Prama Sanur Beach Hotel***

Остров Бали / Остров Бали
Сред тропически градини на брега на морето в Санур.

Местоположение

Разположен директно на един от най- популярните плажове на Бали, Sanur Beach Hotel предлага чудесен набор от съоръжения сред буйни тропически градини и гостоприемна балийски атмосфера. Хотелът се радва на много редовни гости. Трансферът от летището отнема около 25 минути.

В хотела

Тук ще откриете добър избор от заведения за хранене. Tirta Seafood Grill, разположен на първа линия, предлага свежи омари и други морски дарове; В италианският Basilico Bar ще опитате автентична италианска кухня и изискани вина; Няма да останат разочаровани и любителите на традиционната индонезийска кухня.
На разположение на гостите са три бара, два плувни басейна, спа център , тенис ( един безплатен час на ден ), игрища за бадминтон, фитнес център, център за водни спортове, детски клуб, детска площадка.

В стаите

Настаняването се извършва в 428 комфортни стаи, всяка с климатик , машина за чай и кафе, минибар, телефон, телевизор , вана или душ и балкон. Superior стаи ( 28 кв.м ) са в основната сграда, с изглед към градината или частичен изглед към басейна. Deluxe Rooms ( 39 кв. М ) са по-просторни и с изглед към съседния курорт .
цена от 1143 € /2236 лв./
Цената включва
  • Двупосочен самолетен билет София – Денпасар през транзитно летище с включени летищни такси;
  • Трансфери летище - хотел - летище;
  • 7 нощувки със закуски на о-в Бали;
  • Медицинска застраховка със ЗАД "АРМЕЕЦ" (покритие 10 000 евро);
Цената не включва
  • Допълнителните екскурзии - заявяват се и се заплащат от България
  • Застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора, съгласно условията на ЗАД "АРМЕЕЦ", гр.София, ул. „Жолио Кюри“ №20, тел. + 359 2 81 90 941

Още хотели по офертата

Melia Bali*****
цена от 1274 € /2492 лв./
Mercure Nusa Dua Beach***
цена от 1039 € /2032 лв./
назад към Промо оферта - почивка на остров Бали

Специални предложения
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах