DoubleTree by Hilton Resort & Spa Marjan Island*****

Обединени Арабски Емирства / Рас ал-Хайма
DoubleTree by Hilton Resort & Spa Marjan Island се намира на остров Marjan, в близост до Al Hamra в Ras Al Khaimah. Той предлага 650 метра собствен пясъчен плаж и луксозни вили с обзаведени балкони и изглед към Арабско море. В общите части е осигурен безплатен Wi-Fi.

Местоположение

Летище Ras Al Khaimah е на 25 минути с кола от Double Tree by Hilton Resort and Spa Marjan Island. На 5 минути с кола се намира търговския център Al Hamra и комплекс Al Hamra Village.

В хотела

На разположение на гостите има множество възможности за хранене на място. Комплексът разполага с 12 ресторанта и бара, целодневно място за хранене, 4 специализирани ресторанта, бар на покрива, бар край басейна, лоби бар и нощен клуб. Има и наскоро реновиран детски клуб с обособена зона за аркадни игри за по-големите деца, както и открита детска площадка. Освен това има водна зона Pirate Boat Aqua Zone с много водни пързалки за цялото семейство.

Хотелският комплекс предлага фитнес център и 7 плувни басейна с контролирана температура на водата, включително 2 детски басейна. Има също 2 СПА зони със сауна, хидромасажна вана и широка гама от процедури, включително СПА зона само за дами със закрит басейн, салон за релакс, фризьорски салон и кафене.

Комплексът разполага и с бална зала, Jasmine Ballroom, която побира 350 гости. Бална зала Jasmine може да бъде разделена на 3 отделни заседателни зали, в зависимост от размера на вашето събитие, с голямо предверие с дневна светлина. В допълнение към това комплексът разполага и с 3 отделни заседателни зали, включително и малка зала за заседания.

В стаите

Всички стаи разполагат с телевизор с плосък екран, минибар, електрическа кана и кът за сядане. В някои стаи има разтегателен диван. Баните са оборудвани с душ и вана, и предлагат безплатни тоалетни принадлежности.
цена от 959 € /1876 лв./
Цената включва
  • Двупосочен самолетен билет София - Дубай – София с включени летищни такси, 7 кг ръчен, 20 кг чекиран багаж
  • Трансфер летище Дубай − хотел в Рас Ал Хайма − летище Дубай
  • 7 нощувки със закуски в хотел по избор /за хотел Rixos Bab Al Bahr 5* цената е на база на изхранване Ultra All Inclusive/
  • Mедицинска застраховка със ЗАД "АРМЕЕЦ" c покритие 10 000 евро
Цената не включва
  • Допълнителни екскурзии
  • Такса „Туристически Дирхам” - заплаща се задължително и лично от туриста при напускане хотела:
  • · Хотел 5* — такса от AED 20 или USD 5.50 на стая на вечер
  • · Хотел 4* — такса от AED 15 или USD 4.50 на стая на вечер
  • · Хотел 3* — такса от AED 10 или USD 3.00 на стая на вечер
  • Застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагамевъзможност за добавя не на такава в деня на сключване на договора (или до 5 календарни дни след внасяне на депозит по резервацията), съгласно условията на ЗАД "АРМЕЕЦ", гр.София, ул. „Жолио Кюри“ №20, тел. + 359 2 81 90 941

Още цени за хотела

  • Пакетна цена на човек за 7 нощувки
Изхранване Цена
Закуска 959 евро 

Още хотели по офертата

Bin Majid Beach Resort ****
цена от 906 € /1772 лв./
The Cove Rotana Resort Ras Al Khaimah *****
цена от 898 € /1756 лв./
Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa*****
цена от 916 € /1792 лв./
Al Hamra Village Golf and Beach Resort****
цена от 869 € /1700 лв./
Rixos Bab Al Bahr*****
цена от 1342 € /2625 лв./
Waldorf Astoria Ras Al Khaimah*****
цена от 1051 € /2056 лв./
назад към Почивка в Рас Ал Хайма

Специални предложения
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах