ПОЧИВКА НА ФИЛИПИНИТЕ - ОСТРОВ ПАЛАВАН

01 Юни 2018 - 14 Април 2019
11 Дни / 8 Нощувки

Палаван е остров в Тихия океан, част от територията на Филипини. Дестинацията все още е непозната сред българскоте туристи, но това е неоснователно: На острова се предлагат много развлечения, природата е забележително красива, а условията за почивка – прекрасни. Задължително посетете Речния Национален парк (ЮНЕСКО), където поздемна река минава под скала и се влияе от приливите и отливите, след което се влива директно в морето. Екзотичните и богати флора и фауна напомнят за тази в Борнео.

Който и филипински остров да изберете за вашата екзотична ваканция, тя със сигурност ще е едно от най-запомнящите се пътувания, които някога сте предприемали.

Програма

ден
1
1 ДЕН Отпътуване от летище София за Филипини – Манила . Кацане на транзитно летище според избраната авиокомпания. Връзка за Манила.
ден
2
2 ДЕН Кацане на летище Манила. Трансфер до избрания хотел на острова. Свободно време за почивка или доп. екскурзия. Нощувка.
ден
3-9
3 – 9 ДЕН
Закуски. Освобождаване на хотела в Манила и трансфер до летище за полета до остров Палаван. Кацане на летище Пуерто Принцеса или Ел Нидо в звисимост от избрания хотел. Трансфер до хотела и настаняване. Свободно време за плаж и развлечения и допълнителни екскурзии. Нощувки.
ден
4
10 ДЕН Закуска. Трансфер до летището в Палаван за полет до Манила. Кацане на летище Манила и полет за София през транзитно летище.

ден
5
11 ДЕН Пристигане в София, Терминал 2.

Цените са крайни с включени летищни такси, подлежат на  потвърждение спрямо желания период на настаняване.

 

Важно:

- Програмата е индивидуална и не е свързана с минимум брой участници.

- Не е предвиден водач от "Посейдон Холидейс"

- Цената не е валидна за Новогодишните празници

- Цената е формирана по най-ниските тарифи на полетите и подлежи на препотвърждение за желаните от вас дати на пътуване и към момента на резервиране.

- Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите - до 12:00 ч. в деня на заминаване

- Цените са формирани при следния валутен курс: 1 USD = 0.90 EUR. При увеличение на валутния курс на щ. долар към еврото Посейдон Холидейс ООД си запазва правото да промени цената към момента на доплащане.

- Медицинската застраховка по пакетите за организирано пътуване е на ЗАД “ Армеец”. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 130, е-mail: [email protected] и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият е приет в лечебно заведение в състояние, в което е било практически невъзможно да се свърже с Асистиращата компания, Застрахованият е длъжен да се свърже с Асистанс компанията на посочените телефони, лично или чрез трето лице, в срок до 24 часа от момента, в който състоянието му позволи, но във всички случаи преди напускане на медицинското заведение. Когато Застрахованият е заплатил сам направените разходи, всички документи по конкретната претенция следва да се изпратят на Застрахователя в оригинал, в срок до 5 дни след завръщането на Застрахования в Р България.Адрес за кореспонденция и предявяване на щети: ЗАД „Армеец“, България, гр. София, ул. „Жолио Кюри“ №20, тел. + 359 2 81 90 941

 

Забележки:

-          Пакетната цена може да се преизчисли за различен брой нощувки.

-          Пакетната цена може да се преизчисли за настаняване в единична стая.

-          Пакетната цена може да се преизчисли за пътуване в Business класа.

 

Вид използван транспорт:

-          Самолет
 

Визов режим:

-         Безвизов режим за престой до 30 дни, за граждани с български паспорти;

-         Няма задължителни медицински и здравни изисквания. 

 

Начин на плащане: Цените са  платими в брой лева или по банков път

-         Депозит в размер на 50% от пакетната цена при приемане на офертата и записване (или повече - според условията на офертата)

-          Доплащане 40 дни преди датата на заминаване.


 

Необходими документи:

-          Международен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.

-          За младоженци и празнуващите годишнини - сертификат за сключен брак.

-          За деца под 18 г., пътуващи без родители - нотариално заверено родителско разрешение за напускане на страната от непътуващия родител (оригинал и 1 копие). За деца, чиито родители са с различни фамилии, се изисква копие от акт за раждане на детето, в който да са вписани и двамата родители.

Пътуващите имат право да прекратят едностранно договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след заплащане на следните суми:

Условия за анулация и неустойки:
До 60 дни преди датата на пътуването –  размера на внесения депозит при резервиране на пакета  
От 59 до 31 дни преди датата на пътуването 70 % от общата сума или загуба на внесения депозит (в зависимост кое е повече)
От 30 дни преди датата на пътуването 100 % от цената на пътуването. 
В случай, че ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати доброволно своето пътуване, през времетраенето му, всички допълнителни разходи, включително и транспортните, са за негова сметка.
ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да прехвърли правото си на пътуване на трето лице в срок съобразно спецификата на дестинацията, издаване на самолетни билети по международни и вътрешни полети до датата на доплащане на туристическата услуга, като се задължава да заплати на ТУРОПЕРАТОРА само дължимите суми, свързани с евентуалното преиздаване на билетите;
Пътуване на лица с ограничена подвижност:  Пътуването като цяло НЕ Е  подходящо за лица с ограничена подвижност.
 
 

Примерно полетно разписание:
 

Qatar Airways
София - Доха      13:00 17:50 
Доха - Манила     02:35 16:35 
Манила - Доха    18:35 22:45
Доха - София      06:50 12:00

Turkish Airlines
София - Истанбул      21:40  23:05
Истанбул - Манила    02:05 18:45
Манила - Истанбул    21:45 05:10 + 1
Истанбул - София      07:45 09:05

 

 ТА “ПОСЕЙДОН ХОЛИДЕЙС” ООД има сключена застраховка „Отговорност на Туроператора“по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица № 7500170000676/15.11.2017 на застрахователна компания ‘‘Групама Застраховане” ЕАД, гр. София, бул. „Цариградско шосе” № 47А, бл. В, ет. 3, тел. 0700 12 332.
 

 

Astoria Palawan****

Филипини / Палаван

Вижте още


Още хотели по офертата

El Nido Resorts - Apulit Island
El Nido Resorts - Apulit Island****
цена от 2368 € /4632 лв./
El Nido Resorts - Lagen Island
El Nido Resorts - Lagen Island****
цена от 2582 € /5050 лв./
El Nido Resorts - Miniloc Island
El Nido Resorts - Miniloc Island****
цена от 2480 € /4851 лв./
El Nido Resorts - Pangulasian Island
El Nido Resorts - Pangulasian Island****
цена от 3089 € /6042 лв./
Sheridan Beach Resort & Spa
Sheridan Beach Resort & Spa****
цена от 1584 € /3098 лв./
Two Seasons Coron Island Resort & Spa
Two Seasons Coron Island Resort & Spa****
цена от 1450 € /2836 лв./
Casa Kalaw
Casa Kalaw ***
цена от 1640 € /3208 лв./
цена от 1425 € /2787 лв./
Цената включва
  • Самолетни билети София – Истанбул – Манила // Манила - Истанбул – София с включени летищни такси и багаж;
  • Трансфери летище – хотел Манила– летище;
  • Трансфери Манила – Палаван - Манила
  • 1 нощувка със закуска в хотел 3* в Манила;
  • 7 нощувки със закуски в хотел 4* или 5* на остров Палаван;
  • Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро на човек;
Цената не включва
  • Самолетен билет Манила – Палаван – Манила на цена ~150 евро възрастен/дете;
  • Допълнителни екскурзии;
  • Бакшиши и разходи от личен характер;

Допълнителни екскурзии

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ НА ОСТРОВ ПАЛАВАН: 

1) Целодневна екскурзия по залива Хонда. 

Обиколката започва от Пуерто Принцеса на остров Палаван, откъдето се открива достъп до спиращи дъха острови, които предлагат невероятни възможности за гмуркане, плуване и плаж. Заливът Хонда се намира в морето Сула и е рай за любителите на плажове. Необитаваните плажове са заобиколени от ослепителни води. Първата спирка е Острова на морските звезди, следван от Острова на прилепите и Змийския остров. Първите два острова носят името на обитателите си, а последният е кръстен така, заради формата си. 

2) Целодневна обиколка на Подземната река. 

Открийте още едно от съкровищата на Палаван на кану под земята, от което ще разгледате Подземната река. Ще минете през тропически дъждовни гори и планини по време на двучасовото пътуване от Пуерто Принцеса до Сабанг. Веднага след като достигнете пристанището, моторна лодка ще Ви отведе до спокойните води на залива Свети Павел, където вълните се разбиват в зелени хълмове. Подземната река има дължина от 8,2 км и е на територията на национален парк "Пуерто Принцеса". 

* Забележка: Всички екскурзии се провеждат на английски език! 


Специални предложения
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах