Коледа на о-в Мавриций

18 Декември 2019 - 27 Декември 2019
10 Дни / 7 Нощувки

Остров Мавриций е разположен сред Индийския океан, там където се пресичат пътищата между континентите. Той е чудесен микс от африкански, индийски, европейски и ориенталски влияния. Уникален остров с бели пясъчни плажове, полета със захарна тръстика и зелени планини скрасиви форми, които се издигат над кристално чисти води... Мавриций предлага едни от най-добрите хотели в света, страхотни условия за голф и спокойствие, каквото ще намерите на малко метса. Не е чудно, че Марк Твен счита този невероятен остров за прототип на рая.

 

 КОЛЕДА НА ОСТРОВ МАВРИЦИЙ 
18.12.2019г. - 27.12.2019г.
10 дни/ 7 нощувки

Цените са калкулирани по промоционални цени на авиокомпаниите
и са валидни за продажба до 18.09.2019г. или до изчерпване на наличностите по полети и хотели.


 

Програмата е индивидуална и не е обвързана с минимум брой участници. 
 

Пакетната цена може да се преизчисли за различен брой нощувки.
Пакетната цена може да се преизчисли за настаняване в единична стая, тройна стая, настаняване с деца.
Пакетната цена може да се преизчисли за пътуване в Business класа.

Цената и наличността подлежи на препотвърждение при резервиране с имена и депозит!

 

Програма

ден
1
Ден първи
Сборен пункт на летище София. Полет за Мавриций с междинно кацане на транзитно летище.
ден
2
Ден втори
Кацане на остров Мавриций. Посрещане от представител на фирмата партньор на туроператора и трансфер до избрания хотел. Свободно време за почивка. Нощувка.
ден
3-8
Ден трети - осми
Свободни дни за плаж, развлечения, почивка, екскурзии за опознаване на острова или водни разходки. Препоръчваме Ви разходка с катамаран по крайбрежието и екскурзия до екзотичната северна част на острова с посещение на Ботаническата градина от 1767 година. Нощувки в избрания от Вас хотел.
ден
9
Ден девети
Закуска. Свободно време. Освобождаване на хотела. Трансфер до летището. Полет за София през транзитно летище.
ден
10
Ден десети
Пристигане на летище София.

 

Важно:

 • Програмата е индивидуална и не е обвързана с минимум брой участници.
 • Не е предвиден водач от "Посейдон Холидейс"
 • Цената е формирана по най-ниските тарифи на полетите и подлежи на препотвърждение за желаните от вас дати на пътуване и към момента на резервиране. 
 • Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите - до 12:00 ч. в деня на заминаване 
 • Цените са формирани при следния валутен курс: 1 USD = 0.92 EUR. При увеличение на валутния курс на щ. долар към еврото Посейдон Холидейс ООД си запазва правото да промени цената към момента на доплащане. 
 • Медицинската застраховка по пакетите за организирано пътуване е на ЗАД “ Армеец”. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 130, е-mail: [email protected] и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият е приет в лечебно заведение в състояние, в което е било практически невъзможно да се свърже с Асистиращата компания, Застрахованият е длъжен да се свърже с Асистанс компанията на посочените телефони, лично или чрез трето лице, в срок до 24 часа от момента, в който състоянието му позволи, но във всички случаи преди напускане на медицинското заведение.Когато Застрахованият е заплатил сам направените разходи, всички документи по конкретната претенция следва да се изпратят на Застрахователя в оригинал, в срок до 5 дни след завръщането на Застрахования в Р България.Адрес за кореспонденция и предявяване на щети: ЗАД „Армеец“, България, гр. София, ул. „Жолио Кюри“ №20, тел. + 359 2 81 90 941

Забележки:

 •  Пакетната цена може да се преизчисли за различен брой нощувки.
 •  Пакетната цена може да се преизчисли за настаняване в единична стая.
 •  Пакетната цена може да се преизчисли за пътуване в Business класа.

Визов режим:

Няма специални визови изисквания.
Няма задължителни медицински и здравни изисквания.  

 

Начин на плащане: Цените са платими в брой лева или по банков път 
Депозит в размер на 50% от пакетната цена при приемане на офертата и записване (или повече - според условията на офертата).
Доплащане 40 дни преди датата на заминаване. 
 

Необходими документи:

 • Международен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.
 • За младоженци и празнуващите годишнини - сертификат за сключен брак.
 • За деца под 18 г., пътуващи без родители - нотариално заверено родителско разрешение за напускане на страната от непътуващия родител (оригинал и 1 копие). За деца, чиито родители са с различни фамилии, се изисква копие от акт за раждане на детето, в който да са вписани и двамата родители.
 •  

Пътуващите имат право да прекратят едностранно договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след заплащане на следните суми:

Условия за анулация и неустойки:

До 60 дни преди датата на пътуването –  размера на внесения депозит при резервиране на пакета  
От 59 до 31 дни преди датата на пътуването 70 % от общата сума или загуба на внесения депозит (в зависимост кое е повече)
От 30 дни преди датата на пътуването 100 % от цената на пътуването. 
В случай, че ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати доброволно своето пътуване, през времетраенето му, всички допълнителни разходи, включително и транспортните, са за негова сметка.
ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да прехвърли правото си на пътуване на трето лице в срок съобразно спецификата на дестинацията, издаване на самолетни билети по международни и вътрешни полети до датата на доплащане на туристическата услуга, като се задължава да заплати на ТУРОПЕРАТОРА само дължимите суми, свързани с евентуалното преиздаване на билетите;
Пътуване на лица с ограничена подвижност:  Пътуването като цяло НЕ Е  подходящо за лица с ограничена подвижност.


ТА “ПОСЕЙДОН ХОЛИДЕЙС” ООД има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ.
 

RIU Creole****

Мавриций / Остров Мавриций

Вижте още


Още хотели по офертата

Zilwa Attitude
Zilwa Attitude****
цена от 2291 € /4481 лв./
цена от 1999 € /3910 лв./
Цената включва
 • Двупосочен самолетен билет София - транзитно летище - остров Мавриций - транзитно летище - София, с включени летищни такси и багаж
 • Трансфер летище - хотел - летище;
 • 7 нощувки на съответната база изхранване на о-в Мавриций
 • - хотел Riu Creole 4* - база изхранване All Inclusive;
 • - хотел Zilwa Attitude 4* - на база изхранване закуска + вечеря;
 • Медицинска застраховка със ЗАД "АРМЕЕЦ" (покритие 10 000 евро за лица до 65г.);
Цената не включва
 • Допълнителните екскурзии
 • Доплащане за медицинска застраховка за лица над 65 години, размера на която зависи от точната възраст на застрахованото лице;
 • Застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора, съгласно условията на ЗАД "АРМЕЕЦ", гр.София, ул. „Жолио Кюри“ №20, тел. + 359 2 81 90 941

Допълнителни екскурзии

Остров Мавриций - колоритният Юг

Колортният Юг на остров Мавриций – цена 110 евро на човек

Турът ви позволява да видите голяма част от остров Мавриций. Пътувате в климатизиран автобус през южната част на острова. По пътя ви се редуват планински върхове и национални паркове, водопади ... дори угаснал кратер на вулкан, покрит със зеленина. Ще спрете в занаятчийска работилница за миниатюрни кораби от 18-ти век. Следва обяд в местен ресторант с невероятна гледка. Спирка в дестилационна за ром. Хайлайтът на тура е удивителната природна картина 7 Coloured Earth (на симката по-горе). Уникалната природна забележителност представлява красиви пясъчни дюни със 7 различни цвята. Водопадът Chamarel е другата незабравима гледка, която дълго ще помните.

 

 

Остров Мавриций - екзотичният Север

Екзотичният Север на остров Мавриций – цена 108 евро цена на човек

Това пътуване е наистина разнообразно. Започваме с посещение на Ботаническата градина Pamplemousses, една от най-старите в южното полукълбо. Създадена през 18-ти век, днес градината представя повече от 500 вида редки растения, красиво аранжирани сред езера с водни лилии. Обяд. Следва посещение на фабрика за захар. Ще научите историята на търговията със захар и ще имате възможност да опитате някои сортове захарна тръстика, които се добиват тук. Вашият ден завършва с пазаруване или свободно време в стилен търговски район на Port Louis.

 

 

Остров Мавриций - пътуване в миналото

Пътуване в миналото – цена 65 евро на човек

Този тур ще ви отведе в миналото на острова. Ще посетите традиционна креолска къща и огромна плантация за захарна тръстика. Ще имате възможност за дегустация на плодове и ром.

 

 

Остров Мавриций - долината Ferney Valley

Долината Ferney Valley – цена 111 евро на човек

Ferney Valley показва най-доброто от тропическия пейзаж на остров Мавриций. Пешеходният преход през долината трае около 2 часа. По пътя ще си отдъхвате на множество фото-паузи. Следва обяд в креолска ловна хижа. Преди да се върнете в хотела си ще спрете в близост до крайбрежното село Mahébourg. Тук можете да разгледате историческия пазар и бреговата линия.

 

 

Почивка на Мавриций - катамаран

Целодневен круиз с катамаран – цена 95 евро за настанените в хотели по Източния бряг, цена 111 евро за настанените в хоетли по Западния бряг

 


 


Специални предложения
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах