Dusit Thani Krabi Beach Resort*****

Тайланд / Краби
Dusit Thani Krabi Beach Resort е 5-звезден комплекс, разположен до тихия бял пясъчен плаж Klong Muang Beach. Той предлага голям открит басейн, заобиколен от тропическа градина, дневен СПА център и денонощна фитнес зала.

Местоположение

Dusit Thani Krabi Beach Resort е само на 200 метра от търговския център Klong Muong Plaza и на 8 километра от популярния плаж Ao Nang. Комплексът е на 25,8 километра от фериботния терминал Chaofa и на 30 километра от международното летище Краби.

В хотела

Гостите могат да се включат в класове по аеробика или да спортуват на тенис кортовете. Сред останалите удобства в комплекса са център за водни спортове, консиерж бюро и безплатен Wi-Fi в общите части.

В стаите

Съоръженията във всички стаи включват климатик, собствен балкон с изглед към тропическите пейзажи, телевизор с плосък екран и DVD плейър. Всички са с тайландски интериор и кът за сядане.

Хранене

The Deck сервира международни и тайландски ястия сред прохладния бриз на фона на океана. Ресторант Mangosteen предлага интернационална кухня на шведска маса, а в открития салон Martini се организират развлечения на живо.
цена от 1559 € /3049 лв./
Цената включва
  • Самолетен билет София - Краби - София през транзитно летище
  • Летищни такси
  • Трансфер летище – хотел – летище
  • 7 нощувки със закуски в избрания хотел на Краби, Тайланд
  • медицинска застраховка с вклюцено Ковид покритие (покритие 10 000 евро за лица до 65г.);
Цената не включва
  • Виза за Тайланд - 55 евро- изготвя на летището в Тайланд при пристигане ;
  • разходи от личен характер;
  • допълнителни екскурзии;
  • застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора.

Още хотели по офертата

Peace Laguna Resort & Spa ****
цена от 1299 € /2541 лв./
Centara Grand Beach Resort & Villas Krabi*****
цена от 1669 € /3265 лв./
Pimalai Resort & SPA*****
цена от 2019 € /3949 лв./
назад към Почивка в Тайланд Краби

Специални предложения
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах