Почивка на Малдивите - Pullman Maldives Maamutaa Resort*****

Малдиви / Мале
Pullman Maldives Maamutaa е един от най-щедрите All Inclusive хотели на Малдивите. Тук обръщат внимание и на най-малките детайли, така че вие да не мислите за нищо. Ще имате времето и мястото да се забавлявате или да работите, да се свързвате със себе си, с другите или с невероятната тропическа природа.

Местоположение

Gaafu Alifu Atoll, трансфер с вътрешен полет и моторна лодка.

В хотела

СПА
В Pullman Maldives имат холистичен подход към почивката и възстановяването, затова посещениета на СПА центъра на хотела са неразделна част от престоя ви тук. Защото няма как да сте креативни и ефективни в това, което правите, ако не сте си починали добре. А ние знаем, че балансът на физиката и духа е от първостепенно значение за да възстановите връзката с вашето вътрешно Аз. Настройте се на вълните на релакса.

Фитнес
В Pullman Maldives се отнасят сериозно към фитнеса и уелнеса. Тук наистина можете да разгърнете спортния си потенциал. Това може да бъдет вашата трансформираща фитнес почивка като никоя друга. Обещаваме ви, че ще си тръгнете оттук подмладени.

Pullman Maldives е безпорно един от най-добрите фитнес-ретрийти на Малдивите. Ето в какво можете да се включите: различни видове тренировки на открито, джогинг, зумба, въздушна йога, йога по изгрев и залез, плажен волейбол, тенис и др.

Гамата на преживяванията се допълва от чудесните възможности за гмуркане и разнообразните екскурзии.
По-романтично настроените двойки могат да подноват обетите си за вечна любов в райска обстановка.

В стаите

Всички 122 луксозни вили в хотела са проектирани така, че да отговарят на всички ваши нужди. Техният модерен и стилен дизайн е в пълна хармония с тропическата прорида на острова. Можете да избирате между 11 типа вили със или без собствен басейн. На плажа, над водата или дори под водата - независимо какво е вашето настаняване, пригответе се за истинска почивка от момента, в който стъпите на острова и се настаните във вашата лична вила.

Хранене

В Pullman Maldives ви предлага нов поглед към храненето. Тук то няма определени правила. Вкусни изискани ястия, хапки местна уличната храна, освежващи напитки ви очакват на всеки ъгъл. Всичко необходимо, за едно истинско кулинарно преживяване - където и когато и когато имате нужда.
Тук ще се насладите на неограничени напитки и едно истинско кулинарно пътешествие през трите ресторанта и трите бара на хотела. Възможностите никога не се изчерпват.

Храната в Pullman Maldives играе главна роля - от здравословна закуска на плажа с изглед към Индийския океан, през бюфетите с международни ястия в основния ресторант Melange, специалитетите от Близкия Изток в Souq Oven до а-ла-карт гурме кухнята във вегетарианския и вегански ресторант, разположен красиво сред органичната градина с подправки на хотела. Всичко това се допълва от богата селекция от 80 избрани международни марки вино.

Трите бара предлагат прекрасни условия за релакс. В The Hub, Sol Rising и Saffron Affair имате отпускаща атмосфера и денонощен неограничен достъп до храни и напитки на фона на зашеметяващи гледки към сините води на Индийския океан. Но това не е всичко. Ако сте любители на наргилето, можете да се отуснете под опияняващия му аромат докато се изтягате блажено на хамаците в бар Saffron Affair.

И да не забравим - докато си почивате на басейна, оглеждайте се за количката с местни закуски. Тази сергия на колела предлага вкусни хапки и винаги е там, където трябва да бъде - около вас на басейна, за да не се налага да я търсите когато усетите, че ви се иска да хапнете нещо дребно. Не е ли чудесно?
цена от 4545 € /8890 лв./
Цената включва
  • Самолетен билет София – Мале - София с АК България Еър с включен багаж до 20кг на лента и до 8 кг. ръчен;
  • Летищни такси;
  • 7 нощувки на съответната база на изхранване;
  • Новогодишна вечеря на 31.12.21
  • Трансфери летище-хотел-летище с бързо скоростна лодка, вътрешен полет или хидроплан;
  • Посрещане на място на Малдиви на английски език;
  • Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро, с включен риск COVID19, в случай на заболяване в чужбина и покриване на лечението на място.
Цената не включва
  • Разходи от личен характер;
  • PCR или антигени тестове, ако такива са необходими;
  • Храна, напитки и услуги, неупоменати в програмата;
  • Застраховка „Отмяна на пътуване ";
  • Екскурзии, които се предлагат на място.

Още хотели по офертата

Summer Island Maldives****
цена от 2283 € /4466 лв./
Adaaran Club Rannalhi****
цена от 2711 € /5303 лв./
Bandos Island Resort & Spa****
цена от 2577 € /5041 лв./
Meeru Island Resort****
цена от 2647 € /5178 лв./
VARU BY ATMOSPHERE*****
цена от 3645 € /7130 лв./
OBLU Select At Sangeli****
цена от 3705 € /7247 лв./
Kurumba Maldives****
цена от 3718 € /7272 лв./
Velassaru Maldives*****
цена от 3898 € /7624 лв./
Adaaran Prestige Vadoo*****
цена от 4637 € /9070 лв./
Atmosphere Kanifushi*****
цена от 5111 € /9997 лв./
назад към Нова година на Малдиви

Специални предложения
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах