Emerald Maldives Resort & SPA*****

Малдиви / Мале
Добре дошли в новия 5-звезден Deluxe All-Inclusive Resort Emerald Maldives Resort & Spa - горд член на престижната верига The Leading Hotels of the World. Хотелът е носител на множество престижни международни и регионални награди, включително World Travel Awards 2020 за нов хотел на годината.

Хотел Emerald Maldives Resort & Spa е в перфектна хармония с тропическата природа наоколо. Архитектурата и интериорът му съчетават естесвени материали - бамбук, камък и са фокусирани върху енергийната ефективност и опазването на околната среда. Тук са намерили своя баланс тропическите пейзажи и модерния дизайн. Естествената елегантност на мястото е идеалната обстановка за нови и запомнящи се преживявания.
Курортът е чудесно място за двойки, които търсят интимност и романтика. Подходящ е и за семейства. Предлага богата гама от забавления и емоции за активни натури и за по-лежерно насроени пътешественици.

Местоположение

Разположен на атола Raa, в северната част на Малдивския архипелаг, на зелен частен остров с размери около 20 хектра. Плажовете на острова са с дължина 1, 5 киломентра и са покрити с мек бял пасък.

В хотела

Курортът е истинско убежище за тези, които искат да се откъснат от хаотичния съвременен живот. Тук ще се почувствате наистина разглезени и обгрижвани с ненатрапчивия стил първокласно обслужване. Преживяванията, които курортът предлага ще стимулират фантазията и интереса ви:

* The Emerald SPA
СПА центърът Emerald е построен в балийски стил и предлага балийски и тайландски процедури в пълната дисктерност на 10 климатизирани бунгала, басейн в индонезийски стил и зона за релакс с джакузи, сауна и турски бани.

* Dolphin Kids Club
Добре дошли тук са децата между 4 и 12-годишна възраст. Клубът е разположен на териотория от 1500 кв.м. Разполага с голяма детска площадка на открито, богат избор от дейности на закрито и на открито, детски ресторант и басейн. Неговата програма позволява на родителите да се насладят изцяло на времето си в курорта, докато квалифицираният персонал забавлява децата и се грижи за тяй по най-добрия начин.

* Gym & Sports Center
Центърът включва модерна фитнес зала Technogym, 2 тенис корта (единия от които се ползва и като футболно игрище). Предлага индивидуални тренировъчни програми.

* Diving Center
Зашеметяващите коралови рифове и над 1000 вида риби във водите на Индийския океан правят гмуркането и шнорхелинга на Малдивите едно от най-търсените забавления за професионални гмуркачи и любители. Водолазният център на курорта предлага обучения по гмуркане от сертифицирани инструктори. Най-запалените гостите могат да запишат курсове за PADI лиценз.

* Water Sport Center
Центърът за водни спортове е разположен на грандиозния бял пясъчен плаж. Каяк, кайт, сърф и джетове за само част от забавленията, на които можете да се отдадете.

В стаите

Хотелът разполага със 120 вили, 60 от които са разположени на пясъка и 60 директно на морето.
Можете да избирате между 12 вида плажни и водни вили.
Всички вили са модерни и комфортни. Хармонично се съчетават с природната среда, красиво озеленени са и перфектно обзаведени с естесвени материали - бамбук, естествени камъни и листа Langhi Langhi.

Хранене

Уникална съвременна концепция Deluxe All-Inclusive.
Кухнята на хотела е истинска лаборатория за вкусове.

* Ресторант Aqua - международната и средиземноморска кухня. Отворен за закуска, обяд и вечеря.
Aqua е основният ресторант на курорта. Разположен на плажа, с изглед към чистата тюркоазена океанска вода, ресторантът предлага климатизирани вътрешни и външни места за хранене и напълно оборудван бар.
В Aqua се предлага пищен бюфет на закрито за закуска, обяд и вечеря със станции за готвене наживо, тематично посветени на най-известните международни кухни - от средиземноморска до японска, италианска, китайска, вегетарианска. Техните най-изискани специалитети и множеството допълнителни лакомства ще задоволят напълно и най-взискателните гастрономи.

* Beach Club Grill - за обяд и вечеря на плажа.
Разположен на главния плаж с изглед към чистата вода на лагуната, Beach Club Grill предлага за обяд и вечеря селекция от прясна риба, морски дарове, месо и зеленчуци с богати вкусове, приготвени на каменна скара.
Станцията за пица и паста на басейна допълват широката гама на луксозноти Deluxe All Inclusive предложение.

* Amazonico Restaurant - латиноамериканска кухня
Яастията тук се приготвят в отворената кухня, за да могат гостите да станат свидетели на процеса на готвене.
Менюто е базирано на оригинални рецепти и съставки от Централна и Южна Америка. Гостите могат да опитат типични ястия от бразилската, мексиканската, аржентинската, перуанската и чилийската кухня, гостите могат да опитат - кесадии, говежди ребра, енчилади и бразилско говеждо.

* Le Asiatique Restaurant - азиатска куня - отворен за вечеря.
Разположен в централната част на курорта, в автентична тропическа гора, Le Asiatique е идеалният избор за гостите, които искат да открият вкусните творения на азиатските готвачи, които напълно спазват ориенталските кулинарни традиции и рецепти. Налсадете се наживо на приготвеното пред вас и специално за вас Teppanyaki.

Във всички ресторанти на хотела натуралните съставки на храната се обработват с най-голяма доза креативност.

Преживяването допълват двата елегантни бара Sunrise Cafe и Sunset Pool Cafe, разположени на идеалните места за най-впечатляващите и незабравими гледки към невероятните изгреви и залези над тюркоазените води на Индийския океан.

Допълнителна информация

Концепциятана на хотел Emerald Maldives Resort & Spa е разработена от Emerald Collection - италианска компания, известна с изграждането и управлението на луксозни All Inclusive курорти в Източна Африка, Карибите и Индийския океан.

Част от луксозната верига The Leading Hotels of the World, хотел Emerald Maldives Resort & Spa е първият хотел на Малдивите, който е получава акредитацията на Глобалния консултативен съвет за биорискове (GBAC) за прилагане на най-строгите протоколи за почистване,дезинфекция и превенция на инфекциозни заболявания.
цена от 4111 € /8041 лв./
Цената включва
  • Самолетен билет през транзитно летище София – Мале – София с включени летищни такси и багаж;
  • 7 нощувки на закуска и вечеря или All Inclusive в хотел по избор на Малдивите;
  • Трансфери летище – хотел – летище на Малдивите;
  • Медицинска застраховка (покритие 10 000 евро на човек);
Цената не включва
  • Допълнителни екскурзии на Малдивите;
  • Застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора.

Още хотели по офертата

Sun Island Resort and Spa****
цена от 1699 € /3323 лв./
Olhuveli Beach and SPA Resort****
цена от 2499 € /4888 лв./
Meeru Island Resort****
цена от 2499 € /4888 лв./
Kuredu Island Resort****
цена от 2599 € /5084 лв./
Adaaran Meedhupparu****
цена от 2349 € /4595 лв./
Bandos Island Resort & Spa****
цена от 2022 € /3955 лв./
Kurumba Maldives****
цена от 2603 € /5091 лв./
Velassaru Maldives*****
цена от 2892 € /5657 лв./
Coco Palm Dhuni Kolhu*****
цена от 2412 € /4718 лв./
Kuramathi Island Resort*****
цена от 2749 € /5377 лв./
OBLU By Atmosphere At Helengeli ****
цена от 2599 € /5084 лв./
Cocoon Maldives*****
цена от 2899 € /5670 лв./
Taj Coral Reef Resort & SPA Maldives*****
цена от 2881 € /5635 лв./
OBLU Select At Sangeli****
цена от 3191 € /6242 лв./
Diamonds Thudufushi Beach & Water Villas *****
цена от 2999 € /5866 лв./
Kudafushi Resort and Spa*****
цена от 2899 € /5670 лв./
Sun Siyam Iru Veli*****
цена от 3799 € /7431 лв./
Atmosphere Kanifushi*****
цена от 3332 € /6517 лв./
OZEN LIFE Maadhoo*****
цена от 4691 € /9176 лв./
One and Only Reethi Rah******
цена от 6599 € /12908 лв./
Dhigali Maldives*****
цена от 3391 € /6633 лв./
назад към Почивка на Малдивите

Специални предложения
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах