Cape Weligama*****

Шри Ланка / Коломбо
Cape Weligama се намира на хълм, издигащ се на 40 м височина, откъдето се откриват прекрасни гледки към Индийския океан.

Местоположение

Хотелът се намира на 30 минути път с кола на изток от Galle и на 7 километра от залива Мириса. От курорта могат да се организира екскурзия до националния парк Uda Walawe.

В хотела

Cape Weligama предлага споделен инфинити басейн за 2 - 3 вили с два основни басейна - басейна на залива и емблематичен 60-метров полумесец с прозрачен инфинити басейн с невероятна гледка. Другите съоръжения включват спа вила, център за водни спортове и фитнес център. Имотът може да организира водолазно гмуркане от центъра за гмуркане, сертифициран по PADI, уроци по сърф, каяк в езеро и колоездене сред оризища. Районът е популярен за гмуркане с шнорхел, риболов с кокили и експедиции за наблюдение на китове.

В стаите

Изискани и елегантни, всеки суит и вила разполагат с трапезария, кът за сядане с мека мебел и самостоятелна тераса. Удобствата в стаите включват плоско екранен телевизор с кабелни канали, еспресо машина и звукова система Sonos. Баните са с отделен душ и парна баня, предлагат се тоалетни принадлежности Ophir. Гостите могат да си поръчат храна и спа услуги в стаята.

Хранене

В заведенията за хранене - Ocean Terrace, Cape Club и Tableau, всички предлагащи на гостите незабравими гледки към океана се сервират ястия от кухнята на Шри Ланка и Европа.
цена от 3552 € /6948 лв./
Цената включва
  • Самолетен билет София - Коломбо - София през транзитно летище;
  • Летищни такси и багаж;
  • 7 нощувки в избрания хотел в Шри Ланка на база закуска и вечеря;
  • Трансфери летище - хотел - летище в Шри Ланка;
  • Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро на човек.
Цената не включва
  • Виза
  • Допълнителни екскурзии в Шри Ланка;
  • Застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора.

Още цени за хотела

  • Цена на човек в junior suite pool view, закуска + вечеря

Още хотели по офертата

Anantara Kalutara Resort And Spa*****
цена от 1478 € /2891 лв./
Shangri-La's Hambantota Golf Resort And Spa *****
цена от 1916 € /3748 лв./
назад към Луксозна почивка в Шри Ланка

Специални предложения
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах