Сингапур, Куала Лумпур и о-в Бали

01 Септември 2018 - 28 Февруари 2019
13 Дни / 10 Нощувки

Сингапур - колоритен, високотехнологичен мегаполис с привкус на неповторима азиатска екзотика и британски аристократизъм. Първото нещо, което прави впечатление при срещата с това уникално кътче земя е изключителната чистота, високият стандарт и спокойствието. Невероятен мулти - етнически микс повлиян в голяма степен от китайско, малайско, индийско и не на последно място, западно културно наследство, традиции и бит.

Малайзия 
е една от най-привлекателните ваканционни дестинации в Азия. Тя привлича с красивата си, уникална природа, модерните небостъргачи на столицата Куала Лумпур, екзотичната си кухня. Населението на страната е смесица от малайци, китайци и индийци. Официалният език е малайски, но английският е говорим почти навсякъде.


Индонезия  е най - големия архипелаг в света, дом на най-големият гущер – комодския варан, най-малката маймуна – тарсиус, най-голямото цвете - рафлезия арнолди и над 10 000 вида орхидеи. Разположения между Азия и Австралия тропически рай се състои от 17 508 острова. Несъмнено перлата в колекцията от острови е Бали. Тук ви очакват първокласни хотели, древни будистки и хиндуистки храмове, бели пясъчни плажове, пищна тропическа растителност и най-романтичните залези.
 

СИНГАПУР КУАЛА ЛУМПУР БАЛИ
Комбинация между  едни от най-впечaтляващите мегаполиси Сингапур и Куала Лумпур
и  Почивка на остров Бали

 
13 дни / 10 нощувки

3 нощувки в Сингапур 
        3 нощувки в Куала Лумпур 
4 нощувки на о-в Бали
 

Дестинация

Настаняване

Тип Стая

Сингапур

Park Hotel Clarke Quay 4*

Супериор

Куала Лумпур

Impiana KLCC 4* 

Супериор

Бали (Sanur)

Mercure Sanur 4*

Супериор


 

Програма

ден
1
Първи ден : София - Доха - Сингапур
Полет София – Доха в 12:15 часа. Кацане на летище Доха в 18:05 часа и отпътуване в 20:15 часа за Сингапур.
ден
2
Втори ден: Сингапур
Пристигане на летище Чанги в Сингапур в 09.15 ч. Сингапур е островен град-държава и не напразно е смятан за най-чистия и зелен мегаполис в цяла Азия, който привлича туристите с уникална смесица от небостъргачи, търговски центрове, типични местни квартали и пищна тропическа растителност. Трансфер до хотела и настаняване в хотел Park Hotel Clarke Quay 4*. Свoбодно време за разходки в оживения район около хотела. Нощувка.
ден
3
Трети ден: Сингапур
Закуска. Закуска. Възможност за mолудневен Сити Тур на Сингапур с местен лицензиран екскурзовод / около 4 часа срещу доп. заплащане /
Към 09:00 ч. взимане от хотела. Обиколката ще ви даде възможност да се запознаете с историята, културата и начина на живот в космополитния Сингапур. Посещение на парк Mерлион, носещ името на символът на града „Мерлионът“ - статуя на лъв с тяло на риба, висока осем метра и символизираща силата и смелостта на гражданите на Сингапур. Разглеждане на забележителностите от Колониалния период - сградата на парламента, впечатляващия върховен съд, общината и др. Следва  кратка спирка в квартал Малка Индия - център на индийската общност в Сингапур, където ще се потопите сред ухание на подправки, гирлянди от жасминови цветове и изобилие от етнически бижута. Посещение на невероятно красивата ботаническа градина, основана през 1822 г. от британския пътешественик, изследовател и основател на град Сингапур, Сър Томас Стамфорд Бингли Рафълс и най-голямата атракция градината с орхидеите, където ще се насладите на изключителната красота на над десет хиляди вида от царственото цвете. Разходката тук е приказно преживяване и със сигурност ще пожелаете да се снимате и запазите като спомен всяка една от тези божествени комбинации от цветове и изящни форми. Екскурзията приключва с китайския квартал, едно от най-популярните места в Сингапур. И за да завърши денят ви подобаващо, веднага след обзорната екскурзия на Сингапур, ви предлагаме посещение на новата атракция „Градините на залива“, простиращи се върху площ от 54 декара. Ще видите уникален флорален купол, под който са разположени 18 супер дървета с височина от 25 до 50 м., които генерират слънчева енергия и събират дъждовна вода и ще се разходите по специално изградените мостове в дърветата на 22 метра височина. Ще се насладите на разнообразие от 163 000 вида растения и цветя от всички краища на света, подредени в изумителни тематични градини, както и езеро обитавано от водни кончета. Супер дърветата са най-смелия проект на „Градините при залива“ и са неделима част от силуета на съвременен Сингапур. Метафората в него е осъществена по изключително оригинален начин и несъмнено превръща Сингапур в световна ботаническа столица. Нощувка. 
Следобяда възможност за посещение на острова Сентоса/ около 6 часа / . Вземане от хотела към 14:00 часа и трансфер до планината Фабер за кабинковия лифт до остров Сентоса, от където се открива панорамна гледка към едно от най-оживените пристанища.
Посещение на Атракцион „ Skyline Luge Sentosa „, Музея „ Мадам Тюсо“, Историята на Сингапур в снимки „ Singapore Live", Аквариумът на Сентоса, Шоу „ Wings of time show „. След шоуто завръщане в хотела. Нощувка
Екскрузията включва: Трансфери от/до хотела, такси за о-в Сентоса, английско говорящ гид.

ден
4
Четвърти ден: Сингапур
Закуска. Свободно време което ще Ви даде възможност да се насладите самостоятелно на вече познатия за вас Сингапур. Нощувка.
ден
5
Пети ден: Сингапур - Куала Лумпур
Закуска. Освобождаване на хотела. Около 09:20 трансфер до летище Сингапур за полета Сингапур – Куала Лумпур в 12:20 часа. Пристигане в Куала Лумпур в 13:20 часа. Посрещане и трансфер до хотела. Настаняване. Свободно време. Нощувка.
ден
6
Шести ден: Куала Лумпур
Закуска. Възможност за допълнителна екскурзия – полудневен Сити Тур Куала Лумпур. Към 09:00 часа вземане от хотела за обиколка на Куала Лумпур / около 4 часа /. Обиколката ще Ви запознае с едни от най-интересните и емблематични забележителности като: Royal Palace, Perdana Botanical Garden известни като Таман Тасик или езерото Гардънс, спирка на Националния музей, Националния паметник, Парламента и Нациналната Джамия, посещение на Площада на Независимостта наричан още Мердека, разположен срещу сградата Абдул Самад / бивш държавен секретариат /. Площада на независимостта е паркова част, в която се намира около 95 метров пилон, на който е поставено Малайзийското знаме, кратка разходка до Централни пазар / Central Market / минавайки покрай мястото където се сливат реките Gombak и Klang, джамията Masjid Jamek наричана още петъчната джамия. Най- старото Ислямско място за поклонение в Куала Лумпур, Чайна Таун / Chaina Twon / , Трансфер до Kampung Baru / типичен Малийски район, където повечето къщи са построени в традиционен малийски стил /, Сити центъра с възможност за снимки на най-високите двойни кули в света Petronas Twin Towers, посещение на Културния комплекс за изкуства и занаяти „The Cultural complex for arts and crafts“. Към 13:00 часа трансфер до хотела. Тура включва: трансфери от/до хотела, такси за Националния музей, английско говорящ гид.
В късния следобяд възможност за връщане до центъра на града за посещение на Skybridge и Площадката за наблюдение, от където можете да се насладите на красива панорамна гледка и историята на кулите.
Вечерта възможност за кратка разходка до WOWLK ресторант с представление на живо и възможност за вечеря на шведска маса. След вечеря, трансфер до хотела.
Включва: трансфер от/до хотела, Скай бридж и панорамна площадка, вечеря WOWKL, английско говорящ гидден
7
Седми ден: Куала Лумпур
Закуска. Възможност за целодневна доп. екскурзия Малака или Националния парк Селенгор
За екскурзията до Малака / целодневна /. Тази екскурзия ще Ви даде възможност да се запознаете с интересния малайзийски град Малака. Богатото културно наследство го е утвардил като един от обектите на ЮНЕСКО. Ще имате възможност да разгледатео Крепостта Famosa fortress, холандския площад Dutch Square, разходка по улиците на стара Малака. Повечето от старите сгради са обновени в оригинален вид и превърнати в магазинчета. Ще направите обиколка с Рикша на града. Ще посетите музея „Baba & Nyonya House Museum“, след обяда посещение на най-стария храм в Малйзия „ Cheng Hoon Teng Temple“ и джамията „ Kampung Kling Mosque „ най-старата джамия в Малака. Посещение на най-голямото китайско гробище разположено на ктиайския хълм „Bukit China (Chinese hill)“. Възможност за пазаруване на произведения на изкуството по древните улици на града. По-голямата част от обиколката е пешеходна. Завръщане в хотела.
Екскурзията включва: трансфери от/до хотела, рикша, обяд, английско говорящ гид

За Екскурзията до Националния парк Селенгор / около 6 часа /: Следобяда вземане от хотела за екскурзия до Националния парк Селангор / времетраене около 6 часа / . Отпътуване за крайбрежния град Куала Селангор, разположен на река Селангор / около 2 часа път /. По време на пътуването ще имате възможност да се насладите на прекрасни местности в Малайзия „Bukit Melawati „ където се намира и „ Fort Altingsburg „. Хълмът е стратегическо място за наблюдение на корабите, влизащи и напускащи тази част на протока. Форта е построен по време на Султан Ибрахим в края на 18 ти век, за защита на местната
Екскурзията включва: трансфери от/ до хотела, лодка, вечеря, английско говорящ гид

ден
8
Осми ден: Кула Лумпур - Бали
Закуска. Ранно освобождаване на хотела. Към 06:15 часа трансфер до летище Куала Лумпур за полета Куала Лумпур – Бали в 09:15 часа. Пристигане в Бали в 12:20. Трансфер до хотела. Настаняване. Нощувка
ден
9
Девети ден: Бали
Закуска. Допълнителна екскурзия Elephant Safari Park / Сафари със слонове /. За всеки турист на о-в Бали може да се каже, че е задължително да направи Сафари със слонове. Тези животни ще ви накарат да се почувствате невероятно. Уникално изживяване да се покатерите на гърба и да се настаните в кош от тиково дърво на най-голямото сухоземно животно, докато го яздите наслаждавайки се на заобикалящата ви балийска природа през прохладната джунгла Таро. Нощувка.
Екскурзията включва: трансфери от/до хотела, такси за прака, езда със слонове, обяд на бюфет, английско говорящ гид
ден
10
Десети ден: Бали
Закуска. Възможност за доп. екскурзия Екскурзия до Убуд / полудневна / – свещената гора на маймуните. Маймуните в тази гора се смятат за боговете на храма Dalem Agung. В гората има три свещени храма, които се смята, че са построени в средата на 14 век. На връщане към хотела ще спрете, за да видите красотата на Tegallalang – оризовите тераси. Нощувка.
ден
11
Единадесети ден: Бали
Закуска. Възможност за доп.екскурзия Целодневна екскурзия до остров Лембонган. Морска разходка на борда на катамаран до острова. Пътуването до там е около 1.30 ч.. Цената включва шнорхелинг и други водни спортове, екскурзия из острова и обяд. По пътя на отиване и връщане – кафе, чай, плодове и снакс.


ден
12
Дванадести ден: Бали - Доха
Закуска. Освобождаване на стаите до 12 часа. Свободно време. Към 14:00 часа трансфер до летище Бали за полета Бали – Доха в 19:00 часа. Пристигане на летище Доха 00:20 часа.
ден
13
Тринадесети ден:
Отпътуване Доха - София в 16:00 часа. Пристигане на летище София в 20:25 часа.

Хотели по програмта:
Hotel : Park Hotel Clarke Quay 4* или подобен в Сингапур
Настаняване: Superior room / BB
 
Hotel:  Impiana KLCC 4* или подобен Куала Лумпур 
Настаняване: Superior room / BB
 
Hotel : Mercure Sanur 4* или подобен Бали
Настаняване: Superior room / BB

Важно:

 • Допълнителните екскурзии се заявяват и заплащат предварително в България, с цел предварителна резервация на посещаваните обекти.
 • При заявяване цените на екскурзиите подлежат на препотвърждение
 • Последователността на описаните в програмата допълнителни екскурзии може да бъде променена с оглед на оптимизацията по провеждането им, работното време на посещаваните обекти и наличните свободни места.
 • Цените са формирани при следния валутен курс: 1 USD = 0.94 EUR. При увеличение на валутния курс на щ. долар към еврото туроператорът си запазва правото да промени цената към момента на доплащане.

 

Полетна информация:
София - Доха                         1215 1805
Доха - Сингапур                     2015 0915 / +1 ден / 
Сингапур - Куала Лумпур       1220 1320  
Куала Лумпур - Бали              0915 1220
Бали - Доха                           1900 0020+1
Доха - София                         0655 1115

Важно:

- Програмата е индивидуална и не е свързана с минимум брой участници.
- Не е предвиден водач от "Посейдон Холидейс"

- Цената е формирана по най-ниските тарифи на полетите и подлежи на препотвърждение за желаните от вас дати на пътуване и към момента на резервиране.
- Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите - до 12:00 ч. в деня на заминаване
- Цените са формирани при следния валутен курс: 1 USD = 0.92 EUR. При увеличение на валутния курс на щ. долар към еврото Посейдон Холидейс ООД си запазва правото да промени цената към момента на доплащане. 
- Медицинската застраховка по пакетите за организирано пътуване е на ЗАД “ Армеец”. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 130, е-mail: [email protected] и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият е приет в лечебно заведение в състояние, в което е било практически невъзможно да се свърже с Асистиращата компания, Застрахованият е длъжен да се свърже с Асистанс компанията на посочените телефони, лично или чрез трето лице, в срок до 24 часа от момента, в който състоянието му позволи, но във всички случаи преди напускане на медицинското заведение.Когато Застрахованият е заплатил сам направените разходи, всички документи по конкретната претенция следва да се изпратят на Застрахователя в оригинал, в срок до 5 дни след завръщането на Застрахования в Р България.Адрес за кореспонденция и предявяване на щети: ЗАД „Армеец“, България, гр. София, ул. „Жолио Кюри“ №20, тел. + 359 2 81 90 941

Забележки:

 •  Пакетната цена може да се преизчисли за различен брой нощувки.

 •  Пакетната цена може да се преизчисли за настаняване в единична стая.

 •  Пакетната цена може да се преизчисли за пътуване в Business класа.

 

Визов режим:

Няма визови изисквания за български граждани.
Няма задължителни медицински и здравни изисквания. 


Начин на плащане:
Депозит в размер на 50% от пакетната цена при приемане на офертата и записване.

Доплащане 40 дни преди датата на заминаване. Цените се заплащат в ЛЕВА по фиксинга на БНБ.


 

Условия за анулация и неустойки:
До 60 дни преди датата на пътуването – глоба за самолетните билети, определена от авиокомпанията.
До 40 дни преди датата на пътуването 70 % от общата сума
От 39 до 15 дни преди датата на пътуването 100 % от цената на пътуването. Необходими документи:

 • Международен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.

 • За младоженци и празнуващите годишнини - сертификат за сключен брак.

 • За деца под 18 г., пътуващи без родители - нотариално заверено родителско разрешение за напускане на страната от непътуващия родител (оригинал и 1 копие). За деца, чиито родители са с различни фамилии, се изисква копие от акт за раждане на детето, в който да са вписани и двамата родители.

 

Цените са платими в лева, в брой или по банков път 

ТА “ПОСЕЙДОН ХОЛИДЕЙС” ООД има сключена застраховка „Отговорност на Туроператора“по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица № 7500170000676/15.11.2017 на застрахователна компания ‘‘Групама Застраховане” ЕАД, гр. София, бул. „Цариградско шосе” № 47А, бл. В, ет. 3, тел. 0700 12 332.
 

Mercure Resort Sanur****

Индонезия / Остров Бали

Вижте още


Още хотели по офертата

Park Hotel Clarke Quay
Park Hotel Clarke Quay****
цена от 1932 € /3779 лв./
цена от 1932 € /3779 лв./
Цената включва
 • Самолетен билет София – Доха – Сингапур
 • Самолетен билет Сингапур – Куала Лумпур
 • Самолетен билет Кала Лумпур – Бали
 • Самолетен билет Бали – Доха – София
 • Летищни такси
 • 3 нощувки със закуски в хотел Park Hotel Clarke Quay 4*/ Сингапур
 • 3 нощувки със закуски в хотел Impiana KLCC 4* / Куала Лумпур
 • 4 нощувки със закуски в хотел Mercure Sanur 4* / Бали
 • Всички трансфери по програмата Летище – Хотел – Летище
 • Медицинска застраховка с 10 000 евро покритие на ЗАД Армеец
Цената не включва
 • Цената не включва:
 • Допълнителни екскурзии
 • Разходи от личен характер
 • Други хранения
 • Туристическа такса в Куала Лумпур / заплаща се в хотела 10RM на човек на нощувка /

Допълнителни екскурзии

Сити Тур Сингапур – 45 евро
Сентоса – 125 евро на човек
Сити Тур Куала Лумпур – 35 евро
Кулите Петронас билет + WOWKL ресторант + шоу – 85 евро
Национален парк Селангор – 75 евро
Екскурзия Малака – 85 евро
Сафари и езда със слон – 125 евро
Убуд – 55 евро
Целодневна екскурзия до остров Лембонган – 135 евро


Специални предложения
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах