Kуала Лумпур и о-в Бали

01 Октомври 2019 - 30 Ноември 2020
10 Дни / 7 Нощувки

Бали, островът на боговете, Бали е земя на красиви крайбрежни ивици и пясъчни плажове, зелени оризища, буйни джунгли и планини и хълмове. Красивата природа на острова е оживена дълбоко духовната култура и религията. Бали е една от най-популярните ваканционни островни дестинации в света. Посетете един от многото свещени храмове, поровете се в омагьосващата древна история на страната и вижте как религията е все още неразделна част от ежедневието и бита на балийците. Тук ще опитате разкошни пресни морски дарове в приятните заведения на плажа, докато наблюдавате залеза над океана. Ще се разходите сред тропическа джунгла и погледът ви ще се порадва на зелените тераси на оризовите полета. Както и да решите да прекарате времето си на Бали, островът ще открадне сърцето ви завинаги. 

 

Екскурзия до Куала Лумпур и остров Бали

 

10 дни/ 2 нощувки в Куала Лумпур и 5 на остров Бали 

 

Цена на човек в двойна стая в хотели The Majestic KL 5* в Куала Лумпур и

                                         Melia Bali 5* на о-в Бали                                                                                        

Цена на човек в двойна стая в хотели The Majestic KL 5* Куала Лумпур и

   The Laguna Resort Nusa Dua 5*, Тhe Luxury collection на о-в Бали

 

1764 евро

 

 1889  евро

  

Програмата е индивидуална, не е свързана с минимален брой туристи за осъществяването й.

Цената не е валидна за периода на Новогодишните празници.

Посочените цени са калкулирани по най-ниските цени на самолетните билети и важат за ограничен брой места до изчерпване на количествата.

Цената и наличността подлежи на препотвърждение при резервиране с имена и депозит!

 

Хотелите, които сме избрали за Вас предлагат много добро съотношение качество/цена и са с отлични отзиви. 

 

Програма

ден
1
София - Куала Лумпур
Отпътуване от летище София през транзитно летище до Куала Лумпур.
ден
2
Куала Лумпур
Пристигане в Куала Лумпур. Посрещане от местния партньор на туроператора. Трансфер до хотела и настаняване за 2 нощувки със закуски. Възможност за вечеря на бюфет в ресторанта на хотел Majestic Kuala Lumpur. Цена на човек - 40 евро с включени вода, сокове, кафе/чай
ден
3
Куала Лумпур ( закуска )
Полудневна обиколка на Куала Лумпур. Цена на човек - 40 евро. Полудневна екскурзия с продължителност около 4 часа. Руски екскурзовод.
Задължителна екскурзия за всеки турист, посещаващ Куала Лумпур за първи път. Една интересна обиколка, която разкрива красотата и очарованието на старата и новата Куала Лумпур. Акцентите на екскурзията включват: Petronas Twin Towers (спирка за снимки), Кралския Дворец (спирка за снимки), Националния паметник, Националния музей (спирка за снимки), Националната джамия (спирка за снимки), Сградата Султан Абдул Самад и Крикет клуба.
Следобяд свободно време в Куала Лумпур за пазар и почивка. Хотел Majestic предлага безплатен шатъл автобус до два от най- големите търговски центрове в града, от който ще можете да се възползвате. Хотелът е на пешеходно разстояние от известния Китайски квартал, където има голям пазар, на който продават много интересни сувенири.
ден
4
Куала Лумпур - Денпасар ( закуска )
Закуска в хотела. Трансфер до летището в Куала Лумпур и полет за Бали. Пристигане в Бали. Трансфер до хотел The Laguna Resort Nusa Dua и настаняване за 5 нощувки със закуска. Свободно време за почивка. Възможност за вечеря на бюфет е ресторант Banyubiru или Arwana в хотела. Цена на човек - 40 евро на човек с включени вода, кафе/чай.
Или възможност за настаняване в хотел Melia Bali в Нуса Дуа.
ден
5
о-в Бали ( закуска )
Закуска в хотела. Възможност за целодневна екскурзия до езерото Bratan с храма Pura Ulun Danu Bratan, разположен в самото езеро, Оризовите тераси, които са толкова типични за острова и храма Tanah Lot, може би най-сниманият храм в Бали. Цена на човек – 80 евро на човек с включен обяд и български екскурзовод.
ден
6
о-в Бали ( закуска )
Закуска в хотела. Възможност за целодневна екскурзия до храма Titra Empul, вулкана Batur и плантация за производство на Coffee Luwak, най-скъпото кафе в света. Цена на човек – 80 евро на човек с включен обяд и български екскурзовод.
ден
7
о-в Бали ( закуска )
Закуска в хотела. Възможност за полудневна екскурзия Elephant Safari. Цена на човек – 105 евро с включен обяд. Връщане в хотела около 15:00 ч. Свободно време.
Вечерта – възможност за посещение на шоуто Devdan. Шоуто започва в 19:30, отпътуване от хотела около 19:00 ч. Цена на човек – 60 евро. Цената включва трансфери и билети категория B за шоуто. Връщане в хотела около 21:30
ч.
ден
8
о-в Бали ( закуска )
Закуска в хотела. Възможност за полудневно посещение на културната столица на острова – Убуд. Убуд е културен център на Бали, вдъхновен от европейските художници от началото на миналия век. В града има множество галерии и артистични студия. Екскурзията включва и посещение на гората Alas Kedaton, дом на колония маймуни макаци. Последна спирка от екскурзията е пазарът в Убуд, предлагащ голямо разнообразие от сувенири.Цена на човек – 60 евро с български екскурзовод
Връщане в хотела около 15:00 ч. Свободно време.
ден
9
о-в Бали ( закуска )
Закуска в хотела. Свободно време. В 12:00 ч. освобождаване на стаите. Свободно време. Трансфер до летището в Бали за обратен полет до София през транзитно летище.

ден
10
Пристигане в България.

Важно:
- Програмата е индивидуална и не е свързана с минимум брой участници.
- Не е предвиден водач от "Посейдон Холидейс"
- Цената е формирана по най-ниските тарифи на полетите и подлежи на препотвърждение за желаните от вас дати на пътуване и към момента на резервиране.
- Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите - до 12:00 ч. в деня на заминаване
- Цените са формирани при следния валутен курс: 1 USD = 1.75 BGN. При увеличение на валутния курс на щ. долар към лева с повече от 5%, туроператорът си запазва правото да промени цената към момента на доплащане на пакета. 
- Медицинската застраховка по пакетите за организирано пътуване е на ЗАД “ Армеец”. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 130, е-mail: operations@coris.bg и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият е приет в лечебно заведение в състояние, в което е било практически невъзможно да се свърже с Асистиращата компания, Застрахованият е длъжен да се свърже с Асистанс компанията на посочените телефони, лично или чрез трето лице, в срок до 24 часа от момента, в който състоянието му позволи, но във всички случаи преди напускане на медицинското заведение.Когато Застрахованият е заплатил сам направените разходи, всички документи по конкретната претенция следва да се изпратят на Застрахователя в оригинал, в срок до 5 дни след завръщането на Застрахования в Р България.Адрес за кореспонденция и предявяване на щети: ЗАД „Армеец“, България, гр. София, ул. „Жолио Кюри“ №20, тел. + 359 2 81 90 941

Забележки:
Пакетната цена може да се преизчисли за различен брой нощувки.
Пакетната цена може да се преизчисли за настаняване в единична стая.
Пакетната цена може да се преизчисли за пътуване в Business класа.
 
Начин на плащане: в брой или по банков път при предварително предоставена проформа фактура.
Депозит в размер на 50% от пакетната цена при приемане на офертата и записване.
Доплащане 40 дни преди датата на заминаване. Цените се заплащат в ЛЕВА по фиксинга на БНБ. Цените са платими в лева, в брой или по банков път 
 
Информация относно здравните изисквания: няма задължителни медицински и санитарни изисквания при пътуване до Индонезия.

Информация относно визови изисквания: няма изисквания за виза при пътуване до Индонезия.

Необходими документи:
Международен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.
За младоженци и празнуващите годишнини - сертификат за сключен брак.
За деца под 18 г., пътуващи без родители - нотариално заверено родителско разрешение за напускане на страната от непътуващия родител (оригинал и 1 копие). За деца, чиито родители са с различни фамилии, се изисква копие от акт за раждане на детето, в който да са вписани и двамата родители.
 

Пътуващите имат право да прекратят едностранно договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след заплащане на следните суми:

Условия за анулация и неустойки:

До 60 дни преди датата на пътуването –  размера на внесения депозит при резервиране на пакета  
От 59 до 41 дни преди датата на пътуването 70 % от общата сума или загуба на внесения депозит (в зависимост кое е повече)
От 40 дни преди датата на пътуването 100 % от цената на пътуването. 
В случай, че ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати доброволно своето пътуване, през времетраенето му, всички допълнителни разходи, включително и транспортните, са за негова сметка.
ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да прехвърли правото си на пътуване на трето лице в срок съобразно спецификата на дестинацията, издаване на самолетни билети по международни и вътрешни полети до датата на доплащане на туристическата услуга, като се задължава да заплати на ТУРОПЕРАТОРА само дължимите суми, свързани с евентуалното преиздаване на билетите;

Пътуване на лица с ограничена подвижност:  Пътуването като цяло НЕ Е  подходящо за лица с ограничена подвижност.

 

ТА “ПОСЕЙДОН ХОЛИДЕЙС” ООД има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ.

 

Melia Bali*****

Остров Бали / Остров Бали

Вижте още


Още хотели по офертата

The Laguna, A Luxury Collection Resort and SPA
The Laguna, A Luxury Collection Resort and SPA*****
цена от 1889 € /3695 лв./
The Majestic Hotel Kuala Lumpur
The Majestic Hotel Kuala Lumpur*****
цена от 1764 € /3450 лв./
цена от 1764 € /3450 лв./
Цената включва
 • Двупосочен самолетен билет от София - Куала Лумпур // Денпасар - София през транзитно летище с включени летищни такси и багаж;
 • Самолетен билет Куала Лумпур - Денпасар с включени летищни такси и багаж;
 • Индивидуални трансфери летище - хотел - летище в Куала Лумпур;
 • Индивидуални трансфери летище - хотел - летище на о-в Бали;
 • 2 нощувки със закуска в делукс стая в хотел The Majestic KL 5* в Куала Лумпур;
 • 5 нощувки със закуска в делукс стая изглед към лагуна/басейн в хотел The Laguna Resort Nusa Dua 5*, Тhe Luxury collection ИЛИ в хотел Melia Bali 5* /премиум стая изглед градина;
 • Екскурзоводско обслужване на руски език в Куала Лумпур и на български език на о-в Бали;
 • Минерална вода по време на трансферите;
 • Медицинска застраховка със ЗАД "АРМЕЕЦ" (покритие 10 000 евро за лица до 65г.);
Цената не включва
 • Допълнителните екскурзии - заявяват се и се заплащат предварително от България;
 • Застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора, съгласно условията на ЗАД "АРМЕЕЦ", гр.София, ул. „Жолио Кюри“ №20, тел. + 359 2 81 90 941
Специални предложения
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах