Алания, АНТАЛИЯ Лято 2020 - самолетна програма със 7 нощувки - полети от София всеки ПЕТЪК от 01.05 до 16.10.2020 вкл., всяка НЕДЕЛЯ от 17.05 до 28.06 и от 23.08 до 11.10.2020 вкл. и всяка СРЯДА от 20.05 до 01.07 и от 26.08 до 14.10.2020 вкл. РАННИ ЗА

01 Май 2020 - 16 Октомври 2020
8 Дни / 7 Нощувки
Важно! Поради динамиката на ценообразуването, моля да имате предвид, че цените по стандартни и ранни записвания могат да бъдат прекратени или променени преди посочения срок на действие на офертата. За това препоръчваме резервация във възможно най-кратък срок (24 часа) след предоставяне на оферта и избор на хотел.

Полети от София всеки ПЕТЪК от 01.05 до 16.10.2020 вкл.
Възможност за настаняване с 2, 5, 7, 9, 12 и 14 нощувки

Полети от София всяка НЕДЕЛЯ от 17.05 до 28.06 и от 23.08 до 11.10.2020 вкл.
Възможност за настаняване с 2, 4, 7, 9, 14 и 16 нощувки

Полети от София всяка СРЯДА от 20.05 до 01.07 и от 26.08 до 14.10.2020 вкл.
Възможност за настаняване с 3, 5, 7, 10, 12, 14 и 17 нощувки


Богато разнообразие от хотелско настаняване в Алания, Белек, Лара, Сиде и Кемер!


ПРОГРАМА:

Ден 1:
Директен чартърен полет от София - Анталия. Посрещане и трансфер до избрания хотел. Свободно време. Нощувка.

Ден 2-7:
Закуска. Свободно време или по желание допълнителни екскурзии, които се заявяват и заплащат на място в Турция. Сред тях са изброените по-долу, както и много други:

Демре-Мира-Кекова
Ще имате възможност да посетите църквата Св. Николай Чудотворец и древния скален Некропол. След това ще се впуснете в незабравимо водно приключение с круиз на яхта към потъналия град Симена. По време на круиза е отделено време и за къпане в лазурните води на Средиземно море. Предлага се обяд. Ще имате възможност и да се сдобиете със сувенири от магазин за икони, фабрика за оникс и винарска изба, които ще посетите по време на тази допълнителна екскурзия.

Далян Краб тур
С тази екскурзия ще посетите реката Далиян, известна като "Турската Венеция". След разходка по реката с яхта, ще посетите древния град Каунос и Ликийските гробници. Време за къпане също е предвидено при посещението на известния плаж Изтезе. За любителите има възможност за ловене на раци (срещу допълнително заплащане и приготвяне). Ще посетите минерални източници, винарска изба и фабрика за оникс. Осигурени са закуска, обяд и вечеря за участниците в това приключние.

Кападокия за 2 дни
Ще се потопите в магията на долината на Кападокия и да посетите Гьореме - музей под открито небе, трите красавици, крепостта Учхисар, впечатляващата джамия Селимие в град Кония и грънчарска работилница, където може да се сдобиете с уникални сувенири. В цената на тази екскурзия са включени входни билети, обяд и вечеря, нощувка, както и придружаващ екскурзовод. Напитки и полет на балон над Кападокия се заплащат допълнително.

Аквариума Antalya Aquarium
Това е един от най-големите в света подводни тунели, с дължина 131м и ширина 3м. Разполага с над 40 тематични морски и океански аквариума. Ще посетите също и терариума, OCEANRIDE XD кинотеатър, както и снежната стая. Тази допълнителна екскурзия може да бъде направена и вечер.

Памуккале
Ще имате уникалната възможност да посетите единствените в света снежно бели вкаменени тераси от варовик, напомнящи пухкав памук, пръснат по земята. В обиколката има посещение на античния град Хиераполис, древния Амфитеатър и Некропола. Срещу допълнително заплащане ще може да видите басейна на Клеопатра. В цената на екскурзията има включено изхранване - закуска, обяд и вечеря. При посещението на текстилна фабрика, фабрика за обработка на оникс и винарска изба ще може да се сдобиете със сувенири.

Израел за 1 ден  със самолет
Това приключение започва с отпътуване от Анталия в 06:00 ч. Ще посетите Йерусалим, Витлеем, храма на Господния дом, планината Голгота, старинен град, Стената на плача и, разбира се, Мъртво море. В цената на тази екскурзия е включен полет, придружител от фирмата, обяд, вечеря (поръчка от хотела). Пристигането в Анталия е късно - около 01:00 часа през нощта.

Ден 8:
Закуска. Освобождаване на стаите. Трансфер до летището и полет за София.

*Програмата e примерна за настаняване с 7 нощувки.
*Предложените допълнителни екскурзии са примерни и дните на провеждането им подлежат на препотвърждение на място в Турция.ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ:
•    Самолетен билет София - Анталия - София с чартърен полет (не вкл. кетъринг по време на полета);
•    Пътнически и летищни такси (в размер на 79 евро на човек към 05.08.2019);
•    Държавна такса сигурност за летищата в Турция;
•    20 кг чекиран багаж и ръчен багаж до 8 кг;
•    Трансфери летище - хотел - летище;
•    7 нощувки в избрания хотел на съответния пансион;
•    Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро (с Assistance).


ЦЕНИТЕ НЕ ВКЛЮЧВАТ:
•    Екскурзии по желание (закупуват се на място след пристигане в Анталия);
•    Задължително се заплаща евентуална горивна такса.**;
•    Доплащане за медицинска застраховка за лица от 65 до 75 г: 5 евро/10 лева за 8 дни; за лица от 75 до 80 г: 15 евро / 30 лева за 8 дни;
•    Застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора, съгласно условията на ''Групама Застраховане'' ЕАД".*Всички цени са с включени летищни такси.

*Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цените за чужди граждани, както и цени при пътуване на бебета до 2 години се предоставят след запитване за конкретна дата на пътуване, хотел и тип настаняване.

Важно: Поради динамиката на ценообразуването, моля да имате предвид, че цените по стандартни и ранни записвания могат да бъдат прекратени или променени преди посочения срок на действие на офертата. За това препоръчваме резервация във възможно най-кратък срок (24 часа) след предоставяне на оферта и избор на хотел.ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА:
авиокомпания: CORENDON AIRLINES
тип самолет: Boeing 737-800
адрес: Guzeloluk Mah. 1879 Sok. No: 148 07200, Antalya
Лиценз : TR-015

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА:
авиокомпания: PEGASUS AIRLINES
тип самолет: Airbus А320
адрес: Yenişehir Mah. Osmanlı bulvarı. No: 11/A
34912 Kurtköy-Pendik / Istanbul – TürkiyeУСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ:

1. Плащания:
- депозит при записване в размер на 30 % на човек от общата цена на всички услуги, включени в договора за туристически пакет;
- доплащане до 22 дни преди датата на пътуване.

2.Необходими данни за всички пътуващи:
2.1. Три имена на латиница по международен паспорт.
2.2. Единен граждански номер (ЕГН) или дата на раждане, ако лицето е чуждестранен гражданин.
2.3. Номер на паспорт и дата на валидност.
2.4. Забележка, в случай че лицето не е български гражданин.

Пътническите листове се оптимизират в съгласие с новите изисквания за използването на Резервационни Данни за Пътниците (PNR) и Предварителна Пътническа Информация (API) за чартърните полети. В България тези промени се регулират от закона за ДАНС, обнародван в ДВ на 23.02.2016г – повече информация можете да намерите ТУК.

3. Анулационни срокове:
3.1. Крайният срок, в който потребителят може да се откаже от договора (анулация), без да дължи неустойка е до 45 дни преди датата на пътуването;
3.2. При анулация от 44 до 22 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на изискуемия депозит;
3.3. При анулация от 21 до 8 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 70% от цената на пътуването;
3.4. При анулация от 7 и по-малко дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от цената на пътуването.**УТОЧНЕНИЕ: Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата: София: 600 долара на тон; Анталия: 700 долара на тон. Поради постоянно променящите се цени на горивата и валутния курс USD / EUR авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай цената на пътуването ще се промени с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени.
Ако има такова изменение, информация за това ще бъде публикувана 20 дни преди датата на съответния полет, за което клиентите за този полет трябва да бъдат уведомени и те ще могат да заплатят тази горивна такса до 10 дни преди пътуването в агенцията, където са записани (за записвания по-малко от 20 дни преди съответния полет също ще важи обявената горивна такса за този полет, ако има такава).ЗАБЕЛЕЖКИ:
•    Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 100. Срок за уведомление за ненабран мин. брой участници: 20 дни преди датата на отпътуване.
•    Промоционалните цени за ранни записвания, ако има такива, са валидни при определени условия, които са описани в съответните ценови оферти. Когато валидността е от тип до определен брой дни до полета, важи следното: последният ден на валидност + съответния брой дни по офертата трябва да включва деня преди полета, а не самия ден на полет! Промоцията за ранни записвания за отделни хотели може да бъде прекратена и преди посочения срок на действие в случай на изчерпване на предвидения за продажба по ранни записвания брой стаи в тези хотели.
•    Медицинската застраховка е сключена в ''Групама Застраховане'' ЕАД /асистираща компания: EUROCROSS ASSISTANCE/ или Мондиал Асистанс.
•    При настъпване за събитие, налагащо използването на услугата Асистанс към застраховка Помощ при пътуване, е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да уведомите асистиращата компания и да съгласувате разходите. Ако НЕ СЕ СВЪРЖЕТЕ с нея, ГУБИТЕ едно от основните предимства на застраховката – да бъдете насочени към най-удачното лечебно заведение, и да не заплащате нищо лично – разходите се уреждат директно от Застрахователя към лечебното заведение, със съдействието на асистиращата компания. Друг негатив при неуведомяване на Еврокрос е и фактът, че при липса на контакт между Вас с асистиращата компания, лимитът за разходи за лечение е само 200 евро! Директният номер за връзка с Еврокрос е: +359 2 850 89 89
•    В случай на заболяване или злополука по време на Вашето пътуване и в случай, че се нуждаете от незабавна лекарска помощ, моля следвайте указанията, които ще намерите приложени в документите във Вашия травелпак - общите условия на застраховката и изключенията по основните и допълнителни покрития се предоставят заедно с останалите документи за пътуването. Ако застрахователя не бъде своевременно уведомен, то същия има право да откаже да покрие разходите за евентуално лечение.
•    Гражданите на Република България, притежаващи международни паспорти с валидност минимум 60 дни след датата на отпътуване от Турция, могат да влизат, пребивават, преминават транзит и напускат територията на Република Турция без визи за срок до 90 (деветдесет) дни в рамките на 6 (шест) месеца, считано от датата на първото им влизане, през всички гранично-контролни пропускателни пунктове.Хотели по офертата

HEDEF KLEOPATRA GOLDEN SUN 3 *
HEDEF KLEOPATRA GOLDEN SUN 3 *
цена от 253 € /495 лв./
SUN FIRE BEACH HOTEL 4 *
SUN FIRE BEACH HOTEL 4 *
цена от 263.50 € /515 лв./
XENO HOTELS ALPINA 4 *
XENO HOTELS ALPINA 4 *
цена от 270.50 € /529 лв./
GALAXY BEACH 4 *
GALAXY BEACH 4 *
цена от 279.50 € /547 лв./
HEDEF RESORT HOTEL & SPA 5 *
HEDEF RESORT HOTEL & SPA 5 *
цена от 281 € /550 лв./
HEDEF ROSE GARDEN HOTEL 4 *
HEDEF ROSE GARDEN HOTEL 4 *
цена от 281 € /550 лв./
HEDEF BEACH RESORT & SPA 5 *
HEDEF BEACH RESORT & SPA 5 *
цена от 288 € /563 лв./
BORA BORA BUTIK HOTEL 3 *
BORA BORA BUTIK HOTEL 3 *
цена от 293.50 € /574 лв./
MONTE CARLO HOTEL 4 *
MONTE CARLO HOTEL 4 *
цена от 295 € /577 лв./
SUN STAR BEACH HOTEL 4*
SUN STAR BEACH HOTEL 4*
цена от 295 € /577 лв./
HOTEL MAGNOLIA 4*
HOTEL MAGNOLIA 4*
цена от 295 € /577 лв./
KOLIBRI HOTEL 4*
KOLIBRI HOTEL 4*
цена от 302 € /591 лв./
MC MAHBERI BEACH HOTEL 4 *
MC MAHBERI BEACH HOTEL 4 *
цена от 316 € /618 лв./
CLUB MERMAID VILLAGE 4 *
CLUB MERMAID VILLAGE 4 *
цена от 317.50 € /621 лв./
KATYA BEACH HOTEL 5*
KATYA BEACH HOTEL 5*
цена от 319.50 € /625 лв./
ARTEMIS PRINCESS HOTEL 4 *
ARTEMIS PRINCESS HOTEL 4 *
цена от 319.50 € /625 лв./
GRAND SUNLIFE 4 *
GRAND SUNLIFE 4 *
цена от 323 € /632 лв./
LARISSA HILL BEACH HV-1
LARISSA HILL BEACH HV-1
цена от 325 € /636 лв./
SULTAN SIPAHI RESORT 4 *
SULTAN SIPAHI RESORT 4 *
цена от 326.50 € /639 лв./
LAND OF PARADISE HOTEL 5*
LAND OF PARADISE HOTEL 5*
цена от 326.50 € /639 лв./
AYDINBEY GOLD DREAM HOTEL 5 *
AYDINBEY GOLD DREAM HOTEL 5 *
цена от 330 € /645 лв./
PERRE DELTA RESORT & SPA 5 *
PERRE DELTA RESORT & SPA 5 *
цена от 333.50 € /652 лв./
CARETTA RELAX HOTEL 4 *
CARETTA RELAX HOTEL 4 *
цена от 333.50 € /652 лв./
FIRST CLASS HOTEL 5*
FIRST CLASS HOTEL 5*
цена от 337 € /659 лв./
ARMAS GREEN FUGLA BEACH 4 *
ARMAS GREEN FUGLA BEACH 4 *
цена от 337 € /659 лв./
XPERIA GRAND BALI 4 *
XPERIA GRAND BALI 4 *
цена от 346 € /677 лв./
TIMO RESORT 5 *
TIMO RESORT 5 *
цена от 351 € /687 лв./
GRAND SANTANA HOTEL 4 *
GRAND SANTANA HOTEL 4 *
цена от 351 € /687 лв./
CLUB HOTEL MIRABELL 4 *
CLUB HOTEL MIRABELL 4 *
цена от 352.50 € /689 лв./
ROYAL GARDEN SELECT & SUITE 5 *
ROYAL GARDEN SELECT & SUITE 5 *
цена от 360 € /704 лв./
CLUB HOTEL CARETTA BEACH 4 *
CLUB HOTEL CARETTA BEACH 4 *
цена от 365 € /714 лв./
WHITE CITY BEACH 4 *
WHITE CITY BEACH 4 *
цена от 368.50 € /721 лв./
MC ARANCIA RESORT HOTEL 5 *
MC ARANCIA RESORT HOTEL 5 *
цена от 368.50 € /721 лв./
CLUB PARADISO 5 *
CLUB PARADISO 5 *
цена от 371.50 € /727 лв./
BEACH CLUB DOGANAY 5 *
BEACH CLUB DOGANAY 5 *
цена от 375.50 € /734 лв./
ANTIK HOTEL & GARDEN 4 *
ANTIK HOTEL & GARDEN 4 *
цена от 375.50 € /734 лв./
LONICERA WORLD 4 *
LONICERA WORLD 4 *
цена от 375.50 € /734 лв./
THE LUMOS DELUXE RESORT HOTEL & SPA 5 *
THE LUMOS DELUXE RESORT HOTEL & SPA 5 *
цена от 389.50 € /762 лв./
SAPHIR HOTEL 4 *
SAPHIR HOTEL 4 *
цена от 403.50 € /789 лв./
ANNABELLA DIAMOND 5 *
ANNABELLA DIAMOND 5 *
цена от 407 € /796 лв./
MICHELL HOTEL & SPA 5*
MICHELL HOTEL & SPA 5*
цена от 407 € /796 лв./
GYPSOPHILA HOLIDAY VILLAGE HV-1
GYPSOPHILA HOLIDAY VILLAGE HV-1
цена от 421 € /823 лв./
SEALIFE BUKET BEACH HOTEL 5 *
SEALIFE BUKET BEACH HOTEL 5 *
цена от 422.50 € /826 лв./
ALAN XAFIRA DELUXE RESORT & SPA 5 *
ALAN XAFIRA DELUXE RESORT & SPA 5 *
цена от 426 € /833 лв./
LONICERA RESORT & SPA 5*
LONICERA RESORT & SPA 5*
цена от 431.50 € /844 лв./
UTOPIA WORLD HOTEL 5 *
UTOPIA WORLD HOTEL 5 *
цена от 438.50 € /858 лв./
AZURA DELUXE RESORT & SPA 5 *
AZURA DELUXE RESORT & SPA 5 *
цена от 449 € /878 лв./
OZ HOTELS SUI RESORT 5 *
OZ HOTELS SUI RESORT 5 *
цена от 464.50 € /909 лв./
WHITE CITY RESORT&SPA 5 *
WHITE CITY RESORT&SPA 5 *
цена от 473.50 € /926 лв./
INCEKUM BEACH RESORT HOTEL 5 *
INCEKUM BEACH RESORT HOTEL 5 *
цена от 475 € /929 лв./
SAPHIR RESORT & SPA 5 *
SAPHIR RESORT & SPA 5 *
цена от 480.50 € /940 лв./
DELPHIN DELUXE RESORT 5 *
DELPHIN DELUXE RESORT 5 *
цена от 494.50 € /967 лв./
LONG BEACH RESORT HOTEL & SPA DELUXE 5 *
LONG BEACH RESORT HOTEL & SPA DELUXE 5 *
цена от 494.50 € /967 лв./
BOTANIK PLATINUM 5 *
BOTANIK PLATINUM 5 *
цена от 494.50 € /967 лв./
BOTANIK HOTEL&RESORT 5 *
BOTANIK HOTEL&RESORT 5 *
цена от 547 € /1070 лв./
цена от 252.98 € /494.82 лв./
Специални предложения
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах