BEACH CLUB DOGANAY 5 *
цена от 424.50 € /830 лв./
AZURA DELUXE RESORT & SPA 5 *
AZURA DELUXE RESORT & SPA 5 *
цена от 464 € /908 лв./
ORANGE COUNTY RESORT HOTEL ALANYA 5*
ORANGE COUNTY RESORT HOTEL ALANYA 5*
цена от 464 € /908 лв./
LONICERA RESORT & SPA 5*
LONICERA RESORT & SPA 5*
цена от 466.50 € /912 лв./
LONG BEACH RESORT HOTEL & SPA DELUXE 5 *
LONG BEACH RESORT HOTEL & SPA DELUXE 5 *
цена от 533 € /1043 лв./
UTOPIA WORLD HOTEL 5 *
UTOPIA WORLD HOTEL 5 *
цена от 540 € /1056 лв./
YALIHAN UNA HOTEL 4 *
YALIHAN UNA HOTEL 4 *
цена от 550.50 € /1077 лв./
цена от 242.48 € /474.29 лв./
Специални предложения
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах