Shangri-La's Hambantota Golf Resort And Spa *****

Шри Ланка / Коломбо
Комплексът предлага изглед към девственото южно крайбрежие на Шри Ланка. На място Ви очакват голф игрище с 18 дупки, обширен СПА център и селище, посветено на местните занаяти. В комплекса ще се насладите още на най-съвременните фитнес съоръжения, тесен 30-метров басейн за плуване на дължини, друг басейн тип лагуна и магазини.
Новото луксозно бижу в Южната част на Шри Ланка. Хотелът е ексклузивно място за почивка и предлага всички условия за незабравима почивка. С изглед към девственото южно крайбрежие на Шри Ланка, Shangri-La's Hambantota Golf Resort & Spa е разположен на древния Път на подправките, в град с богата история.

Местоположение

Shangri-La’s Hambantota Golf Resort and Spa се намира в град с богата история, край древния маршрут на търговията с подправки.

В хотела

СПА център CHI е отличителна особеност на Shangri-La’s и предлага уникални китайски и аюрведически процедури за постигане на вътрешен мир и усещане за благополучие. Рецепцията е на разположение денонощно.
Най-съвременни фитнес уреди, център за гмуркане, 2 басейна, тенис корт, голф игрище, магазини.

В стаите

Разкошните стилни мебели и внимателно подбраните елементи на декора допълват красотата на околната природа и спецификата на местната култура. Във всички стаи има плоскоекранен телевизор с кабелни канали, безплатен широколентов интернет и WiFi. Удобствата в стаята включват душ кабина със стъклени стени, дълбока вана, дизайнерски тоалетни принадлежности, плюшено спално бельо и изключително голяма хавлиена кърпа.

Хранене

Курортът предлага на гостите разнообразие от изискани ястия в няколко елегантни ресторанта: Традиционен шриланкски ресторант Bojun Hala, красив грил на плажа; Sera - със специалитети от Югоизточна Азия. Баровете към хотела осигуряват отлична селекция от освежителни напитки през целия ден.
цена от 1916 € /3748 лв./
Цената включва
  • Самолетен билет София - Коломбо - София през транзитно летище;
  • Летищни такси и багаж;
  • 7 нощувки в избрания хотел в Шри Ланка на база закуска и вечеря;
  • Трансфери летище - хотел - летище в Шри Ланка;
  • Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро на човек.
Цената не включва
  • Виза
  • Допълнителни екскурзии в Шри Ланка;
  • Застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора.

Още цени за хотела

  • Цена на човек в стая делукс, закуска + вечеря

Още хотели по офертата

Anantara Kalutara Resort And Spa*****
цена от 1478 € /2891 лв./
Cape Weligama*****
цена от 3552 € /6948 лв./
назад към Луксозна почивка в Шри Ланка

Специални предложения
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах