Нова година на Сейшелските острови

28 Декември 2019 - 06 Януари 2020
11 Дни / 8 Нощувки
Сейшелите - изящна колекция от идилични острови. Дали пътувате с приятели или с вашето семейство - тук има какво да видите и какво да правите. Сейшелите са идеалното място да се отпуснете в рая или да поплувате със шнорхел, да прекарате чудесно време на борда на катамаран, да се осамотите на изолиран плаж или да се потопите в атмосферата на очарователните местни селца. Сейшелите са луксозна дестинация с изискани и комфртни хотели и отлично обслужване. Чудесен избор за екзотично посрещане на Нова година. 

НОВА ГОДИНА НА СЕЙШЕЛСКИТЕ ОСТРОВИ

28.12.2019 – 07.01.2020
11 Дни / 8 Нощувки

Пакетната цена може да се преизчисли за различен брой нощувки.
Пакетната цена може да се преизчисли за настаняване в единична стая, тройна стая, настаняване с деца.
Пакетната цена може да се преизчисли за пътуване в Business класа.

Цената и наличността подлежи на препотвърждение при резервиране с имена и депозит!


 

Програма

ден
1
Ден 1 София - Транзитно летище
Отпътуване от летище София, Терминал 2 през транзитно летище до Сейшелски острови.
ден
2
Ден 2 Транзнитно летище - Сейшели
Пристигане на летището на остров Мае.
Посрещане и трансфер до избрания хотел. Настаняване след 14:00 ч. Вечеря. Нощувка.
ден
3-9
Ден 3 - Ден 9 Сейшели
Закуска. Свободно време. Почивка сред магични пясъчни плажове и кристални води. Вечеря. Нощувка.
ПОСРЕЩАНЕ НА 2020 ГОДИНА!
Възможност за екскурзии и опознаване на острова. Препоръчваме ви да направите морски тур по няколко острова и да се насладите на едни от най-красивите плажове в света. Ще видите редки видове растения и екзотични представители на животинския свят - костенурки, които гнездят на плажа, редки папагали и красиви орхидеи.
ден
10
Ден 10 Сейшели – Транзитно летище
Закуска. Освобождаване на хотела до 12:00 часа. Свободно време. Трансфер до летището за обратен полет до София през транзитно летище.
ден
11
Ден 11 Транзитно летище - София
Пристигане в София.

Важно:
- Програмата е индивидуална и не е свързана с минимум брой участници.
- Не е предвиден водач от "Посейдон Холидейс"
- Цената е формирана по най-ниските тарифи на полетите и подлежи на препотвърждение за желаните от вас дати на пътуване и към момента на резервиране.
- Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите - до 12:00 ч. в деня на заминаване
- Цените са формирани при следния валутен курс: 1 USD = 1.7 BGN. При увеличение на валутния курс на щ. долар към лева с повече от 5%, туроператорът си запазва правото да промени цената към момента на доплащане на пакета. 
- Медицинската застраховка по пакетите за организирано пътуване е на ЗАД “ Армеец”. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 130, е-mail: [email protected] и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият е приет в лечебно заведение в състояние, в което е било практически невъзможно да се свърже с Асистиращата компания, Застрахованият е длъжен да се свърже с Асистанс компанията на посочените телефони, лично или чрез трето лице, в срок до 24 часа от момента, в който състоянието му позволи, но във всички случаи преди напускане на медицинското заведение.Когато Застрахованият е заплатил сам направените разходи, всички документи по конкретната претенция следва да се изпратят на Застрахователя в оригинал, в срок до 5 дни след завръщането на Застрахования в Р България.Адрес за кореспонденция и предявяване на щети: ЗАД „Армеец“, България, гр. София, ул. „Жолио Кюри“ №20, тел. + 359 2 81 90 941

Забележки:
Пакетната цена може да се преизчисли за различен брой нощувки.
Пакетната цена може да се преизчисли за настаняване в единична стая.
Пакетната цена може да се преизчисли за пътуване в Business класа.
 
Начин на плащане: в брой или по банков път при предварително предоставена проформа фактура.
Депозит в размер на 50% от пакетната цена при приемане на офертата и записване.
Доплащане 40 дни преди датата на заминаване. Цените се заплащат в ЛЕВА по фиксинга
на БНБ.
Цените са платими в лева, в брой или по банков път 
 
Визов режим:
Няма визови изисквания за български граждани.
Няма задължителни медицински и здравни изисквания. 

Необходими документи:
Международен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.
За младоженци и празнуващите годишнини - сертификат за сключен брак.
За деца под 18 г., пътуващи без родители - нотариално заверено родителско разрешение за напускане на страната от непътуващия родител (оригинал и 1 копие). За деца, чиито родители са с различни фамилии, се изисква копие от акт за раждане на детето, в който да са вписани и двамата родители.
 
Пътуващите имат право да прекратят едностранно договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след заплащане на следните суми:

Условия за анулация и неустойки:

До 60 дни преди датата на пътуването –  размера на внесения депозит при резервиране на пакета  
От 59 до 41 дни преди датата на пътуването 70 % от общата сума или загуба на внесения депозит (в зависимост кое е повече)
От 40 дни преди датата на пътуването 100 % от цената на пътуването. 
В случай, че ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати доброволно своето пътуване, през времетраенето му, всички допълнителни разходи, включително и транспортните, са за негова сметка.
ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да прехвърли правото си на пътуване на трето лице в срок съобразно спецификата на дестинацията, издаване на самолетни билети по международни и вътрешни полети до датата на доплащане на туристическата услуга, като се задължава да заплати на ТУРОПЕРАТОРА само дължимите суми, свързани с евентуалното преиздаване на билетите;

Пътуване на лица с ограничена подвижност:  Пътуването като цяло НЕ Е  подходящо за лица с ограничена подвижност.

ТА “ПОСЕЙДОН ХОЛИДЕЙС” ООД има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ.

 

 

 

Savoy Seychelles Resort & SPA*****

Сейшели / остров Мае

Savoy Resort & Spa се намира до плажа Бо Валон и разполага с добри ресторанти, открит басейн и денонощна рецепция. Централната част на столицата Виктория е на 6 минути с кола.

Вижте още


Още хотели по офертата

Coral Strand
Coral Strand****
цена от 2489 € /4868 лв./
Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa
Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa*****
цена от 4626 € /9048 лв./
Constance Ephélia Seychelles
Constance Ephélia Seychelles*****
цена от 4273 € /8358 лв./
Hilton Seychelles Northolme Resort & Spa
Hilton Seychelles Northolme Resort & Spa*****
цена от 4759 € /9309 лв./
цена от 2489 € /4868 лв./
Цената включва
  • Самолетен билет София - Мае - София през транзитно летище с включени летищни такси и багаж
  • 8 нощувки със закуски и вечери хотел по избор
  • Новогодишна вечеря в хотела
  • Трансфер летище - хотел - летище
  • Медицинска застраховка с 10000 евро покритие
Цената не включва
  • Допълнителни екскурзии
  • Разходи от личен характер
  • Застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 3,30% от стойността на пакета, в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването.

Допълнителни екскурзии

/Цените са валидни при минимум 2 души, на английски език и подлежат на препотвърждение/

Тур на остров Мае с включен обяд / целодневна / - 156 евро на човек
Нашата обиколка започва сутринта от 8-9ч.Първа отправна точка – Виктория,най-малката столица в световен мащаб.Акценти са дворцовите сгради,пощата,музея,часовниковата кула. Ще минем покрай “Covedar” сграда където ще се запознаем с местните занаяти и можем да си закупим нещо за подарък или спомен.
Albert street е улицата която ни отвежда до центъра на Виктория и нейния колоритен и богат пазар за прясна риба,екзотични плодове,свежи зеленчуци и местни билки и подправки.
По път към местен ресторант, където ще имаме обяд /включен/, ще минем през Mission Lodge от където се премесват завладяващи гледки от природа, океан и острови.
След обяда потегляме към южната точка на Мае и възстановената плантация ‘Jardin Du Roi’ която е примесена с креолските племена и семейството на George и което носи връзка с Луи XVII от Франция.
В оставащото време ще посетим селище на местните обичай и занаяти.
Обиколката приключва около 16ч.

Риф Сафари с включен обяд / целодневна / - 176 евро на човек
08-08:40 трансфер до пристанище Виктория за да се качим на катамаран който ще ни отведе до богатия морски свят. Предоставяме ви достатъчно време за почивка и наблюдаване на рифа от катамарана или за шнорхелинг. Следва време за барбекю обяд /включен/ и отплаване към остров Моайен за плаж и почивка.
За един идеален завършек на деня ви поднасяме от местния ром. Връщане към пристанището на Мае и трансфер до хотела.

Островите Праслин и Ла Диг с включен обяд / целодневна / - 224 евро на човек
Пралин е вторият по големина от Сейшелската колония и се намира на час път от Мае. Посетителите му ще имат възможност да се възхитят на родното място на Coco De Mer в градините Valle–de-Mai – дом на гигантската палма Coco de mer. Coco de mer е вид местно палмово растение,за което се споменават няколко теории коя точно е родината. Но основната е, че произхожда от остров Пралин. Най-любопитното нещо, свързано с коко-де-мер, е че видът на плодовете е във формата на женска част от тялото. Те са символ на Сейшелите и са част от герба на страната. Дори печатът на митницата, който се поставя в паспорта, е графика на плода на коко-де-мер.  На острова се среща все още от редкия вид черен папагал, както и много видове представители на флората и фауната.
На Пралин ще посетим и един от най-красивите плажове Anse Lazio.
Следва отпътуване за съседния остров Ла Диг,където безвремието, спокойствието и не по малко пленителните плажове са на почит сред туристите и местното население. Ла Диг е еко остров,на който придвижването от точка до точка по-често се случва с колела или с малки бусчета/автомобили.
Ще посетим местност с най-големите сухоземни костенурки,както и до голяма колониална плантация,там, където филма “Goodbye Emmanuelle”е бил заснет. Нашият тур продължава към един от най-красивите в света плажове Anse Source D’argent. Връщане към остров Мае с ферибот и трансфер до хотела.


 

 

 

Специални предложения
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах