Burasari Resort****

Тайланд / Пукет

Местоположение

Burasari Resort се намира в центъра на Патонг. В близост до хотела, на пешеходно разстояние може да бъдат открити безброй места за развлечения, магазини и ресторанти. Комплексът е на около 50 метра от плажа Патонг. Международното летище се намира на около 45 мин. път с кола от хотела.

В хотела

Този бутиков комплекс е с уникален декор, който представлява комбинация от тропически градини с растения и водопади, съчетавайки модерен и традиционен тайландски стил. Основното фоайе на хотела, където се намира рецепцията е на открито. Комплексът разполага с 2 басейна и воден бар. Срещу заплащане, гостите на хотела, могат да се насладят на частния пясъчен плаж и плажен клуб на хотела „Paradise Beach“ . Спа-центърът „Burasari“ предлага широка гама от процедури. Wi-fi връзка е налична във всички помещения на хотела без допълнително заплащане.

В стаите

Хотелът разполага с 186 стаи. Всички стаи са обзаведени в тайландски и модерен стил.
Типове стаи:
• Premier - Премиер стаи: Всяка стая има баня с душ, тоалетна, сешоар, телефон, сейф, климатик, сателитна телевизия, минибар, машина за чай и кафе и френски балкон.
• Elite - Елитни стаи: Те са по-големи от премиер стаите и разполагат с балкон с изглед към басейна. Всяка стая има баня с душ, тоалетна, сешоар, телефон, сейф, климатик, сателитна телевизия, минибар, машина за чай и кафе.
• Елитна стая с излаз към басейна: Всяка стая има тераса с канапе и е с директен достъп до басейна. В стаята има баня с душ, тоалетна, сешоар, телефон, сейф, климатик, сателитна телевизия, минибар, машина за чай и кафе.
• Луксозни стаи: Всяка стая е с различен съвременен арт-декор и обзавеждане: Mocha Spice, Smooth Whiskey, Thai Elegance. Стаите са различни по размер. Всяка има балкон и баня с душ, тоалетна, сешоар, телефон, сейф, климатик, сателитна телевизия, минибар, машина за чай и кафе.
Забележка: Във всяка стая има мини-бар с безалкохолни напитки, вода и бира, който се зарежда ежедневно без допълнително заплащане. Закуската може да бъде сервирана в стаята.

Хранене

Комплексът разполага с 2 отделни бара, освен този на басейните, и 2 ресторанта: ресторант “Kantok”, предлага автентична тайландска кухня, а в ресторант „Naughty Radish“ се сервира международна кухня, с голям избор от салати и от специалитети на скара.
цена от 1430 € /2797 лв./
Цената включва
  • Самолетни билети София - Банкок / Бангкок - остров Пукет / остров Пукет - София С ВКЛЮЧЕНИ ЛЕТИЩНИ ТАКСИ
  • 2 нощувки със закуски в двойна стая в хотел 4* в Банкок;
  • 5 нощувки със закуски в двойна стая в избрания от Вас хотел на о-в Пукет или Као Лак;
  • Трансфер летище Банкок - хотел в Банкок - летище Банкок;
  • Трансфер летище Пукет/ Као Лак - хотел на о-в Пукет/ Као Лак - летище Пукет/ Као Лак;
  • медицинска застраховка със ЗАД "АРМЕЕЦ" (покритие 10 000 евро за лица до 65г.);
Цената не включва
  • Виза за Тайланд - 35 евро;
  • Допълнителни екскурзии по желание с Банкок или на островите
  • разходи от личен характер;
  • доплащане за медицинска застраховка за лица над 65 години, размера на която зависи от точната възраст на застрахованото лице;
  • застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора, съгласно условията на ЗАД "АРМЕЕЦ", гр.София, ул. „Жолио Кюри“ №20, тел. + 359 2 81 90 941

Още хотели по офертата

Beyond Resort Kata ****
цена от 1399 € /2736 лв./
Duangjitt Resort & Spa****
цена от 1420 € /2778 лв./
Holiday Inn Resort****
цена от 1529 € /2991 лв./
Amari Phuket****
цена от 1581 € /3092 лв./
Moracea Khao Lak Resort****
цена от 1585 € /3100 лв./
Pullman Khao Lak Katiliya Resort and Villas*****
цена от 1721 € /3366 лв./
Sentido Graceland Khao Lak Resort and SPA*****
цена от 1727 € /3378 лв./
JW Marriott Khao Lak Resort and SPA*****
цена от 1873 € /3664 лв./
назад към Почивка в Тайланд - Банкок и остров Пукет или Као Лак

Специални предложения
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах