Остров Мавриций и Мадагаскар

01 Април 2018 - 01 Април 2019
14 Дни / 11 Нощувки

 

Програмата е индивидуална и не е свързана с минимум брой участници. 

Цената не е валидна за периода на Новогодишните празници.

Посочените цени са калкулирани по най-ниските цени на самолетните билети и важат за ограничен брой места до изчерпване на количествата.

 ОЩЕ ОФЕРТИ ЗА ПОЧИВКА НА ОСТРОВ МАВРИЦИИ >>

ПРОГРАМА:

Ден първи - Остров Мавриций
Полет за остров Мавриций през транзитно летище.

Ден втори
Пристигане на остров Мавриций и трансфер до избрания хотел. Свободно време за почивка. Нощувка.

Ден трети – седми
Свободни дни за плаж, развлечения, почивка, екскурзии за опознаване на острова или водни разходки. Препоръчваме Ви разходка с катамаран по крайбрежието и екскурзия до Ботаническата градина от 1767 година. Нощувки в избрания от Вас хотел.

Ден осми - Остров Мадагаскар
Закуска. Освобождаване на хотела и трансфер до летище за полет към остров Мадагаскар. Кацане на летището в Антанананриво. Трансфер до хотел в столицата на остров Мадагаскар. Свободно време за разглеждане и подготовка за вашето приключение в джунглата и среща с лемурите.

Ден девети – Тана - Перине
След закуска отпътувате към Перине. Перине е най-посещавания парк на Мадагаскар, разположен на около 150 км от столицата Тана. Известен е като дом на лемурите. Тук ще срещнете и Индри – най-големия лемур, който живее само на о. Мадагаскар. Източен Мадагаскар се слави със своите уникални флора и фауна. По пътя си ще посетите резервата Перирас – дом на хамелеони, красиви пеперуди и различни видове земноводни. Нощувка в Andasibe Lodges или Vakona Lodges.

Ден десети – Перине и околности
Закуска. Сутрешна разходка из вечнозелените гори на парк Анамазаотра, по следите на Индри. Тук можете да видите най-големия лемур и да чуете забележителния му повик. Очакват ви много птици, няколко вида влечуги и още видове лемури. Екскурзията продължава към Манамбато, разположен на брега на язовир Расоабе.  Предстои ви разходка с лодка по каналаите на река Пангаланес до Akanin'ny Nofy. Настаняване във вашия хотел - хотел Palmarium, който се гордее със собствения си лемурски парк. Разходка в околностите на хотела. Нощувка.

Ден единадесети - Перине и околности
След закуска - разходка в парка Палмариум. Нови срещи отблизо с няколко вида лемури. Ще забележите, че вие сте им също толкова интересни, колкото и те на вас. Привечер - следваща експедиция с лодка за среща с много редкия лемур Aye Aye (Daubentonia madagascariensis). Той е известен с дългия си среден пръст и е активен предимно нощем. Нощувка.

Ден дванадесети – Тана
Закуска. Завръщане в Тана. Свободно време и нощувка.

Ден тринадесети
Закуска. Освобождаване на хотела и трансфер до летище за полети към София през трансферни летища.

Ден четеринадесети
Отново в България.

 

ЦЕНА НА ЧОВЕК:

При настаняване в хотел Emeradue Beach Attitude, 3*, All Inclusive, o. Мавриций
Цена на човек в двойна стандарна супериор – 3190 евро
Информация и снимки на хотела: //emeraudebeach-hotel-mauritius.com/

При настаняване в хотел Maritim Crystals Beach Hotel 4*, Закуска и вечеря, o. Мавриций
Цена на човек в двойна стандарна супериор – 3210 евро
Информация и снимки на хотела: //emeraudebeach-hotel-mauritius.com/

При настаняване в хотел Zilwa Attitude, 4*, закуска и вечеря на о. Мавриций
Цена на човек в двойна стандартна супериор – 3340 евро
Информация и сними на хотела: //zilwa-hotel-mauritius.com/

 

ЗАБЕЛЕЖКА:

Цените подлежат на препотвърждение при резервиране на пътуването.

 

 

 

Важно:

Програмата е индивидуална и не е свързана с минимум брой участници. - Не е предвиден водач от "Посейдон Холидейс"- Цената е формирана по най-ниските тарифи на полетите и подлежи на препотвърждение за желаните от вас дати на пътуване и към момента на резервиране. - Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите - до 12:00 ч. в деня на заминаване - Цените са формирани при следния валутен курс: 1 USD = 0.92 EUR. При увеличение на валутния курс на щ. долар към еврото Посейдон Холидейс ООД си запазва правото да промени цената към момента на доплащане.  - Медицинската застраховка по пакетите за организирано пътуване е на ЗАД “ Армеец”. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 130, е-mail: [email protected] и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият е приет в лечебно заведение в състояние, в което е било практически невъзможно да се свърже с Асистиращата компания, Застрахованият е длъжен да се свърже с Асистанс компанията на посочените телефони, лично или чрез трето лице, в срок до 24 часа от момента, в който състоянието му позволи, но във всички случаи преди напускане на медицинското заведение.Когато Застрахованият е заплатил сам направените разходи, всички документи по конкретната претенция следва да се изпратят на Застрахователя в оригинал, в срок до 5 дни след завръщането на Застрахования в Р България.Адрес за кореспонденция и предявяване на щети: ЗАД „Армеец“, България, гр. София, ул. „Жолио Кюри“ №20, тел. + 359 2 81 90 941

Забележки:

 •  Пакетната цена може да се преизчисли за различен брой нощувки.
 •  Пакетната цена може да се преизчисли за настаняване в единична стая.
 •  Пакетната цена може да се преизчисли за пътуване в Business класа.

Визов режим:

Има визови изисквания за български граждани за о-в Мадагаскар.
Няма задължителни медицински и здравни изисквания.  

Начин на плащане:

Депозит в размер на 50% от пакетната цена при приемане на офертата и записване. Доплащане 40 дни преди датата на заминаване. Цените се заплащат в ЛЕВА по фиксинга на БНБ.

Условия за анулация и неустойки:

До 60 дни преди датата на пътуването – глоба за самолетните билети, определена от авиокомпанията. До 40 дни преди датата на пътуването 70 % от общата сума От 39 до 15 дни преди датата на пътуването 100 % от цената на пътуването. 


Необходими документи:

 • Международен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.
 • За младоженци и празнуващите годишнини - сертификат за сключен брак.
 • За деца под 18 г., пътуващи без родители - нотариално заверено родителско разрешение за напускане на страната от непътуващия родител (оригинал и 1 копие). За деца, чиито родители са с различни фамилии, се изисква копие от акт за раждане на детето, в който да са вписани и двамата родители.

Цените са платими в лева, в брой или по банков път.

ТА “ПОСЕЙДОН ХОЛИДЕЙС” ООД има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица № 7500160000555/15.12.2016 на "Групама Застраховане" ЕАД - гр. София, бул. Цариградско Шосе №47А, ЕИК BG131421443, тел. 0700 12 332

 

цена от 3190 € /6240 лв./
Цената включва
 • Самолетен билет София - транзитно летище - Мавриций - Антананариво - Мавриций - транзитно летище - София с включени летищни такси
 • 6 нощувки на остров Мавриций в съответния хотел на съответната база на настаняване
 • 2 нощувки със закуска и вечеря в хотел 4* в Антананариво
 • 4 дневен тур / 3 нощувки със закуски и вечери в природния парк Перине на о. Мадагаскар
 • посещение и входни такси за националните паркове по време на тура на о. Мадагаскар
 • съдействие от местен гид по време на посещението на парк Перине, о. Мадагаскар
 • трансфери по описаната програма на о. Мавриций и о. Мадагаскар
 • медицинска застраховка със ЗАД "АРМЕЕЦ" (покритие 10 000 евро за лица до 65г.);
Цената не включва
 • виза за Мадагаскар – около 30 долара, заплаща се на място;
 • разходи от личен характер;
 • допълнителни екскурзии;
 • доплащане за медицинска застраховка за лица над 65 години, размера на която зависи от точната възраст на застрахованото лице;
 • застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора, съгласно условията на ЗАД "АРМЕЕЦ", гр.София, ул. „Жолио Кюри“ №20, тел. + 359 2 81 90 941
Специални предложения
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах