Аюрведa в Шри Ланка

00 0000 - 00 0000
8 Дни / 7 Нощувки

Аюрведична почивка в Шри Ланка

 

В превод от санскрит, езикът на боговете, Веда означава сигурно знание. Аюрведа е древна наука за здравето и дълголетието. Тя е част от ведическите писания, свещените текстове на Бхарата Варша. Всички те пренасят своята мъдрост през вековете от незапомнени времена до наши дни. Като част от ведическото знание, тази древна наука е призвана да ни даде разбирането за връзката на душата с Бога и начина за постигане на съвършен живот. Най-висшата цел на човешкия живот, според ведическата литература, е Бхагавата-дхарма (вечният дълг на живото същество) - възстановяване на прекъснатите взаимоотношения на любов с Бога и прекратяване на самсара (колелото на вечно раждане и смърт в материалния свят).

 

Програмата е индивидуална и не е свързана с минимум брой участници.

Цената не е валидна за периода на Новогодишните празници.

 

Важно:                

- Програмата е индивидуална и не е свързана с минимум брой участници.                

- Не е предвиден водач от "Посейдон Холидейс"                

- Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите - до 12:00 ч. в деня на заминаване      

- Цените са формирани при следния валутен курс: 1 USD = 0.92 EUR. При увеличение на валутния курс на щ. долар към еврото Посейдон Холидейс ООД си запазва правото да промени цената към момента на доплащане.                 

- Медицинската застраховка по пакетите за организирано пътуване е на ЗАД “ Армеец”. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 130, е-mail: [email protected] и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият е приет в лечебно заведение в състояние, в което е било практически невъзможно да се свърже с Асистиращата компания, Застрахованият е длъжен да се свърже с Асистанс компанията на посочените телефони, лично или чрез трето лице, в срок до 24 часа от момента, в който състоянието му позволи, но във всички случаи преди напускане на медицинското заведение.Когато Застрахованият е заплатил сам направените разходи, всички документи по конкретната претенция следва да се изпратят на Застрахователя в оригинал, в срок до 5 дни след завръщането на Застрахования в Р България.Адрес за кореспонденция и предявяване на щети: ЗАД „Армеец“, България, гр. София, ул. „Жолио Кюри“ №20, тел. + 359 2 81 90 941

 

Забележки:

 •      Пакетната цена може да се преизчисли за различен брой нощувки.
 •      Пакетната цена може да се преизчисли за настаняване в единична стая.
 •      Пакетната цена може да се преизчисли за пътуване в Business класа.
Визов режим:

Виза за Шри Ланка – 35 USD. Подаването на документите за виза за Шри Ланка се извършва от

туроператора четири седмици преди отпътуване и се полага в паспорта при кацане на летище

Коломбо.Няма задължителни медицински и здравни изисквания. 

 

Начин на плащане:

Депозит в размер на 50% от пакетната цена при приемане на офертата и записване. Доплащане 40 дни преди датата на заминаване. Цените се заплащат в ЛЕВА по фиксинга на БНБ.

 

Условия за анулация и неустойки: До 60 дни преди датата на пътуването – глоба за самолетните билети, определена от авиокомпанията. До 40 дни преди датата на пътуването 70 % от общата сума От 39 до 15 дни преди датата на пътуването 100 % от цената на пътуването. 

 

Необходими документи:

 • Международен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.
 • За младоженци и празнуващите годишнини - сертификат за сключен брак.
 • За деца под 18 г., пътуващи без родители - нотариално заверено родителско разрешение за напускане на страната от не пътуващия родител (оригинал и 1 копие). За деца, чиито родители са с различни фамилии, се изисква копие от акт за раждане на детето, в който да са вписани и двамата родители.
 • Цените са платими в лева, в брой или по банков път 

 

 

 

Siddhalepa Ayurveda Resort Wadduwa****

Шри Ланка / Коломбо

Siddhalepa Ayurveda Health Resort & Spa функционира на база 200-годишно наследство и опит в практиката на Аюрведа. Курортът предлага богат избор от автентични пакети за лечение на повечето заболявания или здравословни проблеми. Аюрведа центърът в курорта е единственият в страната, свързан с Аюрведа болница, с достъп до редица природни Аюрведа лекарствени средства, произведени по стандартите на ISO. Центърът предлага традиционни терапевтични пакети. за различни заболявания. Леченията, които ползват 100% естествени продукти, се контролират от опитни лекари.

Вижте още
цена от 1022 € /1999 лв./
Цената включва
 • Пакет за програма по избор според престоя и продължителността на процедурите с включените в нея нощувки и изхранване . Точните процедури се назначават спрямо индивидуалните нужди, след пристигане и след преглед от лекарите в курорта.
Цената не включва
 • самолетен билет до Коломбо;
 • трансфери;
 • виза за Шри Ланка – 35 щ. д.;
 • допълнителна нощувка, ако се налага на транзитно летище;
 • разходи от личен характер;
 • бакшиши;
 • медицинска застраховка със ЗАД "АРМЕЕЦ" (покритие 10 000 евро за лица до 65 г.);
 • застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора, съгласно условията на ЗАД "АРМЕЕЦ", гр.София, ул. „Жолио Кюри“ №20, тел. + 359 2 81 90 941.
Специални предложения
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах