Луксозно сафари в Индия

15 Ноември 2019 - 30 Юни 2020
4 Дни / 3 Нощувки
Ако сте любители на дивата природа и обичате да и се наслаждавате в комфотна обстановка, това луксозно сафари в Инидя е точно за вас. По време на това пътуване ще разкриете тайните на джунглата в района на националния парк и известен резерват на диви тигри Dudhwa Tiger Reserve, в бизост до границата между Индия и Непал. Опитни водачи ще ви запознаят с този завладяващ свят. Тук ще научите историята за Били Аджай Сингх, известен индийски ловец и природозащитник, който пръв предприема действия по връщане на заловени тигри и леопарди към дивата природа.  И вискчо това в изключително луксозна и комфортна обстановка, глезени от несравнимо гостоприемство и обслужване на изключително ниво.

Програма

ден
1
След пристигане в Лакноу, столицата на индийския щат Утар Прадеш, следва вашия трансфер до луксозния лодж Jaagir Lodge, разположен в националния парк Dudhwa National Park. Вашето пътуване ще отмене около 4 часа и половина (236 км). Насладете се на пейзажа на индийската провинция, докато пътуваме към своя истински оазис в джунглата. След като пристигнете и с починете от пътя, ви предстои среща с местния натуралист. Той ще ви разкаже за всички възможности и дейсности, на които можете да са посветите по време на вашето бягство сред дивата природа и които са част от вашата програма.
ден
2
Ранната сутрин днес е посветена на вашето първо слонско сафари в националния парк Dubhwa. След обяда ще се потопите сред красивата растителност и животински свят на резервата Кашанпур. Можете да комбинирате това преживяване с допълнителни турове и да опознаете по-добре местния начин на живот в селцата около резервата.
ден
3
Сутришно сафари в джунглата. Следобедът е време за почивка и приятни занимания в хотела. Можете да разходка с велосипеди в района. Можете да изберете нещо интерсно от списъка с допълнителни екскурзии, като например целодневно сафари до резервата Katarniaghat, където отново ще се потопите в дивата природа. Можете и да предприемете речно сафари по река Гирва, което завършава с 4х4 сафари в резервата. Друга възможност е да се разходите в района на вашия лодж и да наблюдавате богатото разнообразие на птичия свян наоколо. Dudhwa Tiger Reserve е истиснки птичи рай, населяван от над 500 вида птици (местни, мигриращи и ендемични).
ден
4
След разкошна закуска се разделяте с вашия приказен оазис в джунглата и отпътувате за столицата на щата Лакноу за обратни полети към България. По пътя можете да се отбиете (срещу допълнително заплащане), за да разгледате интересния Храм на жабата - известен с това, че посещението му носи добър късмет и благоденствие.

Важно:

 • Минимален брой туристи за осъществяване на програмата: 2. На място за вашето обслужване се грижат нашите доверени местни партньори и опитни екскурзоводи.
 • Ако за определена дата се оформи група от 15 пътуващи, с групата пътува водач от България. 
 • Цените са формирани при следния валутен курс: 1 USD = 1,7 BGNПри увеличение на валутния курс на щ. долар към лева с повече от 5% туроператорът си запазва правото да промени цената към момента на доплащане на пакета.
 • Медицинската застраховка по пакетите за организирано пътуване е на ЗАД “ Армеец”. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 130, е-mail: [email protected] и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият е приет в лечебно заведение в състояние, в което е било практически невъзможно да се свърже с Асистиращата компания, Застрахованият е длъжен да се свърже с Асистанс компанията на посочените телефони, лично или чрез трето лице, в срок до 24 часа от момента, в който състоянието му позволи, но във всички случаи преди напускане на медицинското заведение. Когато Застрахованият е заплатил сам направените разходи, всички документи по конкретната претенция следва да се изпратят на Застрахователя в оригинал, в срок до 5 дни след завръщането на Застрахования в Р България. Адрес за кореспонденция и предявяване на щети: ЗАД „Армеец“, България, гр. София, ул. „Жолио Кюри“ №20, тел. + 359 2 81 90 941
Визов режим:
 • Има визови изисквания за български граждани (визата се издава предварително в България).
Необходими документи за издаване на индийска виза: Подаването на документи е онлайн и ние ще Ви съдействаме за услугата
              • Една снимка в електронен вариант с размери 5.08 x 5.08 см.
              • Международен паспорт, валиден минимум 6 месеца след датата на връщане от Индия и поне две  празни страници за поставяне на визата. 
 
Няма задължителни медицински и санитарни изисквания за пътуване в Индия!

Начин на плащане: Цените са платими в лева, в брой или по банков път след предоставена проформа           
 • Депозит в размер на 50% от пакетната цена при приемане на офертата и записване.
 • Доплащане 40 дни преди датата на заминаване. Цените се заплащат в ЛЕВА по фиксинга на БНБ.
   
Необходими документи:
 • Международен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.
 • За младоженци и празнуващите годишнини - сертификат за сключен брак.
 • За деца под 18 г., пътуващи без родители - нотариално заверено родителско разрешение за напускане на страната от не пътуващия родител (оригинал и 1 копие). За деца, чиито родители са с различни фамилии, се изисква копие от акт за раждане на детето, в който да са вписани и двамата родители.
Пътуващите имат право да прекратят едностранно договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след заплащане на следните суми:

Условия за анулация и неустойки:
 • До 60 дни преди датата на пътуването – размера на внесения депозит при резервиране на пакета 
 • От 59 до 41 дни преди датата на пътуването 70 % от общата сума или загуба на внесения депозит (в зависимост кое е повече)
 • От 40 дни преди датата на пътуването 100 % от цената на пътуването
   

В случай, че ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати доброволно своето пътуване, през времетраенето му, всички допълнителни разходи, включително и транспортните, са за негова сметка.
ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да прехвърли правото си на пътуване на трето лице в срок съобразно спецификата на дестинацията, издаване на самолетни билети по международни и вътрешни полети до датата на доплащане на туристическата услуга, като се задължава да заплати на ТУРОПЕРАТОРА само дължимите суми, свързани с евентуалното преиздаване на билетите;

Пътуване на лица с ограничена подвижност:  Пътуването като цяло НЕ Е подходящо за лица с ограничена подвижност.
Последователността на посещение на включените в програмата обекти може да бъде променена по преценка на местния туроператор.

ТА “ПОСЕЙДОН ХОЛИДЕЙС” ООД има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ.

 

Jaagir Lodge *****

Индия / Dudhwa National Park

Този изключителен оазис, разположен на около 7 км от националния парк Dudhwa, ще бъде вашата комфортна база, от която ще откриете тайните на дивата природа. Тук, далеч от стреса и забързания ритъм на градския живот, можете да се свържете отново със себе си. Да се събудите в ранни зори, да за наблюдавате изгрева, да се разходите сред манговите дървета и да се насладите на песните на птиците докато седите удобно на личната си веранда над чаша ароматен чай.

Вижте още
цена от 1390 € /2719 лв./
Цената включва
 • настаняване за 3 нощувки със закуски в Luxury Room
 • трансфери летище - хотел - летище
 • чай, кафе, безалкохолни напитки в ресторанта на хотела
 • персонализирано обслужване от бътлър
 • турове и сафарита с местен гид, както е споменато в програмата, заедно с други гости на лоджа
 • такси за фотоапарати и камери (непрофесионални)
 • медицинска застраховка Помощ при пътуване за времето на пътуването
Цената не включва
 • двупосочен самолетен билет София - Делхи - Лакноу - Делхи - София
 • допълнителни екскурзии, които могат да се заявят на място
 • бакшиши за местните гидове и шофьори и обслужващия прерсонал в хотела
 • такси за професионални фотоапарати и камери
 • допълнителни нощувки или удъжения на маршрута (по желание)
 • виза - 160 лева
Специални предложения
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах