Savoy Seychelles Resort & SPA*****

Сейшели / остров Мае
Savoy Resort & Spa се намира до плажа Бо Валон и разполага с добри ресторанти, открит басейн и денонощна рецепция. Централната част на столицата Виктория е на 6 минути с кола.

В хотела

СПА център Savoy осигурява разнообразни масажи и козметични процедури. Хотелският комплекс има също тенис корт и фитнес център. Другите удобства на място включват аниматорски екип, детски клуб, заседателни зали и помещение за съхранение на багаж.

Персоналът на Savoy Resort & Spa може да съдейства с организирането на пътувания и екскурзии из околността. Ботаническата градина е на 5 км, а летище Махе е на 20 минути с кола.

В стаите

Модерните и просторни стаи и суити имат балкон и са оборудвани с плоскоекранен телевизор със сателитни канали, минибар и климатик. Делукс стаите, джуниър суитите и екзекютив суитите са с гледка към морето. Собствените бани са снабдени с душ, вана и сешоар.

Хранене

Хотелски комплекс Savoy предлага широка гама от ястия, сервирани на шведска маса или а ла карт в общо 6 различни ресторанта. Ресторант Pescado предлага кулинарни изкушения и има гледка към басейна на комплекса. В бар Gecko се сервират алкохолни и безалкохолни напитки и леки закуски.
цена от 1938 € /3791 лв./
Цената включва
  • Самолетен билет София - Мае - София през транзитно летище с включени летищни такси и багаж
  • 7 нощувки със закуски в хотел по избор
  • Трансфер летище - хотел - летище
  • Медицинска застраховка с 10000 евро покритие
Цената не включва
  • Допълнителни екскурзии
  • Разходи от личен характер
  • Застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 3,30% от стойността на пакета, в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването.

Още цени за хотела

  • Настаняване в Savoy Standard room

Още хотели по офертата

Kempinski Seychelles Resort*****
цена от 1889 € /3695 лв./
Coral Strand****
цена от 1551 € /3034 лв./
назад към Коледа на Сейшелските острови

Специални предложения
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах