JW Marriott Phuket Resort And Spa*****

Тайланд / Пукет
JW Marriott Phuket Resort and Spa предоставя възможност за престой на уединено място с директен достъп до девствената плажна зона на плажа Mai Khao. Комплексът разполага с 3 открити басейна и 11 заведения за хранене. Гостите ползват безплатен паркинг на място.

Местоположение

Marriott Phuket Resort се намира на 17 километра от международното летище на Пукет. Срещу допълнително заплащане се организира трансфер до плажа Patong Beach и град Пукет.

В хотела

В комплекса можете да избирате от широка гама от развлекателни дейности, включително йога, уроци по готварство и занимания по муай тай (тайландски бокс). Другите възможности за развлечения включват посещение на приюта за костенурки на място, на престижния СПА център и денонощната фитнес зала или на залата за игри.

В стаите

Шумоизолираните стаи в Marriott Resort са със самостоятелен балкон/тераса с изглед към градината, басейна или океана. Оборудването на стаите включва телевизор с плосък екран и кабелни канали, както и DVD плеър. Осигурени са също минибар и машина за приготвяне на чай/кафе. За удобство на гостите се предоставя 24-часов рум-сървиз.

Хранене

В кафене Marriott се сервира закуска на шведска маса и се предлага целодневно меню с международни ястия. В Siam Deli поръчайте гурме сандвичи и сладкиши. Сред останалите ресторанти са тайландски, японски, италиански и стекхаус. Баровете край всеки от басейните на комплекса предлагат освежителни напитки.
цена от 1289 € /2521 лв./
Цената включва
  • Самолетен билет София - Пукет - София през транзитно летище
  • Летищни такси
  • Трансфер летище – хотел – летище
  • 7 нощувки със закуски в избрания хотел на остров Пукет, Тайланд
  • медицинска застраховка със ЗАД "АРМЕЕЦ" (покритие 10 000 евро за лица до 65г.);
Цената не включва
  • Виза за Тайланд - 35 евро;
  • разходи от личен характер;
  • допълнителни екскурзии;
  • бакшиши;
  • застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора, съгласно условията на ЗАД "АРМЕЕЦ", гр.София, ул. „Жолио Кюри“ №20, тел. + 359 2 81 90 941

Още хотели по офертата

Kata Palm Resort & Spa****
цена от 799 € /1563 лв./
Duangjitt Resort & Spa****
цена от 888 € /1737 лв./
Patong Beach Hotel***
цена от 899 € /1758 лв./
Beyond Resort Kata ****
цена от 969 € /1895 лв./
Centara Kata Resort Phuket****
цена от 985 € /1927 лв./
Le Meridien Phuket Beach Resort*****
цена от 1075 € /2103 лв./
Impiana Resort Patong****
цена от 1080 € /2112 лв./
Amari Phuket****
цена от 1099 € /2150 лв./
Naka Island*****
цена от 1339 € /2619 лв./
назад към Почивка в Тайланд - остров Пукет

Специални предложения
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах