Anantara Kalutara Resort And Spa*****

Шри Ланка / Коломбо
Хотелски комплекс Anantara Kalutara Resort е подходящ за семейства със самостоятелни вили, които се обслужват от приветливи домакини, както и 2 открити басейна с барбекю. Комплексът предлага помещения за настаняване в Калутара, които са вдъхновени от световно известния архитект Джефри Бауа през 1993 г.

Местоположение

Хотелски комплекс Anantara Kalutara Resort се намира на уединен плаж по протежение на югозападния бряг на Шри Ланка, само на час от столицата. Това е невероятно място с луксозни помещения за настаняване и вдъхновяващи моменти от дивата природа и културата на острова.

В хотела

Хотелският комплекс предлага съоръжения за водни спортове и безплатно ползване на велосипеди и автомобили под наем. Гостите могат да играят тенис на маса, билярд и дартс в комплекса, а районът е популярно място за уиндсърф. Комплексът предлага добре обзаведена фитнес зала.

В стаите

Anantara Kalutara предлага регистрация при настаняване в стаите и разполага с 5-звездни самостоятелни вили, суитове и стаи с малък самостоятелен басейн и високо квалифициран личен иконом. Гостите могат да избират между между вили с невероятен изглед към плажа или към частната градина. Вилите отразяват елегантната културна красота на Шри Ланка и са идеално място за успокояваща почивка. Всички вили разполагат с шкаф за съхранение и охлаждане на вино, минибар, машина за еспресо, аудиосистема Bose, отделни душове тип тропически дъжд, вана и продукти за баня Themae.

Хранене

В комплекса има три ресторанта с международни готвачи, където гостите могат да опитат различни ястия от Шри Ланка, Тайланд, Индия и Китай.
цена от 1478 € /2891 лв./
Цената включва
  • Самолетен билет София - Коломбо - София през транзитно летище;
  • Летищни такси и багаж;
  • 7 нощувки в избрания хотел в Шри Ланка на база закуска и вечеря;
  • Трансфери летище - хотел - летище в Шри Ланка;
  • Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро на човек.
Цената не включва
  • Виза
  • Допълнителни екскурзии в Шри Ланка;
  • Застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора.

Още цени за хотела

  • Цена на човек в Premium garden view, закуска + вечеря

Още хотели по офертата

Shangri-La's Hambantota Golf Resort And Spa *****
цена от 1916 € /3748 лв./
Cape Weligama*****
цена от 3552 € /6948 лв./
назад към Луксозна почивка в Шри Ланка

Специални предложения
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах