Kуала Лумпур и о-в Бали

20 Януари 2019 - 20 Декември 2019
10 Дни / 7 Нощувки

Бали, островът на боговете, Бали е земя на красиви крайбрежни ивици и пясъчни плажове, зелени оризища, буйни джунгли и планини и хълмове. Красивата природа на острова е оживена дълбоко духовната култура и религията. Бали е една от най-популярните ваканционни островни дестинации в света. Посетете един от многото свещени храмове, поровете се в омагьосващата древна история на страната и вижте как религията е все още неразделна част от ежедневието и бита на балийците. Тук ще опитате разкошни пресни морски дарове в приятните заведения на плажа, докато наблюдавате залеза над океана. Ще се разходите сред тропическа джунгла и погледът ви ще се порадва на зелените тераси на оризовите полета. Както и да решите да прекарате времето си на Бали, островът ще открадне сърцето ви завинаги. 

 

Екскурзия до Куала Лумпур и остров Бали

 

10 дни/ 2 нощувки в Куала Лумпур и 5 на остров Бали 

 

Програмата е индивидуална и не е свързана с минимум брой участници.

 

Цена на човек в двойна стая в хотели The Majestic KL 5* в Куала Лумпур и

                                         Melia Bali 5* на о-в Бали                                                                                        

Цена на човек в двойна стая в хотели The Majestic KL 5* Куала Лумпур и

   The Laguna Resort Nusa Dua 5*, Тhe Luxury collection на о-в Бали

 

1764 евро

 

 1889  евро

 

  

Посочените цени са калкулирани по най-ниските цени на самолетните билети и важат за ограничен брой места до изчерпване на количествата.

Цените са крайни с включени летищни такси, подлежат на  потвърждение спрямо желания период на настаняване.

 

 

Броят нощувки може да се променя според Вашите предпочитания.

 

 В случай, че не са налични места в необходимата класа за резервация на места по полетите, цената подлежи на препотвърждение или можете да изберете следваща дата на пътуване, за която има места. 

 

Хотелите, които сме избрали за Вас предлагат много добро съотношение качество/цена и са с отлични отзиви. 

 

Програма

ден
1
София - Куала Лумпур
Отпътуване от летище София през транзитно летище до Куала Лумпур.
ден
2
Куала Лумпур
Пристигане в Куала Лумпур. Посрещане от местния партньор на туроператора. Трансфер до хотела и настаняване за 2 нощувки със закуски. Възможност за вечеря на бюфет в ресторанта на хотел Majestic Kuala Lumpur. Цена на човек - 40 евро с включени вода, сокове, кафе/чай
ден
3
Куала Лумпур ( закуска )
Полудневна обиколка на Куала Лумпур. Цена на човек -40 евро. Полудневна екскурзия с продължителност около 4 часа. Руски екскурзовод.
Задължителна екскурзия за всеки турист, посещаващ Куала Лумпур за първи път. Една интересна обиколка, която разкрива красотата и очарованието на старата и новата Куала Лумпур. Акцентите на екскурзията включват: Petronas Twin Towers (спирка за снимки), Кралския Дворец (спирка за снимки), Националния паметник, Националния музей (спирка за снимки), Националната джамия (спирка за снимки), Сградата Султан Абдул Самад и Крикет клуба.
Следобяд свободно време в Куала Лумпур за пазар и почивка. Хотел Majestic предлага безплатен шатъл автобус до два от най- големите търговски центрове в града, от който ще можете да се възползвате. Хотелът е на пешеходно разстояние от известния Китайски квартал, където има голям пазар, на който продават много интересни сувенири.
ден
4
Куала Лумпур - Денпасар ( закуска )
Закуска в хотела. Около 11:00 ч. трансфер до летището в Куала Лумпур и полет за Бали. Пристигане в Бали. Трансфер до хотел The Laguna Resort Nusa Dua и настаняване за 5 нощувки със закуска. Свободно време за почивка. Възможност за вечеря на бюфет е ресторант Banyubiru или Arwana в хотела. Цена на човек - 40 евро на човек с включени вода, кафе/чай.
Или възможност за настаняване в хотел Melia Bali в Нуса Дуа.
ден
5
о-в Бали ( закуска )
Закуска в хотела. Възможност за целодневна екскурзия до езерото Bratan с храма Pura Ulun Danu Bratan, разположен в самото езеро, Оризовите тераси, които са толкова типични за острова и храма Tanah Lot, може би най-сниманият храм в Бали. Цена на човек – 80 евро на човек с включен обяд и български екскурзовод.
ден
6
о-в Бали ( закуска )
Закуска в хотела. Възможност за целодневна екскурзия до храма Titra Empul, вулкана Batur и плантация за производство на Coffee Luwak, най-скъпото кафе в света. Цена на човек – 80 евро на човек с включен обяд и български екскурзовод.
ден
7
о-в Бали ( закуска )
Закуска в хотела. Възможност за полудневна екскурзия Elephant Safari. Цена на човек – 105 евро с включен обяд. Връщане в хотела около 15:00 ч. Свободно време.
Вечерта – възможност за посещение на шоуто Devdan. Шоуто започва в 19:30, отпътуване от хотела около 19:00 ч. Цена на човек – 60 евро. Цената включва трансфери и билети категория B за шоуто. Връщане в хотела около 21:30
ч.
ден
8
о-в Бали ( закуска )
Закуска в хотела. Възможност за полудневно посещение на културната столица на острова – Убуд. Убуд е културен център на Бали, вдъхновен от европейските художници от началото на миналия век. В града има множество галерии и артистични студия. Екскурзията включва и посещение на гората Alas Kedaton, дом на колония маймуни макаци. Последна спирка от екскурзията е пазарът в Убуд, предлагащ голямо разнообразие от сувенири.Цена на човек – 60 евро с български екскурзовод
Връщане в хотела около 15:00 ч. Свободно време.
ден
9
о-в Бали ( закуска )
Закуска в хотела. Свободно време. В 12:00 ч. освобождаване на стаите. Свободно време. Трансфер до летището в Бали за обратен полет до София през транзитно летище.

ден
10
Пристигане в България.

 

Важно:
- Програмата е индивидуална и не е свързана с минимум брой участници.
- Не е предвиден водач от "Посейдон Холидейс"
- Цената е формирана по най-ниските тарифи на полетите и подлежи на препотвърждение за желаните от вас дати на пътуване и към момента на резервиране.
- Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите - до 12:00 ч. в деня на заминаване
- Цените са формирани при следния валутен курс: 1 USD = 0.92 EUR. При увеличение на валутния курс на щ. долар към еврото Посейдон Холидейс ООД си запазва правото да промени цената към момента на доплащане. 
- Медицинската застраховка по пакетите за организирано пътуване е на ЗАД “ Армеец”. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 130, е-mail: [email protected] и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият е приет в лечебно заведение в състояние, в което е било практически невъзможно да се свърже с Асистиращата компания, Застрахованият е длъжен да се свърже с Асистанс компанията на посочените телефони, лично или чрез трето лице, в срок до 24 часа от момента, в който състоянието му позволи, но във всички случаи преди напускане на медицинското заведение.Когато Застрахованият е заплатил сам направените разходи, всички документи по конкретната претенция следва да се изпратят на Застрахователя в оригинал, в срок до 5 дни след завръщането на Застрахования в Р България.Адрес за кореспонденция и предявяване на щети: ЗАД „Армеец“, България, гр. София, ул. „Жолио Кюри“ №20, тел. + 359 2 81 90 941

 

Забележки:

 •  Пакетната цена може да се преизчисли за различен брой нощувки.
 •  Пакетната цена може да се преизчисли за настаняване в единична стая.
 •  Пакетната цена може да се преизчисли за пътуване в Business класа.

 

Визов режим:

Няма специални визови изисквания.
Няма задължителни медицински и здравни изисквания. 

 

Начин на плащане:
Депозит в размер на 50% от пакетната цена при приемане на офертата и записване.
Доплащане 40 дни преди датата на заминаване. Цените се заплащат в ЛЕВА по фиксинга на БНБ.
 

 

Условия за анулация и неустойки:
До 60 дни преди датата на пътуването – глоба за самолетните билети, определена от авиокомпанията.
До 40 дни преди датата на пътуването 70 % от общата сума
От 39 до 15 дни преди датата на пътуването 100 % от цената на пътуването. 
 


Необходими документи:

 • Международен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.
 • За младоженци и празнуващите годишнини - сертификат за сключен брак.
 • За деца под 18 г., пътуващи без родители - нотариално заверено родителско разрешение за напускане на страната от непътуващия родител (оригинал и 1 копие). За деца, чиито родители са с различни фамилии, се изисква копие от акт за раждане на детето, в който да са вписани и двамата родители.
 • Цените са платими в лева, в брой или по банков път 

 

Majestic Kuala Lumpur 5*- хотелът e част от Leading Hotels of the World. Близо е до China Town и е наоколо15мин. с кола от PetronasTwin Towers

The Laguna Resort Nusa Dua 5*- хотелът е на плажа в Нуса Дуа, настаняване  в стаи, които гледат към басейна. Хотелът е част от Тhe Luxury collection,Starwood hotel.

ТА “ПОСЕЙДОН ХОЛИДЕЙС” ООД има сключена застраховка „Отговорност на Туроператора“по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица № 7500170000676/15.11.2017 на застрахователна компания ‘‘Групама Застраховане” ЕАД, гр. София, бул. „Цариградско шосе” № 47А, бл. В, ет. 3, тел. 0700 12 332.
 

Melia Bali*****

Остров Бали / Остров Бали

Вижте още


Още хотели по офертата

The Laguna, A Luxury Collection Resort and SPA
The Laguna, A Luxury Collection Resort and SPA*****
цена от 1889 € /3695 лв./
The Majestic Hotel Kuala Lumpur
The Majestic Hotel Kuala Lumpur*****
цена от 1764 € /3450 лв./
цена от 1764 € /3450 лв./
Цената включва
 • Двупосочен самолетен билет от София - Куала Лумпур // Денпасар - София през транзитно летище с включени летищни такси и багаж;
 • Самолетен билет Куала Лумпур - Денпасар с включени летищни такси и багаж;
 • Индивидуални трансфери летище - хотел - летище в Куала Лумпур;
 • Индивидуални трансфери летище - хотел - летище на о-в Бали;
 • 2 нощувки със закуска в делукс стая в хотел The Majestic KL 5* в Куала Лумпур;
 • 5 нощувки със закуска в делукс стая изглед към лагуна/басейн в хотел The Laguna Resort Nusa Dua 5*, Тhe Luxury collection ИЛИ в хотел Melia Bali 5* /премиум стая изглед градина;
 • Екскурзоводско обслужване на руски език в Куала Лумпур и на български език на о-в Бали;
 • Минерална вода по време на трансферите;
 • Медицинска застраховка със ЗАД "АРМЕЕЦ" (покритие 10 000 евро за лица до 65г.);
Цената не включва
 • Допълнителните екскурзии
 • Доплащане за медицинска застраховка за лица над 65 години, размера на която зависи от точната възраст на застрахованото лице;
 • Застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора, съгласно условията на ЗАД "АРМЕЕЦ", гр.София, ул. „Жолио Кюри“ №20, тел. + 359 2 81 90 941
Специални предложения
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах