Остров Бали – тур на острова и плажна почивка

01 Октомври 2019 - 30 Ноември 2020
10 Дни / 7 Нощувки

Едина от най-популярните световни туристически дестинации  остров Бали привлича посетители от близо и далеч със своите невероятни храмове, плажове и джунгли. "Островът на боговете" е обсипан с красиви храмове. Религията има важна роля в ежедневието на острова и неговите жители.

Убуд е културното сърце на Бали и дом на художници и хора на изкуството. Техните творения ще откриете в множеството студия, музеи и магазинчета за традиционни сувенири. Убуд е разположен почти в центъра на острова, заобиколен от огромни площи оризови плантации, активен вулкан и гъсти гори. Почивката тук ще ви потопи в традициите на острова.

През втората част от почивката ви ще имате удоволствието да се насладите на прекрасни плажове, известни с отлични условия за сърфинг, гмуркане и  шнорхелинг. Очакват ви прекрасни залези, приятни барове и гурме ресторанти от световна класа в най-популярните райони на острова.

 

 

Остров Бали – тур на острова и плажна почивка

  

10 дни/ 7 нощувки
 

Програмата е индивидуална, не е свързана с минимален брой туристи за осъществяването й.

Цената не е валидна за периода на Новогодишните празници.

Посочените цени са калкулирани по най-ниските цени на самолетните билети и важат за ограничен брой места до изчерпване на количествата.

Цената и наличността подлежи на препотвърждение при резервиране с имена и депозит!

 

Програма

ден
1
Отпътуване от летище София до Денпасар през транзитно летище.
ден
2
Пристигане на летището на остров Бали. Среща с нашия представител и трансфер до хотел Grand Mirage Resort & Thalasso Bali 5* или подобен. Нощувка в хотела.
ден
3
(Закуска/Обяд) – Южно Бали - Ловина
Закуска. Отпътуване за Ловина в 08:30 ч. Турът започва с посещение на един от символите на острова – храмът Тана Лот, познат като “Скалният храм“. Пътуването продължава на север, през Гората на Маймуните, езерото Бератан, легендарния храм Улун Дану и водопада Гитгит. Пристигане в Ловина, настаняване в хотел Puri Bagus Lovina 4* или подобен и ношувка.
ден
4
(Закуска/Обяд): Ловина – Убуд
Закуска в хотела, отпътуване за културната столица на осрова – Убуд. По пътя ще спрем и разгледаме традиционния пазар в Булеленг. Продължаваме с посещение на храма Пура Беджи, известен с красивата си каменна украса. Храмът е посветен на богинята Деви Щри - пазителка на оризовите полета. Продължаваме към селището Кинтамани, където ни очаква красива гледка към вулкана и езерото Батур. Обяд на фона на красивата панорамна гледка. Пътешествието ни продължава към Убуд. По пътя ще посетим свещения извор Себату и ще минем през оризовите тераси Тегалаланг. Настаняване в хотел Santi Mandala Villa & Spa 4* или подобен и нощувка в Убуд.
ден
5
(Закуска/Обяд): Убуд - Кандидаса
След закуска пътешествието продължава към Кандидаса. Ще посетим традционна балийска къща, двореца Кертагоса (стария трибунал) в селището Клунг Клунг и впечатляващия храм Бешаки, познат като Храмът – Майка. Обяд в местен ресторант с великолепна гледка към хълмовете на Букит Джамбул. Следва посещение на храма Гоа Лава в пещерата на прилепите. Настаняване в хотел Rama Candidasa Resort & Spa 4* или подобен и нощувка в Кандидаса.
ден
6
(Закуска): Кандидаса - Южно Бали
След закуска, трансфер към Южната част на остров Бали.Настаняване в хотел Grand Mirage Resort & Thalasso Bali 5* или подобен. Нощувка.
ден
7
(Закуска): Южно Бали
Свободни дни за плаж и почивка. Нощувка във Вашия плажен хотел.

ден
8
(Закуска): Южно Бали
Свободни дни за плаж и почивка. Нощувка във Вашия плажен хотел.
ден
9
(Закуска)
Освобождаване на стаята в хотела до 12 ч. Трансфер към летището в Денпасар 3 часа преди часа на вашия полет.
ден
10
Пристигане в България.

Важно:
- Програмата е индивидуална и не е свързана с минимум брой участници.
- Не е предвиден водач от "Посейдон Холидейс"
- Цената е формирана по най-ниските тарифи на полетите и подлежи на препотвърждение за желаните от вас дати на пътуване и към момента на резервиране.
- Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите - до 12:00 ч. в деня на заминаване
- Цените са формирани при следния валутен курс: 1 USD = 1.75 BGN. При увеличение на валутния курс на щ. долар към лева с повече от 5%, туроператорът си запазва правото да промени цената към момента на доплащане на пакета. 
- Медицинската застраховка по пакетите за организирано пътуване е на ЗАД “ Армеец”. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 130, е-mail: operations@coris.bg и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият е приет в лечебно заведение в състояние, в което е било практически невъзможно да се свърже с Асистиращата компания, Застрахованият е длъжен да се свърже с Асистанс компанията на посочените телефони, лично или чрез трето лице, в срок до 24 часа от момента, в който състоянието му позволи, но във всички случаи преди напускане на медицинското заведение.Когато Застрахованият е заплатил сам направените разходи, всички документи по конкретната претенция следва да се изпратят на Застрахователя в оригинал, в срок до 5 дни след завръщането на Застрахования в Р България.Адрес за кореспонденция и предявяване на щети: ЗАД „Армеец“, България, гр. София, ул. „Жолио Кюри“ №20, тел. + 359 2 81 90 941

Забележки:
Пакетната цена може да се преизчисли за различен брой нощувки.
Пакетната цена може да се преизчисли за настаняване в единична стая.
Пакетната цена може да се преизчисли за пътуване в Business класа.
 
Начин на плащане: в брой или по банков път при предварително предоставена проформа фактура.
Депозит в размер на 50% от пакетната цена при приемане на офертата и записване.
Доплащане 40 дни преди датата на заминаване. Цените се заплащат в ЛЕВА по фиксинга на БНБ. Цените са платими в лева, в брой или по банков път 
 
Информация относно здравните изисквания: няма задължителни медицински и санитарни изисквания при пътуване до Индонезия.

Информация относно визови изисквания: няма изисквания за виза при пътуване до Индонезия.

Необходими документи:
Международен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.
За младоженци и празнуващите годишнини - сертификат за сключен брак.
За деца под 18 г., пътуващи без родители - нотариално заверено родителско разрешение за напускане на страната от непътуващия родител (оригинал и 1 копие). За деца, чиито родители са с различни фамилии, се изисква копие от акт за раждане на детето, в който да са вписани и двамата родители.
 

Пътуващите имат право да прекратят едностранно договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след заплащане на следните суми:

Условия за анулация и неустойки:

До 60 дни преди датата на пътуването –  размера на внесения депозит при резервиране на пакета  
От 59 до 41 дни преди датата на пътуването 70 % от общата сума или загуба на внесения депозит (в зависимост кое е повече)
От 40 дни преди датата на пътуването 100 % от цената на пътуването. 
В случай, че ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати доброволно своето пътуване, през времетраенето му, всички допълнителни разходи, включително и транспортните, са за негова сметка.
ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да прехвърли правото си на пътуване на трето лице в срок съобразно спецификата на дестинацията, издаване на самолетни билети по международни и вътрешни полети до датата на доплащане на туристическата услуга, като се задължава да заплати на ТУРОПЕРАТОРА само дължимите суми, свързани с евентуалното преиздаване на билетите;

Пътуване на лица с ограничена подвижност:  Пътуването като цяло НЕ Е  подходящо за лица с ограничена подвижност.

ТА “ПОСЕЙДОН ХОЛИДЕЙС” ООД има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ.

Grand Mirage Resort & Thalasso Bali*****

Остров Бали / Остров Бали

Grand Mirage Resort & Thalasso Bali е на 20 минути с автомобил от пристанището Беноа. Международно летище Нгура Рай е на 15 минути с кола. До плажа Кута с кола е 15 минути.

Вижте още


Още хотели по офертата

Puri Bagus Lovina
Puri Bagus Lovina ****
цена от 1799 € /3519 лв./
Santi Mandala Villa & Spa
Santi Mandala Villa & Spa ****
цена от 1799 € /3519 лв./
Rama Candidasa Resort & Spa
Rama Candidasa Resort & Spa ****
цена от 1799 € /3519 лв./
цена от 1799 € /3519 лв./
Цената включва
 • Самолетен билет София – Денпасар – София през транзитно летище с включени летищни такси и багаж;
 • 4 нощувки със закуски в Южната част на Бали – в хотел Grand Mirage Resort & Thalasso Bali 5* (стая Deluxe Garden) или подобен;
 • 1 нощувка със закуска в Ловина – в хотел Puri Bagus Lovina 4* (стая Superior Garden View) или подобен;
 • 1 нощувка със закуска в Убуд – в хотел Santi Mandala Villa & Spa 4* (Garden Villa) или подобен;
 • 1 нощувка със закуска в Кандидаса – в хотел Rama Candidasa Resort & Spa 4* (стая Superior Wing) или подобен;
 • Трансфери и климатизиран транспорт по описаната програма на остров Бали;
 • Местен екскурзовод на английски език по време на тура;
 • 3 обяда в местни ресторанти (без напитки);
 • Медицинска застраховка със ЗАД "АРМЕЕЦ";
Цената не включва
 • По-желание доплащане за по-висока категория хотели;
 • Нощувка на транзитно летище, ако се налага;
 • Бакшиши за местните гид и шофьор;
 • Обяд и други хранения освен описаните в програмата;
 • Разходи от личен характер;
 • Застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора, съгласно условията на ЗАД "АРМЕЕЦ", гр.София, ул. „Жолио Кюри“ №20, тел. + 359 2 81 90 941
Специални предложения
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах