Аюрведа в Индия

01 Юли 2021 - 20 Декември 2021
8 Дни / 7 Нощувки

Аюрведа почивка в Керала

Доверете се на изпипаните методи на древната индийска медицина и наука аюрведа. С огромно разнообразие от техники тя лекува и балансира ума, тялото и душата. Хармонията и балансът, които ще постигнете по време на тази подмладяваща почивка в Индия са резултат от специалната вегетарианска диета, лечебното действие на билковите масла, масажи, ароматерапия, йога и медитация. Процедурите започват с консултация, по време на която се определя вашия тип тяло (доша). В зависимост от вашия личен тип доша получавате предписания за специалните диета, масажи и билки.

Ваканция, след която ще се почувствате като преродени. 
В превод от санскрит, езикът на боговете, Веда означава сигурно знание. Аюрведа е знание и древна наука за здравето и дълголетието. Тя е част от ведическите писания, свещените текстове на Бхарата Варша (Древна Индия). Всички те пренасят своята мъдрост през вековете от незапомнени времена до наши дни.   

Програмата е индивидуална и не е свързана с минимум брой участници.  

Цената не е валидна за периода на Новогодишните празници.

Цената и наличността подлежи на препотвърждение при резервиране с имена и депозит!

 

Важно:          

- Програмата е индивидуална и не е свързана с минимум брой участници.         

- Не е предвиден водач от "Посейдон Холидейс"          

- Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите - до 12:00 ч. в деня на заминаване         

- Цените са формирани при следния валутен курс: 1 USD = 1.7 BGN. При увеличение на валутния курс на щ. долар към лева с повече от 5%, туроператорът си запазва правото да промени цената към момента на доплащане на пакета. 

  -  Медицинската застраховка по пакетите за организирано пътуване е на ЗАД “ Армеец”. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 130, е-mail: operations@coris.bg и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият е приет в лечебно заведение в състояние, в което е било практически невъзможно да се свърже с Асистиращата компания, Застрахованият е длъжен да се свърже сАсистанс компанията на посочените телефони, лично или чрез трето лице, в срок до 24 часа от момента, в който състоянието му позволи, но във всички случаи    преди напускане на медицинското заведение.Когато Застрахованият е заплатил сам направените разходи, всички документи по конкретната претенция следва да се изпратят на Застрахователя в оригинал, в срок до 5 дни след завръщането на Застрахования в Р България.Адрес за кореспонденция и предявяване на щети: ЗАД „Армеец“, България, гр. София, ул. „Жолио Кюри“ №20, тел. + 359 2 81 90 941
 

Визов режим:

Има визови изисквания за български граждани / издава се в България /.

Медицински изисквания: Обърнете се към екипа на Посейдон Холдиейс за актуална информация.

Българските граждани е необходимо да притежават предварително туристическа виза за Индия, за получаването на която се попълва електронен визов формуляр и се предоставят валиден задграничен паспорт с минимум 2 свободни страници, 1 електронна актуална снимка с формат 5.08 см х 5.08 см. 

Начин на плащане: Цените са платими в лева по банков път

Депозит в размер на 50% от пакетната цена при приемане на офертата и записване (или повече - според условията на офертата).
Доплащане 40 дни преди датата на заминаване. Цените се заплащат в ЛЕВА по фиксинга на БНБ.


Необходими документи:

  • Международен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.
  • За младоженци и празнуващите годишнини - сертификат за сключен брак.
  • За деца под 18 г., пътуващи без родители - нотариално заверено родителско разрешение за напускане на страната от не пътуващия родител (оригинал и 1 копие). За деца, чиито родители са с различни фамилии, се изисква копие от акт за раждане на детето, в който да са вписани и двамата родители.

Пътуващите имат право да прекратят едностранно договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след заплащане на следните суми:

Условия за анулация и неустойки:
До 60 дни преди датата на пътуването – размера на внесения депозит при резервиране на пакета  
От 59 до
41 дни преди датата на пътуването 70 % от общата сума или загуба на внесения депозит (в зависимост кое е повече)
От
40 дни преди датата на пътуването 100 % от цената на пътуването. 
В случай, че ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати доброволно своето пътуване, през времетраенето му, всички допълнителни разходи, включително и транспортните, са за негова сметка.
ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да прехвърли правото си на пътуване на трето лице в срок съобразно спецификата на дестинацията, издаване на самолетни билети по международни и вътрешни полети до датата на доплащане на туристическата услуга, като се задължава да заплати на ТУРОПЕРАТОРА само дължимите суми, свързани с евентуалното преиздаване на билетите;

Пътуване на лица с ограничена подвижност: Пътуването като цяло НЕ Е  подходящо за лица с ограничена подвижност.

ТА “ПОСЕЙДОН ХОЛИДЕЙС” ООД има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ.

MANALTHEERAM AYURVEDA BEACH VILLAGE ****

Индия / Керала

Manaltheeram Ayurveda Beach Village се намира сред красиви, природни пейзажи в южната част на Индия - Керала. Хотелът се намира в близост до известният плаж в Ковалам, предлага Аюрведичен спа център и външен басейн.

Вижте още


Още хотели по офертата

SOMATHEERAM AYURVEDA RESORT
SOMATHEERAM AYURVEDA RESORT ****
цена от 875 € /1712 лв./
цена от 875 € /1712 лв./
Цената включва
  • Пакет за програма по избор според престоя и продължителността на процедурите с включените в нея нощувки, изхранване, йога, медитация, трансфери и др. Можете да разгледате различните видове пакети, техните продължителност и съдържание в таблиците към хотелите или да с обърнете към екипа на Посейдон Холидейс за актуална оферта.
Цената не включва
  • самолетен билет до/oт Тривандрум;
  • виза за Индия
  • допълнителна нощувка, ако се налага на транзитно летище;
  • бакшиши;
  • медицинска застраховка с Асистанс;
  • застраховка "Отмяна на пътуване"
Специални предложения
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах