Почивка на остров Миконос

30 Март 2021 - 30 Октомври 2021
5 Дни / 4 Нощувки
ПОЧИВКА НА ОСТРОВ МИКОНОС 2021 г.

Остров Миконос е най-красивата перла сред гръцките острови. Намира се между островите Тинос и Наксос и е част от Цикладските острови в Егейско море. Бреговата му ивица е 80 км, местното население наброява 5 500 жители. Главен град на острова е Миконос, известен също и като Хора - съчетание от специфична архитектура, невероятни рибни ресторанти, кафенета, дискотеки, клубове, бутици и магазини за подаръци. Островът се слави с нощния си живот. Центърът на Хора е известен като Малката Венеция. Има изобилие от хотели, къщи които се дават под наем, кафенета, ресторанти, дискотеки. Тук съжителстват миналото и модерният начин на живот.
 

Програмата е индивидуална и не е свързана с минимум брой участници. 

Посочените цени са калкулирани по най-ниските цени на самолетните билети и важат за ограничен брой места до изчерпване на количествата. Цената и наличността подлежи на препотвърждение при резервиране с имена и депозит.

Програма

ден
1
Остров Миконос
Полет от София за о-в Миконос в 06:25 ч. Пристигане на летище Миконос в 07:55 ч. Трансфер до избрания хотел. Нощувка.
ден
2-3
Остров Миконос
Закуска. Сободно време за плаж или по желавие допълнителни екскурзии.
ден
4
Остров Миконос
Закуска. Трансфер до летището за полет от о-в Миконос до София в 08:35 ч. Пристигане в София в 10:05 ч.

Важно:
- Програмата е индивидуална и не е свързана с минимум брой участници.
- Не е предвиден водач от "Посейдон Холидейс"
- Цената е формирана по най-ниските тарифи на полетите и подлежи на препотвърждение за желаните от вас дати на пътуване и към момента на резервиране.
- Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите - до 12:00 ч. в деня на заминаване
- Цените са формирани при следния валутен курс: 1 USD = 1.75 BGN. При увеличение на валутния курс на щ. долар към лева с повече от 5%, туроператорът си запазва правото да промени цената към момента на доплащане на пакета. 
- Медицинската застраховка по пакетите за организирано пътуване е на ЗАД “ Армеец”. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 130, е-mail: [email protected] и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият е приет в лечебно заведение в състояние, в което е било практически невъзможно да се свърже с Асистиращата компания, Застрахованият е длъжен да се свърже с Асистанс компанията на посочените телефони, лично или чрез трето лице, в срок до 24 часа от момента, в който състоянието му позволи, но във всички случаи преди напускане на медицинското заведение.Когато Застрахованият е заплатил сам направените разходи, всички документи по конкретната претенция следва да се изпратят на Застрахователя в оригинал, в срок до 5 дни след завръщането на Застрахования в Р България.Адрес за кореспонденция и предявяване на щети: ЗАД „Армеец“, България, гр. София, ул. „Жолио Кюри“ №20, тел. + 359 2 81 90 941

Забележки:
Пакетната цена може да се преизчисли за различен брой нощувки.
Пакетната цена може да се преизчисли за настаняване в единична стая.
Пакетната цена може да се преизчисли за пътуване в Business класа.
 
Начин на плащане: по банков път при предварително предоставена проформа фактура.
Депозит в размер на 50% от пакетната цена при приемане на офертата и записване, освен ако не е указано друго при посписване на Договора за пъруване.
Доплащане 40 дни преди датата на заминаване. Цените се заплащат в ЛЕВА по фиксинга на БНБ. Цените са платими в лева по банков път.
 
Информация относно здравните изисквания за пътуване до Гърция: Поради динамината обстановка, обърнете се към екпипа на Подейсон Холидейс за актуална информация и следете условяита за пътуване на адреса на Минстерство на Външните работи: https://www.mfa.bg/bg/embassyinfo/greece 

 

 • всички влизащи в Гърция, без значение от националността, задължително трябва да попълват, поне 24 часа преди пътуване, електронна декларация на следния сайт: https://travel.gov.gr/#/. Декларацията съдържа информация относно отправната точка на пътуващия, негови предходни пътувания и престои в други страни, както и адреса на който ще отседне в Гърция.
 • след попълване на електронната декларация автоматично се генерира уникален идентификационен код (QR код), който трябва да бъде представен, в електронен вариант или на хартиен носител, на местните власти при пристигане в Гърция. Пътници без наличен QR код няма да бъдат допускани до полет.
 • ще бъде предоставен допълнителен формуляр на пътниците на борда на самолета, който ще трябва да попълнят и да предоставят при поискване при пристигане на летище
 • Относно информация за изискващи се тестове за Covid-19 - поради динамичната ситуация, молим обърнете се за актуална информация към екипа на Посейдон Холидейс и следете страницата Минстерство на Външните работи. 
 • При нужда от съдействие, българските граждани могат да се обърнат към посолството на Република България в Атина на следните телефони:
  +30 210 67 48 107
  +30 210 67 48 105
  +30 210 67 48 106
 • За проследяване на ситуацията в Гърция, може да ползвате специално създадената страница от гръцка страна: https://greecehealthfirst.gr/?lang=en

Информация относно визови изисквания: няма изисквания за виза при пътуване до Гърция

Необходими документи:
Международен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.
За младоженци и празнуващите годишнини - сертификат за сключен брак.
За деца под 18 г., пътуващи без родители - нотариално заверено родителско разрешение за напускане на страната от непътуващия родител (оригинал и 1 копие). За деца, чиито родители са с различни фамилии, се изисква копие от акт за раждане на детето, в който да са вписани и двамата родители.
 
Пътуващите имат право да прекратят едностранно договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след заплащане на следните суми:

Условия за анулация и неустойки:

До 60 дни преди датата на пътуването –  размера на внесения депозит при резервиране на пакета  
От 59 до 41 дни преди датата на пътуването 70 % от общата сума или загуба на внесения депозит (в зависимост кое е повече)
От 40 дни преди датата на пътуването 100 % от цената на пътуването. 
В случай, че ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати доброволно своето пътуване, през времетраенето му, всички допълнителни разходи, включително и транспортните, са за негова сметка.
ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да прехвърли правото си на пътуване на трето лице в срок съобразно спецификата на дестинацията, издаване на самолетни билети по международни и вътрешни полети до датата на доплащане на туристическата услуга, като се задължава да заплати на ТУРОПЕРАТОРА само дължимите суми, свързани с евентуалното преиздаване на билетите;

Пътуване на лица с ограничена подвижност:  Пътуването като цяло НЕ Е  подходящо за лица с ограничена подвижност.

ТА “ПОСЕЙДОН ХОЛИДЕЙС” ООД има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ.

 

Edem Garden Residence, Myconos Town***

Гърция / остров Миконос

Вижте още


Още хотели по офертата

Argo Hotel
Argo Hotel***
цена от 760 € /1487 лв./
Kosmoplaz Beach Resort
Kosmoplaz Beach Resort****
цена от 760 € /1487 лв./
Saint John
Saint John*****
цена от 960 € /1878 лв./
Mykonos Grand Hotel & Resort
Mykonos Grand Hotel & Resort*****
цена от 1499 € /2932 лв./
цена от 610 € /1193 лв./
Цената включва
 • самолетни билет София - Миконос -София, летищни такси, ръчен и чекиран багаж, запазени места по полетите
 • 4 нощувки на съответната база изхранване на остров Миконос
 • трансфери хотел летище и летище хотел на остров Миконос
 • медицинска застраховка с покритие 10 000 евро
Цената не включва
 • градска такса, заплаща се на място

Допълнителни екскурзии

Допълнителни екскурзии на остров Миконос:
- Круиз до о-в Рениа и о-в Делос 
- Круиз по залез слънце 
- Екскурзия "Обиколка на о-в Миконос" 
- Екскурзия до о-в Тинос    
- Круиз по Южното крайбрежие 
- Винен и културен тур

Специални предложения
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах