OZEN LIFE Maadhoo*****

Малдиви / Мале
Насладете се на традиционното малдивско гостоприемство. Тук ще ви посрещнат с ръчно изработена огърлица от палмови листа под ритмичните звуци на барабаните „bodu beru“. Първите ви стъпки на острова ще бъдат по меката пътека, покрита с розови листа...

Най-важното с един поглед:

* Разположен в Южен Мале атол
* Трансфер 45 минути с луксозна моторна лодка
* 90 вили над водата и по крайбрежната ивица
* Уникален луксозен план за почивка ATMOSPHERE Indulgence ™
* Вечеряйте а-ла-карт в 5 ресторанта
* ПЪРВИ Подводен ресторант в атола Мале
* Луксозен СПА и уелнес център
* Хотелът е подходящ за почивка на семества с деца и разполага с детски клуб

Местоположение

Остров Maadhoo се намира в атола Южен Мале - само на кратко 45-минутно пътуване с луксозна моторна лодка от международното летище Мале. Вилите за гости предлагат незабравими гледки на изток и запад - към зашеметяващи изгреви и още по-невероятни залези. Голямата девствена лагуна се слива с хоризонта. Екзотичният морски живот наоколо е истинското малдивско преживяване и впечатлява и най-взискателния пътешественик.


В хотела

Хотелът предлага богат избор от възможности за забавления и спорт. Започваме от НЕОГРАНИЧЕНИЯ брой излети за гмуркане. Можете да се насладите на нощен роболив или посещение на ненаселен остров. Не пропускайте и круиза по залез слънце. И когато се поуморите от приключения и впечатления, идва времето за блаженна отмора в СПА центъра на хотела.

Спорт и рекреация:
добре оборудван фитнес център, риболов по залез, детски клуб, сезонни и седмични тематични забавления

Акваклуб:
оборудване за гмуркане за всички гости по време на престоя им, неограничен брой гмуркания по време на престоя, възможност за наемане на уиндсърф, катамаран, кану

Училището по гмуркане и водни спортове
е със сертифицирани професионалисти, които владеят по няколко езика. В местността има няколко добри локации за гмуркане. Предлага се разнообразие от моторни водни спортове, които ще ви дадат възможност да се насладите на тюркоазената лагуна.

Спа център:
Екипът от професионални масажисти и терапефти предлага на гостите разнообразие от терапии, ритуали и други спа услуги. Той съчетава в себе си елементи от цял свят и създава луксозни спа изживявния за гостите си. В него има 4 едични и 4 двойни стаи над водата, всяка от които разполага с тераса, гледаща към лагуната.

В стаите

Разположен върху обширна тюркоазена лагуна, OZEN Life Maadhoo разполага с 41 плажни вили, идилично разположени върху мекия девствен пясъчен плаж, с изглед към хоризонта. 49-те водни вили предлагат романтично и хипнотично изживяване, наистина несравнимо ... Всички жилищни пространства са оформени с изключителен лукс и комфорт и съчетават модерен дизайн, природа и жизненост! ЛУКСОЗЕН ЛУКС в най-добрия си вид!

Earth Villas - Площ 185 m². Всяка вила разполага с просторна тераса, тропическа градина и голяма баня на открито с ръчноизработена вана.

Earth Family Pool Suites - Площ 285 m². Всяка вила разполага с две големи спални, една стая с две легла и дневна.

Wind Villas - Площ 112 m². Всяка вила е разположена над водата и е решена в свежи цветове, модерен интериор и баня с невероятна гледка към хоризонта.

Water Suite - Площ 430 m². Вилите се намират над водата и разполагат с басейн с фиброоптично осветление, фитнес зала, кухня, външна дневна и три спални със собствена баня.

Хранене

С ШЕСТ различни елеганстни ресторанта в OZEN гостите могат да се насладят на истинско разнообразие от изискани ястия. Всяко меню е внимателно изготвено от шеф-готвачите на OZEN и техния висококвалифициран екип. Приготвена от най-качествени и свежи съставки, храната в OZEN e истинска страст за всеки гост!

* The Palm (за хранене през деня)
С невероятна гледка към океана, основният ресторант е широко отворено пространство с високи тавани и жив интериор в дуна на Индийския океан. Отворен за закуска, обяд и вечеря, The Palms в OZEN предлага богат избор от прекрасна световна кухня и неустоими гастрономически изкушения!

* IndoCeylon (отворен за вечеря)
Представя традиционните кулинарни корени на Южна Азия. Тук ще опитате ястията на Шри Ланка, Индия и Малдиви. Традиционните ястия са с примамливи вкусове и са истински кулинарен празник за очите - с фантастично представяне на блюдата в етнически стил.

* Peking (отворен за вечеря)
Още едно пътешествие към кухнята на Източна Азия. Комбинира майсторски техники за готвене и най-добрите съставки. Предлага автентични китайски ястия, които ще подарят на небцето ви ненадминато изживяване.

* М6m
Изключителният подводен ресторант е без съмнение бижуто в короната на изисканите изживявания в OZEN. Отворен за обяд и вечеря, този специален ресторант с морски дарове представя красиви подводни гледки, докато се наслаждавате на изключително екзотична и модерна кухня от морски дарове.

* Joie De Vivre
или „Радостта от живота“ в превод от френски. Истинското сърце на OZEN - бар и пицария на басейна. Оставайки верен на името си, барът предлага богат избор от коктейли, напитки и апетитни закуски и хапки през целия ден. С изглед към тюркоазената лагуна на OZEN. Тук можете да запечатате едни от най-красивите гледки към залеза в Южния Мале атол.

* R.A.W. (отворен за обяд)
Специализиран ресторант за сурова кухня. Предлага селекция от разкошно суши и здравословни сурови храни и напитки.

* Gin Is In
Барът предлага широка гама от над 25 водещи марки джин, съчетани с изискана гама от тоници, експертно селектирани и миксирани от екипа миксолози и бармани. Тук могат да се организират дегустации на джин и уроци за приготвяне на коктейли.

цена от 4691 € /9176 лв./
Цената включва
  • Самолетен билет през транзитно летище София – Мале – София с включени летищни такси и багаж;
  • 7 нощувки на закуска и вечеря или All Inclusive в хотел по избор на Малдивите;
  • Трансфери летище – хотел – летище на Малдивите;
  • Медицинска застраховка (покритие 10 000 евро на човек);
Цената не включва
  • Допълнителни екскурзии на Малдивите;
  • Застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора.

Още хотели по офертата

Sun Island Resort and Spa****
цена от 1699 € /3323 лв./
Olhuveli Beach and SPA Resort****
цена от 2499 € /4888 лв./
Meeru Island Resort****
цена от 2499 € /4888 лв./
Kuredu Island Resort****
цена от 2599 € /5084 лв./
Adaaran Meedhupparu****
цена от 2349 € /4595 лв./
Bandos Island Resort & Spa****
цена от 2022 € /3955 лв./
Kurumba Maldives****
цена от 2603 € /5091 лв./
Velassaru Maldives*****
цена от 2892 € /5657 лв./
Coco Palm Dhuni Kolhu*****
цена от 2412 € /4718 лв./
Kuramathi Island Resort*****
цена от 2749 € /5377 лв./
OBLU By Atmosphere At Helengeli ****
цена от 2599 € /5084 лв./
Cocoon Maldives*****
цена от 2899 € /5670 лв./
Taj Coral Reef Resort & SPA Maldives*****
цена от 2881 € /5635 лв./
OBLU Select At Sangeli****
цена от 3191 € /6242 лв./
Diamonds Thudufushi Beach & Water Villas *****
цена от 2999 € /5866 лв./
Kudafushi Resort and Spa*****
цена от 2899 € /5670 лв./
Sun Siyam Iru Veli*****
цена от 3799 € /7431 лв./
Atmosphere Kanifushi*****
цена от 3332 € /6517 лв./
Emerald Maldives Resort & SPA*****
цена от 4111 € /8041 лв./
One and Only Reethi Rah******
цена от 6599 € /12908 лв./
Dhigali Maldives*****
цена от 3391 € /6633 лв./
назад към Почивка на Малдивите

Специални предложения
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах