Почивка в Тайланд - Банкок и остров Пукет или Као Лак

01 Август 2019 - 31 Октомври 2020
9 Дни / 7 Нощувки

Чудесна комбинация, която Ви предлага най-интересното от космополитната столица на Тайланд и релаксираща почивка в избрани хотели на най-популярните тайландски острови.  

 

 

Програмата е индивидуална и не е свързана с минимум брой участници. 

Цената не е валидна за периода на Новогодишните празници.

Посочените цени са калкулирани по най-ниските цени на самолетните билети и важат за ограничен брой места до изчерпване на количествата.

 

 

 

 

Програма

ден
1
Отпътуване от София за Банкок през транзитно летище.
ден
2
Кацане на летището в Банкок. Трансфер и настаняване в хотел 4* с удобна локация. Свободно време за аклиматизация и нощувка.
ден
3
Закуска. Сити тур на Банкок с разглеждане на ослепителния Гранд Палас, великолепните храмове и многобройните интересни забележителности на града. Нощувка.ден
4
Закуска. Трансфер до летището за полет до остров Пукет. Трансфер и настаняване в избрания хотел. Нощувка.ден
5-9
Закуска. Свободно време за релакс, екскурзии по желание (срещу допълнително заплащане), гмуркане и плаж. Нощувка.
ден
10
Закуска в хотела. Трансфер до летището, отпътуване за София, полет с прекачване. Кацане в София. Край на програмата.

Важно:
- Програмата е индивидуална и не е свързана с минимум брой участници.
- Не е предвиден водач от "Посейдон Холидейс"
- Цената е формирана по най-ниските тарифи на полетите и подлежи на препотвърждение за желаните от вас дати на пътуване и към момента на резервиране.
- Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите - до 12:00 ч. в деня на заминаване
- Цените са формирани при следния валутен курс: 1 USD = 1.7 BGN. При увеличение на валутния курс на щ. долар към лева с повече от 5%, туроператорът си запазва правото да промени цената към момента на доплащане на пакета. 
- Медицинската застраховка по пакетите за организирано пътуване е на ЗАД “ Армеец”. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 130, е-mail: [email protected] и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият е приет в лечебно заведение в състояние, в което е било практически невъзможно да се свърже с Асистиращата компания, Застрахованият е длъжен да се свърже с Асистанс компанията на посочените телефони, лично или чрез трето лице, в срок до 24 часа от момента, в който състоянието му позволи, но във всички случаи преди напускане на медицинското заведение.Когато Застрахованият е заплатил сам направените разходи, всички документи по конкретната претенция следва да се изпратят на Застрахователя в оригинал, в срок до 5 дни след завръщането на Застрахования в Р България.Адрес за кореспонденция и предявяване на щети: ЗАД „Армеец“, България, гр. София, ул. „Жолио Кюри“ №20, тел. + 359 2 81 90 941

 
 Забележки:
 Пакетната цена може да се преизчисли за различен брой нощувки.
 Пакетната цена може да се преизчисли за настаняване в единична стая.
 Пакетната цена може да се преизчисли за пътуване в Business класа.
 
Начин на плащане: в брой или по банков път при предварително предоставена
проформа фактура.
Депозит в размер на 50% от пакетната цена при приемане на офертата и записване.
Доплащане 40 дни преди датата на заминаване. Цените се заплащат в ЛЕВА по фиксинга
на БНБ.
Цените са платими в лева, в брой или по банков път 
 
Визов режим:
Има визови изисквания за български граждани.
Няма задължителни медицински и здравни изисквания. 
 
Необходими документи:
Международен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.
За младоженци и празнуващите годишнини - сертификат за сключен брак.
За деца под 18 г., пътуващи без родители - нотариално заверено родителско разрешение за напускане на страната от непътуващия родител (оригинал и 1 копие). За деца, чиито родители са с различни фамилии, се изисква копие от акт за раждане на детето, в който да са вписани и двамата родители.
 
Пътуващите имат право да прекратят едностранно договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след заплащане на следните суми:
Условия за анулация и неустойки:

До 60 дни преди датата на пътуването –  размера на внесения депозит при резервиране на пакета  
От 59 до 31 дни преди датата на пътуването 70 % от общата сума или загуба на внесения депозит (в зависимост кое е повече)
От 30 дни преди датата на пътуването 100 % от цената на пътуването. 
В случай, че ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати доброволно своето пътуване, през времетраенето му, всички допълнителни разходи, включително и транспортните, са за негова сметка.
ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да прехвърли правото си на пътуване на трето лице в срок съобразно спецификата на дестинацията, издаване на самолетни билети по международни и вътрешни полети до датата на доплащане на туристическата услуга, като се задължава да заплати на ТУРОПЕРАТОРА само дължимите суми, свързани с евентуалното преиздаване на билетите;

Пътуване на лица с ограничена подвижност:  Пътуването като цяло НЕ Е  подходящо за лица с ограничена подвижност.

 ТА “ПОСЕЙДОН ХОЛИДЕЙС” ООД има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ.

Beyond Resort Kata ****

Тайланд / Пукет

Вижте още


Още хотели по офертата

Duangjitt Resort & Spa
Duangjitt Resort & Spa****
цена от 1420 € /2778 лв./
Burasari Resort
Burasari Resort****
цена от 1430 € /2797 лв./
Holiday Inn Resort
Holiday Inn Resort****
цена от 1529 € /2991 лв./
Amari Phuket
Amari Phuket****
цена от 1581 € /3092 лв./
Moracea Khao Lak Resort
Moracea Khao Lak Resort****
цена от 1585 € /3100 лв./
Pullman Khao Lak Katiliya Resort and Villas
Pullman Khao Lak Katiliya Resort and Villas*****
цена от 1721 € /3366 лв./
Sentido Graceland Khao Lak Resort and SPA
Sentido Graceland Khao Lak Resort and SPA*****
цена от 1727 € /3378 лв./
JW Marriott Khao Lak Resort and SPA
JW Marriott Khao Lak Resort and SPA*****
цена от 1873 € /3664 лв./
цена от 1399 € /2736 лв./
Цената включва
 • Самолетни билети София - Банкок / Бангкок - остров Пукет / остров Пукет - София С ВКЛЮЧЕНИ ЛЕТИЩНИ ТАКСИ
 • 2 нощувки със закуски в двойна стая в хотел 4* в Банкок;
 • 5 нощувки със закуски в двойна стая в избрания от Вас хотел на о-в Пукет или Као Лак;
 • Трансфер летище Банкок - хотел в Банкок - летище Банкок;
 • Трансфер летище Пукет/ Као Лак - хотел на о-в Пукет/ Као Лак - летище Пукет/ Као Лак;
 • медицинска застраховка със ЗАД "АРМЕЕЦ" (покритие 10 000 евро за лица до 65г.);
Цената не включва
 • Виза за Тайланд - 35 евро;
 • Допълнителни екскурзии по желание с Банкок или на островите
 • разходи от личен характер;
 • доплащане за медицинска застраховка за лица над 65 години, размера на която зависи от точната възраст на застрахованото лице;
 • застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора, съгласно условията на ЗАД "АРМЕЕЦ", гр.София, ул. „Жолио Кюри“ №20, тел. + 359 2 81 90 941

Допълнителни екскурзии

Допълнителни екскурзии Банкок и Пукет

Банкок

1. Банкок сити тур – посещение на всички значими забележителностти на Банкок – полудневен тур - 87 евро на човек
След закуска следва сити тур на Банкок с разглеждане на символите на града - Полегналия Буда - позлатена 46-метрова статуя, чийто крака са изработени от черен и бял седеф и изобразяват 108 сцени, свързани с вярата в числото 108, което е свещено в будистката религия. Посещението на Големия дворец е задължително за всеки турист в Тайланд. Забележителното съоръжение е разположено в близост до брега на река Чао Прая, наречена още „реката на кралете“ и се смята за един от най-важните символи на тайландската столица - изграден в древно сиамски архитектурен стил. Дворецът е разположен на площ от 21 840 м2., и е изпълнен със стотици сгради със златни островърхи кули и блестящи мозайки. Тук се намира и статуята на Изумрудения Буда, висока едва 75 см., гравирана цялата със зелен яспис, пазена от 6 двойки 6-метрови мистични гиганти.
Цената включва: транспорт с климатизирано превозно средство, трансфер от/до хотела в Банкок, англоговорящ гид, входни такси на обектите

2. Круиз по Чао Прая – 90 евро на човек с вечеря
Вечерен круиз по река Чао Прая, ще се насладите на великопна гледка – Нощен Банкок! Ще видите известни исторически паметници и религиозни места като Големия дворец и други. На борда ще ви посрещнат с напитка и лека закуска, ще имате вечеря - тайландска и международна кухня, както и програма с жива музика. Продължителността на круиза от около 19:30 ч. до 21:30 ч.
Цената включва: транспорт с климатизирано превозно средство, трансфер от/до хотела в Банкок, англоговорящ гид, входни такси, вечеря /без напитки/

3. Екскурзия до плаващият пазар „Дамноен Садуак“- полудневен тур80 евро на човек
Плаващият пазар на Банкок е най-популярният и е най-големият на вода в Тайланд. Наричат го Дамноен Садуак. Плаващият пазар се намира на около 110 км от Банкок. Пътуването до пазара отнема около 2 часа. Местните хора разказват, че канала, на който се намира Дамноен Садуак, е бил изкопан по заповед на крал Рама IV през 1866 година. По това време каналът съединявал две реки и служел за транспортен канал. С течение на времето всичко се променило.
Плаващият пазар започва да функционира през 1967 г. Днес тук идват хиляди туристи, любопитни да видят това явление. Каналите в и около Банкок са важен елемент от транспортната система и съдействат за улеснената комуникация между различните райони на града. И до днес много хора все още живеят по протежението на каналите и често използват лодките като основно средство за придвижване.
Пазарът се намира в район Ратчабури, като по път ще минете през оризови полета, овощни градини, кокосови плантации. Ще посетите селска местна къща, където ще ви демонстрират как се прави кафявата палмова захар от кокосовия нектар, която се използва в тайландската кухня за основни ястия и десерти.
Цената включва: транспорт с климатизирано превозно средство, трансфер от/до хотела в Банкок, англоговорящ гид, входни такси

4. Eкскурзия до Аютая с включен обяд целодневен тур - 105 евро на човек
Древният град Аютая е известен като „Венеция на Изтока”, тъй като е разположен по поречието на р. Чао Прая, чиито притоци обграждат провинция Аютая. От славата на Аютайската империя (1350- 1767 н. е.) са останали руините на множество храмове, дворци и крепости. Втората столица на Тайланд се намира на 80 км на север от Банкок. Обяд. Продължаваме към Wat Niwet Thammaprawat, невероятен будистки храм, построен в готически стил през 1878 г. от крал Рама V. След това ще разгледате историческия парк на Ayuthaya - обширен исторически обект, включен в списъка на ЮНЕСКО от Световното наследство от декември 1991 г. Ще видите руините на храма Wat Phra Si Sanphet, най-важният храм в Кралския дворец. Един от най-впечатляващите храмове в Аютая, в кхмерски стил Wat Chaiwatthanaram е кралски храм, използван от краля и други членове на кралското семейство. Манастирът се намира срещу югозападния ъгъл на историческия остров на отсрещната страна на река Чао Прая.
Цената включва: транспорт с климатизирано превозно средство, трансфер от/до хотела в Банкок, англоговорящ гид, входни такси, обяд /без напитки/

О-в Пукет

1. Екскурзия до островите Пи Пи с лодка с включен обяд – целодневен тур - 85 евро на човек
Трансфер от хотела до пристанището. Отплаване към островите Пи Пи - Phi Phi Don - по-големият от двата острова и Phi Phi Lay със своя единствен, закътан и невероятно живописен плаж, и Maya Beach /където са снимани части от филма ‘‘Плажът“/. Островите са защитени от правителството, което ги прави перфектни за почивка. Ще имате възможността за шнорхелинг и плуване в чистите води на Loh Samah и Pileh Bay, да разгледате забележителностите на пещерата Viking, която сега е дом за гнездене на лястовици. Обядът ще бъде сервиран в ресторант с гледка към морето на Phi Phi Don, след което ще можете да си починете на плажа, да поплувате, ще имате време за шнорхелинг.
Цената включва: трансфер хотел – пристанище - хотел в Пукет, двупосочен трансфер с моторна лодка до/от островите Пи Пи, англоговорящ гид, маска и шнорхел, минерална вода, обяд /без напитки/, спасителна жилетка, кафе, чай, леки напитки, свежи сокове, лека закуска на борда на лодката
В цената не е включена такса за Националния парк – около 12 евро на човек, заплаща се на място, в брой.

2. Екскурзия до Национален парк Као Сок с езда на слонове и кану с включен обяд – целодневен тур - 95 евро на човек
Националния парк Као Сок се простира на 739 кв. км в южната част от страната в провинция Сурат Тани. Паркът обхваща най-голямата и най-старата гора в Тайланд, която е подходяща за туризъм. Трансферът до парка продължава около 2,5 часа. Спирка на моста Sarasin за пауза и гледка към залива Као Лак. По пътя ще видим мемориалния парк, мястото, където е било цунамито и унищожителната вълна на 26.12.2004 г.  Следва един от най-запомнящите се моменти от екскурзията, а именно езда на слонове сред тропическата гора. Ще имате възможност да видите и да участвате в къпането на слоновете, както и да закупите банани и да ги нахраните. Ще посетите и пещерния храм на маймуните. Обяд. Следобед, ще потеглим с кану надолу по реката. Ще плаваме по течението заобиколени от варовикови планини и скали покрити с екзотична тропическа растителност. Ако имаме късмет, може да мернем високо в небето да прелита птица носорог (hornbill) или някое животно да се припича на слънце на брега. От кануто може да видим един свят, който почти не се е променил от хилядолетия.
Цената включва: двупосочен трансфер от/до хотела в Пукет, такса за Националния парк, обяд /без напитки/, екскурзоводско обслужване.
Забележка: Минимален брой туристи, за да се осъществи тази екскурзия – 2 души.
Местния туроператор си запазва правото на промяна в маршрута в зависимост от климатичните условия!
Гостите, които се присъединяват към тази екскурзия от Као Лак, няма да имат възможност за посещение на моста Sarasin и Мемориалния парк.

3. Посещение на най-известното шоу в Пукет – „Фантазия шоу” – 80 евро на човек
Специални ефекти, светлинно шоу, цирк с над 30 слона, каскадьор в един уникален и незабравим театрален шедьовър, гарантиращ насладата на всички посетители! Шоуто се провежда от около 18:00 ч. до 23:00 ч.
Цената включва: трансфер от/до хотела в Пукет, входна такса
Забележка: Затворено в четвъртък.

4. Екскурзия до острова на Джеймс Бонд и залива Phang Nga с включен обяд – целодневен тур - 155 евро на човек
Ще отпътувате с автобус, а след това с лодка между красотите на два залива Phang Nga и Ao Luk, разположени в устието на реката към Залива на Пукет, идваща от провинция Phang Nga. Фантастични варовикови островчета и смарагдово зеленото море ви приканват да се насладите на невероятната красота. Повечето от островите са обсипани с пещери с хиляди висящи сталактити. Ще посетите рибарско селище, както и пещерата Tham Lod. След това ще продължим към остров Ping-Kan, известен повече като острова на Джеймс Бонд, заради снимките на филма "Мъжът със златния пистолет", които са заснети на самия остров. Обяд в селцето Pan Yee, след което ще посетите рибарско /мюсюлманско/ селище и ще имате свободно време за пазаруване преди да се върнете до лодката за обратно отплаване към кея.
Цената включва: трансфер от/до хотела в Пукет с автобус и лодка, входна такса, обяд /без напитки/
В цената не е включена такса за Националния парк – около 12 евро на човек, заплаща се на място, в брой.


 Забележки:
 Посочените цени подлежат на препотвърждение към момента на резервиране! 
 Местния туроператор си запазва правото на промяна в маршрута в зависимост от климат
ичните условия!

 
 


Специални предложения
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах