DoubleTree by Hilton Resort & Spa Marjan Island*****

Обединени Арабски Емирства / Рас ал-Хайма
DoubleTree by Hilton Resort & Spa Marjan Island се намира на остров Marjan, в близост до Al Hamra в Ras Al Khaimah. Той предлага 650 метра собствен пясъчен плаж и луксозни вили с обзаведени балкони и изглед към Арабско море. В общите части е осигурен безплатен Wi-Fi.

Местоположение

Летище Ras Al Khaimah е на 25 минути с кола от Double Tree by Hilton Resort and Spa Marjan Island. На 5 минути с кола се намира търговския център Al Hamra и комплекс Al Hamra Village.

В хотела

На разположение на гостите има множество възможности за хранене на място. Комплексът разполага с 12 ресторанта и бара, целодневно място за хранене, 4 специализирани ресторанта, бар на покрива, бар край басейна, лоби бар и нощен клуб. Има и наскоро реновиран детски клуб с обособена зона за аркадни игри за по-големите деца, както и открита детска площадка. Освен това има водна зона Pirate Boat Aqua Zone с много водни пързалки за цялото семейство.

Хотелският комплекс предлага фитнес център и 7 плувни басейна с контролирана температура на водата, включително 2 детски басейна. Има също 2 СПА зони със сауна, хидромасажна вана и широка гама от процедури, включително СПА зона само за дами със закрит басейн, салон за релакс, фризьорски салон и кафене.

Комплексът разполага и с бална зала, Jasmine Ballroom, която побира 350 гости. Бална зала Jasmine може да бъде разделена на 3 отделни заседателни зали, в зависимост от размера на вашето събитие, с голямо предверие с дневна светлина. В допълнение към това комплексът разполага и с 3 отделни заседателни зали, включително и малка зала за заседания.

В стаите

Всички стаи разполагат с телевизор с плосък екран, минибар, електрическа кана и кът за сядане. В някои стаи има разтегателен диван. Баните са оборудвани с душ и вана, и предлагат безплатни тоалетни принадлежности.
цена от 1199 € /2345 лв./
Цената включва
  • Самолетен билет София - Дубай - София
  • Летищни такси и багаж
  • 3 нощувки със закуски в хотел Ibis Dubai Deira City Center 3* в Дубай
  • 4 нощувки на база за Аll Inclusive в хотел в Рас Ал Хайма
  • Трансфер летище Дубай - хотел в Дубай - хотел в Рас Ал Хайма - хотел в Дубай - летище Дубай
  • Мед. застраховка с покритие 10 000 EUR на човек
Цената не включва
  • Такса „Туристически Дирхам” - заплаща се задължително и лично от туриста при напускане хотела:
  • · Хотел 5* — такса от AED 20 или USD 5.50 на стая на вечер
  • · Хотел 4* — такса от AED 15 или USD 4.50 на стая на вечер
  • · Хотел 3* — такса от AED 10 или USD 3.00 на стая на вечер
  • Допълнителни екскурзии (посочените цени подлежат на препотвърждение към момента на тяхното резервиране)
  • Разходи от личен характер;
  • Застраховка "Отмяна на пътуване"- доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагамевъзможност за добавя не на такава в деня на сключване на договора (или до 5 календарни дни след внасяне на депозит по резервацията), съгласно условията на ЗАД "АРМЕЕЦ

Още хотели по офертата

Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa*****
цена от 1078 € /2109 лв./
Rixos Bab Al Bahr*****
цена от 1587 € /3104 лв./
назад към Почивка Дубай и Рас Ал Хайма

Специални предложения
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах