Сингапур и Краби

01 Октомври 2019 - 20 Декември 2020
14 Дни / 9 Нощувки

Комбинация между посещение на един от най-впечaтляващите мегаполиси и почивка в Тайланд.

Сингапур е Град-Градина, колоритна смесица от множество култури, традициите на стария свят и уникална нова архитектура. Сингапур ви очаква, за да ви впечатли със зеленината си, модерните сгради, атракционни паркове, плажове и търговски центрове. Запознайте се със символите на града -хотел Marina Sands, хотел Raffles, зоологическата градина, остров Сентоса, Чайнатаун.

Краби е спокоен курорт с красиви плажове и чудесни условия за почивка. Тук се намира известния плаж Ао Нанг, а около крайбрежието са разположени множество малки островчета.

 

Програмата е индивидуална и не е свързана с минимум брой участници. 

Посочените цени са калкулирани по най-ниските цени на самолетните билети и важат за ограничен брой места до изчерпване на количествата.

Цената не е валидна за периода на Новогодишните празници.

 

Цената и наличността подлежи на препотвърждение при резервиране с имена и депозит!

Програма

ден
1
Полет от София през транзитно летище до Сингапур.
ден
2
Пристигане в Сингапур. Посрещане от фирмата партньор на туроператора и трансфер до избрания хотел. Свободно време за почивка. Нощувка.
ден
3
Закуска. 
По желание - срещу допълнително заплащане полудневна обзорна екскурзия на Сингапур. Екскурзията се провежда на руски или английски език. Разгледайте града докато гида ви шофира панорамно - ще видите популярни и разнообразни места в Сингапур като Паданг, Крикет Клуба, исторически сгради, Върховния съд и кметството.
Спирка при парка Мерлион. Оттук можете да се насладите на впечатляващата гледка към залива Marina Bay с неговата невероятна архитектура. Можете да се снимате със статуята на известното митично създание - символ на Сингапур - наполовина лъв и наполовина риба.
 
ден
4
Закуска. 
По желание - срещу допълнително заплащане -Посещение на Tian Hock Keng Temple, един от най-старите будистки-даоистки храмове Сингапур. Маршрутът минава покрай Чайнатаун. Можете да спрете в местния занаятчийски център и да наблюдавате отблизо работата на майсторите. 
Продължавате към Националната Градина на ОрхидеИте, разположена в ботаническата градина на Сингапур. Тя се гордее с разнообразие от над 60,0000 орхидеи.
Крайната ни спирка е Малката Индия, изпълнена с аромата на индийска кухня, ароматни пръчки, жасмин и подправки.
ден
5
Закуска. Освобождаване на хотела и трансфер до летището. Полет до Краби.
Посрещане в Краби. Настаняване в хотел CENTARA ANDA DHEVI RESORT & SPA 4* на остров Краби.
ден
6-12
Закуска. Отдайте се на една релаксираща почивка сред невероятната красота на Краби.
ден
13
Закуска. Освобождаване на хотела и трансфер до летището в Краби. За полет през транзитно летище до София.
ден
14
Кацане в София.

Важно:
- Програмата е индивидуална и не е свързана с минимум брой участници.
- Не е предвиден водач от "Посейдон Холидейс"
- Цената е формирана по най-ниските тарифи на полетите и подлежи на препотвърждение за желаните от вас дати на пътуване и към момента на резервиране.
- Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите - до 12:00 ч. в деня на заминаване
- Цените са формирани при следния валутен курс: 1 USD = 1.75 BGN. При увеличение на валутния курс на щ. долар към лева с повече от 5%, туроператорът си запазва правото да промени цената към момента на доплащане на пакета. 
- Медицинската застраховка по пакетите за организирано пътуване е на ЗАД “ Армеец”. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 130, е-mail: [email protected] и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият е приет в лечебно заведение в състояние, в което е било практически невъзможно да се свърже с Асистиращата компания, Застрахованият е длъжен да се свърже с Асистанс компанията на посочените телефони, лично или чрез трето лице, в срок до 24 часа от момента, в който състоянието му позволи, но във всички случаи преди напускане на медицинското заведение.Когато Застрахованият е заплатил сам направените разходи, всички документи по конкретната претенция следва да се изпратят на Застрахователя в оригинал, в срок до 5 дни след завръщането на Застрахования в Р България.Адрес за кореспонденция и предявяване на щети: ЗАД „Армеец“, България, гр. София, ул. „Жолио Кюри“ №20, тел. + 359 2 81 90 941

Забележки:
Пакетната цена може да се преизчисли за различен брой нощувки.
Пакетната цена може да се преизчисли за настаняване в единична стая.
Пакетната цена може да се преизчисли за пътуване в Business класа.
 
Начин на плащане: в брой или по банков път при предварително предоставена проформа фактура.
Депозит в размер на 50% от пакетната цена при приемане на офертата и записване.
Доплащане 40 дни преди датата на заминаване. Цените се заплащат в ЛЕВА по фиксинга на БНБ. Цените са платими в лева, в брой или по банков път 
 
Информация относно здравните изисквания: няма задължителни медицински и санитарни изисквания при пътуване до Сингапур и Тайланд.

Информация относно визови изисквания: няма изисквания за виза при пътуване до Сингапур, има изискване за виза при пътуване до Тайланд.

Необходими документи:
Международен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.
За младоженци и празнуващите годишнини - сертификат за сключен брак.
За деца под 18 г., пътуващи без родители - нотариално заверено родителско разрешение за напускане на страната от непътуващия родител (оригинал и 1 копие). За деца, чиито родители са с различни фамилии, се изисква копие от акт за раждане на детето, в който да са вписани и двамата родители.
 
Пътуващите имат право да прекратят едностранно договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след заплащане на следните суми:

Условия за анулация и неустойки:

До 60 дни преди датата на пътуването –  размера на внесения депозит при резервиране на пакета  
От 59 до 41 дни преди датата на пътуването 70 % от общата сума или загуба на внесения депозит (в зависимост кое е повече)
От 40 дни преди датата на пътуването 100 % от цената на пътуването. 
В случай, че ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати доброволно своето пътуване, през времетраенето му, всички допълнителни разходи, включително и транспортните, са за негова сметка.
ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да прехвърли правото си на пътуване на трето лице в срок съобразно спецификата на дестинацията, издаване на самолетни билети по международни и вътрешни полети до датата на доплащане на туристическата услуга, като се задължава да заплати на ТУРОПЕРАТОРА само дължимите суми, свързани с евентуалното преиздаване на билетите;

Пътуване на лица с ограничена подвижност: Пътуването като цяло НЕ Е  подходящо за лица с ограничена подвижност.


 ТА “ПОСЕЙДОН ХОЛИДЕЙС” ООД има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ.

Centara Grand Beach Resort & Villas Krabi*****

Сингапур / Сингапур

Хотелски комплекс Centara Grand Beach е разположен в частния залив Pai Plong и предлага възможности за хранене на морския бряг, 2 открити басейна и СПА център. Стаите имат самостоятелен балкон с изглед към градината или океана.

Вижте още


Още хотели по офертата

Dusit Thani Krabi Beach Resort
Dusit Thani Krabi Beach Resort*****
цена от 1703 € /3331 лв./
Park Hotel Clarke Quay
Park Hotel Clarke Quay****
цена от 1640 € /3208 лв./
Railay Bay Resort & Spa
Railay Bay Resort & Spa****
цена от 1640 € /3208 лв./
цена от 2249 € /4399 лв./
Цената включва
  • Самолетни билети София - Сингапур - остров Краби - София през транзитно летище с включен багаж и летищни такси
  • 3 нощувки с включени закуски в Сингапур
  • 6 нощувки с включени закуски в хотел CENTARA ANDA DHEVI RESORT & SPA 4*, Краби или подобен
  • Трансфери летище хотел и хотел летище в Сингапур и в Краби
  • Медицинска застраховка с покритите 10 000 евро
Цената не включва
  • Допълнителни екскурзии
  • Виза за тайланд 35 евро
  • Застраховка ''Отмяна на пътуване''

Допълнителни екскурзии

Полудневна обзорна екскурзия на Сингапур.

Екскурзията се провежда на руски или английски език. Разгледайте града докато гида ви шофира панорамно - ще видите популярни и разнообразни места в Сингапур като Паданг, Крикет Клуба, исторически сгради, Върховния съд и кметството.
Спирка при парка Мерлион. Оттук можете да се насладите на впечатляващата гледка към залива Marina Bay с неговата невероятна архитектура. Можете да се снимате със статуята на известното митично създание - символ на Сингапур - наполовина лъв и наполовина риба.

Посещение на Tian Hock Keng Temple.

Това един от най-старите будистки-даоистки храмове Сингапур. Маршрутът минава покрай Чайнатаун. Можете да спрете в местния занаятчийски център и да наблюдавате отблизо работата на майсторите. 
Продължавате към Националната Градина на Орхидеите, разположена в ботаническата градина на Сингапур. Тя се гордее с разнообразие от над 60,0000 орхидеи. 

 


 


Специални предложения
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах