Почивка на Малдивите - Pullman Maldives Maamutaa Resort*****

Малдиви / Мале
Pullman Maldives Maamutaa е един от най-щедрите All Inclusive хотели на Малдивите. Тук обръщат внимание и на най-малките детайли, така че вие да не мислите за нищо. Ще имате времето и мястото да се забавлявате или да работите, да се свързвате със себе си, с другите или с невероятната тропическа природа.

Местоположение

Gaafu Alifu Atoll, трансфер с вътрешен полет и моторна лодка.

В хотела

СПА
В Pullman Maldives имат холистичен подход към почивката и възстановяването, затова посещениета на СПА центъра на хотела са неразделна част от престоя ви тук. Защото няма как да сте креативни и ефективни в това, което правите, ако не сте си починали добре. А ние знаем, че балансът на физиката и духа е от първостепенно значение за да възстановите връзката с вашето вътрешно Аз. Настройте се на вълните на релакса.

Фитнес
В Pullman Maldives се отнасят сериозно към фитнеса и уелнеса. Тук наистина можете да разгърнете спортния си потенциал. Това може да бъдет вашата трансформираща фитнес почивка като никоя друга. Обещаваме ви, че ще си тръгнете оттук подмладени.

Pullman Maldives е безпорно един от най-добрите фитнес-ретрийти на Малдивите. Ето в какво можете да се включите: различни видове тренировки на открито, джогинг, зумба, въздушна йога, йога по изгрев и залез, плажен волейбол, тенис и др.

Гамата на преживяванията се допълва от чудесните възможности за гмуркане и разнообразните екскурзии.
По-романтично настроените двойки могат да подноват обетите си за вечна любов в райска обстановка.

В стаите

Всички 122 луксозни вили в хотела са проектирани така, че да отговарят на всички ваши нужди. Техният модерен и стилен дизайн е в пълна хармония с тропическата прорида на острова. Можете да избирате между 11 типа вили със или без собствен басейн. На плажа, над водата или дори под водата - независимо какво е вашето настаняване, пригответе се за истинска почивка от момента, в който стъпите на острова и се настаните във вашата лична вила.

Хранене

В Pullman Maldives ви предлага нов поглед към храненето. Тук то няма определени правила. Вкусни изискани ястия, хапки местна уличната храна, освежващи напитки ви очакват на всеки ъгъл. Всичко необходимо, за едно истинско кулинарно преживяване - където и когато и когато имате нужда.
Тук ще се насладите на неограничени напитки и едно истинско кулинарно пътешествие през трите ресторанта и трите бара на хотела. Възможностите никога не се изчерпват.

Храната в Pullman Maldives играе главна роля - от здравословна закуска на плажа с изглед към Индийския океан, през бюфетите с международни ястия в основния ресторант Melange, специалитетите от Близкия Изток в Souq Oven до а-ла-карт гурме кухнята във вегетарианския и вегански ресторант, разположен красиво сред органичната градина с подправки на хотела. Всичко това се допълва от богата селекция от 80 избрани международни марки вино.

Трите бара предлагат прекрасни условия за релакс. В The Hub, Sol Rising и Saffron Affair имате отпускаща атмосфера и денонощен неограничен достъп до храни и напитки на фона на зашеметяващи гледки към сините води на Индийския океан. Но това не е всичко. Ако сте любители на наргилето, можете да се отуснете под опияняващия му аромат докато се изтягате блажено на хамаците в бар Saffron Affair.

И да не забравим - докато си почивате на басейна, оглеждайте се за количката с местни закуски. Тази сергия на колела предлага вкусни хапки и винаги е там, където трябва да бъде - около вас на басейна, за да не се налага да я търсите когато усетите, че ви се иска да хапнете нещо дребно. Не е ли чудесно?
цена от 3859 € /7548 лв./
Цената включва
  • Самолетен билет през транзитно летище София – Мале – София с включени летищни такси и багаж;
  • 7 нощувки на закуска и вечеря или All Inclusive в хотел по избор на Малдивите;
  • Трансфери летище – хотел – летище на Малдивите;
  • Медицинска застраховка (покритие 10 000 евро на човек);
Цената не включва
  • Допълнителни екскурзии на Малдивите;
  • Застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора.

Още хотели по офертата

Sun Island Resort and Spa****
цена от 1699 € /3323 лв./
Olhuveli Beach and SPA Resort****
цена от 2499 € /4888 лв./
Meeru Island Resort****
цена от 2499 € /4888 лв./
Kuredu Island Resort****
цена от 2599 € /5084 лв./
Adaaran Meedhupparu****
цена от 2349 € /4595 лв./
Bandos Island Resort & Spa****
цена от 2022 € /3955 лв./
Kurumba Maldives****
цена от 2603 € /5091 лв./
Velassaru Maldives*****
цена от 2892 € /5657 лв./
Coco Palm Dhuni Kolhu*****
цена от 2412 € /4718 лв./
Kuramathi Island Resort*****
цена от 2749 € /5377 лв./
OBLU By Atmosphere At Helengeli ****
цена от 2599 € /5084 лв./
Cocoon Maldives*****
цена от 2899 € /5670 лв./
Taj Coral Reef Resort & SPA Maldives*****
цена от 2881 € /5635 лв./
OBLU Select At Sangeli****
цена от 3191 € /6242 лв./
Diamonds Thudufushi Beach & Water Villas *****
цена от 2999 € /5866 лв./
Kudafushi Resort and Spa*****
цена от 2899 € /5670 лв./
Sun Siyam Iru Veli*****
цена от 3799 € /7431 лв./
Atmosphere Kanifushi*****
цена от 3332 € /6517 лв./
Emerald Maldives Resort & SPA*****
цена от 4111 € /8041 лв./
OZEN LIFE Maadhoo*****
цена от 4691 € /9176 лв./
One and Only Reethi Rah******
цена от 6599 € /12908 лв./
Dhigali Maldives*****
цена от 3391 € /6633 лв./
назад към Почивка на Малдивите

Специални предложения
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах