ITC Grand Goa Resort & SPA, A Luxury Collection Resort & SPA*****

Индия / Гоа
Чудесен хотел 5-звезден хотелски комплекс на голяма територия. Гордее се с един от най-големите басейни в Индия в стил лагуна - серия от басейни сред буйна зеленина, с чудесни гледки към морето. На плажа гостите могат да резервират удобни плажни павильони със сламен покрив, храна и напитки(срещу допълнително заплащане).

Местоположение

Разположен на частен плаж на няколко крачки от плажа Аросим, и на 12 км от най-големия град на Гоа, Вашко да Гама. Трансферът до летище Даболим отнема около 15 минути.

В хотела

Красиви басейни, заобиколени от палмови дървета, модерен фитнес център, водни спортове, занимания по йога и тенис корт. Детски клуб Camp Hyatt е уникално място с анимация за децата между 5 до 12 години. Sereno СПА Център, специализиран в аюрведа и йогийски практики. Предлага разнообразни масажи, педикюр, маникюр.

В стаите

Стаите се възползват изцяло от тропически пейзаж с балкони или тераси с изглед към лагуната, басейна или Арабско море. Гледайте DVD-та или премийни кабелни канали на 32-инчови LCD телевизори, и ще остане свързан с кабелен и безжичен достъп до интернет (срещу допълнително заплащане). Хладилници и минибарове съдържат бутилирана вода. Банята разполага с мраморни мивки, тоалетни принадлежности, сешоари, и халати.

Хранене

Независимо дали сте в настроение за автентичен Goan морски дарове или прясно изпечена пица, много ресторанти Park Hyatt Гоа доставят. Традиционен индийски ястия се сервират за закуска, обяд и вечеря в Masala, докато Palms сервира морски дарове от плажните дворове. Рум сервиз е на разположение 24 часа.
цена от 1618 € /3165 лв./
Цената включва
  • самолетен билет София – Гоа – София през транзитно летище с включени летищни такси;
  • 7 нощувки в Гоа в хотел по избор на съответната база на изхранване;
  • трансфери летище – хотел – летище;
  • медицинска застраховка
Цената не включва
  • доплащане за ранно настаняване – по желание;
  • виза за Индия
  • застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора

Още хотели по офертата

Dona Sylvia Beach Resort****
цена от 1532 € /2997 лв./
Kenilworth Resort & Spa*****
цена от 1566 € /3063 лв./
Zuri Whitesands Resort*****
цена от 1977 € /3867 лв./
Radisson Blu Goa*****
цена от 2077 € /4063 лв./
назад към Почивка в Гоа, Индия

Специални предложения
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах