OBLU Select At Sangeli****

Малдиви / Мале
Хотелът е част от популярната луксозна марка Atmosphere Hotels & Resorts, известна с отличните си хотели в района на Индийския океан. OBLU @ Sangeli се радва на отлични оценки от своите клиенти, много от които са редовни гости и на останалите хотели от веригата.

OBLU SELECT @ Sangeli предлага на дори на най-претенциозния пътешественик пълно изживяване на плажната почивка на Малдивите. Курортът разполага с разнообразие от вили и апартаменти с модерен дизайн, селекция от ресторанти и услуги, както и някои от най-екзотичните места за гмуркане и гмуркане на целия Мале атол.

Местоположение

Разположен в северозападната част на Мале атол, Малдиви. На 50 мин. с моторна лодка от летището на Мале.

В хотела

SPA центърът Elena SPA & Wellness предлага специално подбрани уелнес изживявания, терапии и масажи и натурални продукти. Разполага с 6 двойни стаи за терапии, йога павилион, парна баня. С екипа от сертифицирани професионалисти тук гостите могат да се впуснат в холистични пътешествия, заобиколени от успокояващата и естествена тропическа среда.

Отлично оборудвана фитнес зала. Два основни басейна, един от които е само за възрастни. В хотела се организират седмични тематични вечери и празнични събития през цялата година.

Гмуркане - Курсовете за SSI и PADI се предлагат в TGI Dive & Watersports Center @ Sangeli. Опитните инструктори ви очакват, за да ви запознаят с подводните чудеса на Малдивите - най-добрата дестинация за гмуркане с света. Локациите включват външните рифове и вътрешната лагуна по средата на двата острова. Лагуната е дом на различни видове риби и други подводни обитатели, които можете да наблюдавате през цялата година! Тюркоазените дълбини ще ви разкрият прекрасни корали във всучки нюанси и огромно биоразнообразие на сравнително малко пространство.

Можете да се отдадете на разнообразни видове и да предприемете екзотични островни екскурзии и круизи!

В стаите

Тропическите плажни вили са разположени пред красивите тюркоазени лагуни на острова. Всяка е с директен достъп до плажа, големи бани на открито и уютен, удобен интериор. Модерния дизайн е съчетан с традиционната малдивска архитектура.

Водните вили са разположени над бистрите тюркоазени води в обширната лагуна и са обърнати към океана. Романтичната атмосфера се допълва от директния достъп до лагуната и невероятната гледка към Индийския океан.

И давата вида настаняване предлагат всички условия за истинска безгрижна почивка.

Хранене

Представяме Ви уникално формулирания PREMIUM ALL-INCLUSIVE ваканционен план на Sangeli - The SERENITY Plan ™. Той вклюва настаняване, удобства, разнообразни възможности за хранене, избор на дейности и екскурзии и... ВСИЧКИ ВКЛЮЧЕНИ В ЕДНА ЦЕНА!

ХАРАНА - Селекция от прясно приготвени местни закуска, обяд и вечеря, сервирани в The COURTYARD - основният ресторант на хотела; комбинация от разкошен бюфет, станции за готвене на живо и тематични вечери.

ЕДНО a la carte изискано хранене на гост по време на престоя в ВСЕКИ от специализираните ресторанти (отворен за обяд и вечеря, необходима е предварителна резервация):

JUST GRILL - Пресни морски дарове и месни скара
SIMPLY VEG - Вегетарианска гурме-кухня
Селекция от прясно приготвени закуски между 16:00 часа и 18:00 часа в The SANGS с Mr. Fry.

НАПИТКИ - НЕОГРАНИЧНА консумация на стандартни международни марки - селекция спиртни напитки, вина и бира.
НЕОГРАНИЧНА консумация на коктейли Selection of 10. Важи за: THE COURTYARD, SIMPLY VEG, JUST GRILL, THE SANGS, ONE BANYAN POOL, THE ROCK

ДРУГИ - Music & DJ Nights - веднъж седмично. Риболов по залез слънце - веднъж на гост по време на престой (ако времето позволява). ЕДНА Безплатна екскурзия на гост от селекция от екскурзии за престой (ако времето позволява).

Селекция на моторизирани водни спортове: (дъска, каяк, педали) по време на престоя. Екипировка за гмуркане за всеки гост за продължителността на престоя. Ежедневно организирани дейности за деца и младежи в THE KIDS CLUB.

***ВАЖНО: Съдържанието на този ALL INCLUSIVE план може да претърпи промени. Информирайте се за актуалното съдържание преди да резервирате!
цена от 3191 € /6242 лв./
Цената включва
  • Самолетен билет през транзитно летище София – Мале – София с включени летищни такси и багаж;
  • 7 нощувки на закуска и вечеря или All Inclusive в хотел по избор на Малдивите;
  • Трансфери летище – хотел – летище на Малдивите;
  • Медицинска застраховка (покритие 10 000 евро на човек);
Цената не включва
  • Допълнителни екскурзии на Малдивите;
  • Застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора.

Още хотели по офертата

Sun Island Resort and Spa****
цена от 1699 € /3323 лв./
Olhuveli Beach and SPA Resort****
цена от 2499 € /4888 лв./
Meeru Island Resort****
цена от 2499 € /4888 лв./
Kuredu Island Resort****
цена от 2599 € /5084 лв./
Adaaran Meedhupparu****
цена от 2349 € /4595 лв./
Bandos Island Resort & Spa****
цена от 2022 € /3955 лв./
Kurumba Maldives****
цена от 2603 € /5091 лв./
Velassaru Maldives*****
цена от 2892 € /5657 лв./
Coco Palm Dhuni Kolhu*****
цена от 2412 € /4718 лв./
Kuramathi Island Resort*****
цена от 2749 € /5377 лв./
OBLU By Atmosphere At Helengeli ****
цена от 2599 € /5084 лв./
Cocoon Maldives*****
цена от 2899 € /5670 лв./
Taj Coral Reef Resort & SPA Maldives*****
цена от 2881 € /5635 лв./
Diamonds Thudufushi Beach & Water Villas *****
цена от 2999 € /5866 лв./
Kudafushi Resort and Spa*****
цена от 2899 € /5670 лв./
Sun Siyam Iru Veli*****
цена от 3799 € /7431 лв./
Atmosphere Kanifushi*****
цена от 3332 € /6517 лв./
Emerald Maldives Resort & SPA*****
цена от 4111 € /8041 лв./
OZEN LIFE Maadhoo*****
цена от 4691 € /9176 лв./
One and Only Reethi Rah******
цена от 6599 € /12908 лв./
Dhigali Maldives*****
цена от 3391 € /6633 лв./
назад към Почивка на Малдивите

Специални предложения
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах