Почивка на Сейшелите - остров Махе

20 Януари 2021 - 20 Декември 2021
9 Дни / 7 Нощувки
Изберете почивка на Сешелите от Посейдон Холидейс.
Ние сме тук, за да осигурим вашето безопасно и комфортно пътуване до Сейшелите.

 
Уникални пейзажи, красиви гранитни скали и коралови острови, Сейшелските острови са луксозна и предпочитана дестинация за гости с най-високи изисквания. Идеалното място за почивка, Сейшелите ви очакват с девствени плажове и многобройните природни резервати. Сейшелските острови са дом на някои от най-редките растителни и животински видове на планетата. Само по време на вашата почивка на Сейшелите ще видите и прочутата Коко-де Мер.
 
Можете да резервирате настаняване на няколко Сейшелски острова или круиз около островитв на борда на комфортна яхта. 
 

Програмата е индивидуална, не е свързана с минимален брой туристи за осъществяването й.

Цената не е валидна за периода на Новогодишните празници.

Посочените цени са калкулирани по най-ниските цени на самолетните билети, важат за ограничен брой места до изчерпване на количествата и подлежат на препотвърждение при резервации с точни имена и депозит.

Програма

ден
1
Отпътуване от летище София или Варна за Сейшелските острови. Кацане на транзитно летище според избраната авиокомпания. Връзка за Сейшели.
ден
2
Сейшели
Пристигане на Сейшелските острови /остров Махе/. Трансфер до избрания хотел.  Свободно време за почивка. Нощувка.
ден
3-8
Сейшели
Закуска. Свободно време за плаж и развлечения и допълнителни екскурзии. Нощувка.
ден
9
Сейшели
Закуска. Трансфер до летището в Махе за полет до София през транзитно летище. Пристигане в София, Терминал 2.

Важно:
- Програмата е индивидуална и не е свързана с минимум брой участници.
- Не е предвиден водач от "Посейдон Холидейс"
- Цената е формирана по най-ниските тарифи на полетите и подлежи на препотвърждение за желаните от вас дати на пътуване и към момента на резервиране.
- Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите - до 12:00 ч. в деня на заминаване
- Цените са формирани при следния валутен курс: 1 USD = 1.75 BGN. При увеличение на валутния курс на щ. долар към лева с повече от 5%, туроператорът си запазва правото да промени цената към момента на доплащане на пакета. 
- Медицинската застраховка по пакетите за организирано пътуване е на ЗАД “ Армеец”. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 130, е-mail: [email protected] и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият е приет в лечебно заведение в състояние, в което е било практически невъзможно да се свърже с Асистиращата компания, Застрахованият е длъжен да се свърже с Асистанс компанията на посочените телефони, лично или чрез трето лице, в срок до 24 часа от момента, в който състоянието му позволи, но във всички случаи преди напускане на медицинското заведение.Когато Застрахованият е заплатил сам направените разходи, всички документи по конкретната претенция следва да се изпратят на Застрахователя в оригинал, в срок до 5 дни след завръщането на Застрахования в Р България.Адрес за кореспонденция и предявяване на щети: ЗАД „Армеец“, България, гр. София, ул. „Жолио Кюри“ №20, тел. + 359 2 81 90 941

Забележки:
Пакетната цена може да се преизчисли за различен брой нощувки на Сейшелите.
Пакетната цена може да се преизчисли за настаняване в единична стая в хотела на Сейшелите.
Пакетната цена може да се преизчисли за пътуване в Business класа във вашия полет.
 
Начин на плащане: в брой или по банков път при предварително предоставена проформа фактура.
Депозит в размер на 50% от пакетната цена при приемане на офертата и записване.
Доплащане 40 дни преди датата на заминаване. Цените се заплащат в ЛЕВА по фиксинга на БНБ. Цените са платими в лева по банков път.
 
Информация относно здравните изисквания:
свържете се с екипа на Посейдон Холидейс за актуалана информация.
Информация относно визови изисквания: няма изисквания за виза при пътуване до Сейшелски острови.

Необходими документи:
Международен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.
За младоженци и празнуващите годишнини - сертификат за сключен брак.
За деца под 18 г., пътуващи без родители - нотариално заверено родителско разрешение за напускане на страната от непътуващия родител (оригинал и 1 копие). За деца, чиито родители са с различни фамилии, се изисква копие от акт за раждане на детето, в който да са вписани и двамата родители.

Пътуващите имат право да прекратят едностранно договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след заплащане на следните суми:

Условия за анулация и неустойки:

До 60 дни преди датата на пътуването –  размера на внесения депозит при резервиране на пакета  
От 59 до 41 дни преди датата на пътуването 70 % от общата сума или загуба на внесения депозит (в зависимост кое е повече)
От 40 дни преди датата на пътуването 100 % от цената на пътуването. 
В случай, че ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати доброволно своето пътуване, през времетраенето му, всички допълнителни разходи, включително и транспортните, са за негова сметка.
ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да прехвърли правото си на пътуване на трето лице в срок съобразно спецификата на дестинацията, издаване на самолетни билети по международни и вътрешни полети до датата на доплащане на туристическата услуга, като се задължава да заплати на ТУРОПЕРАТОРА само дължимите суми, свързани с евентуалното преиздаване на билетите;

Пътуване на лица с ограничена подвижност:  Пътуването като цяло НЕ Е  подходящо за лица с ограничена подвижност.
ТА “ПОСЕЙДОН ХОЛИДЕЙС” ООД има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ.

Berjaya Beau Vallon Bay Beach Resort & Casino***

Сейшели / остров Мае

Вижте още


Още хотели по офертата

AVANI Seyschelles Barbarons Resort & SPA
AVANI Seyschelles Barbarons Resort & SPA****
цена от 1571 € /3073 лв./
Savoy Seychelles Resort & SPA
Savoy Seychelles Resort & SPA*****
цена от 1881 € /3679 лв./
Kempinski Seychelles Resort
Kempinski Seychelles Resort*****
цена от 1892 € /3701 лв./
The H Resort Beau Vallon Beach
The H Resort Beau Vallon Beach*****
цена от 2087 € /4082 лв./
Hilton Seychelles Northolme Resort & Spa
Hilton Seychelles Northolme Resort & Spa*****
цена от 2193 € /4290 лв./
Constance Ephélia Seychelles
Constance Ephélia Seychelles*****
цена от 2195 € /4293 лв./
Banyan Tree Seychelles
Banyan Tree Seychelles******
цена от 3289 € /6433 лв./
Four Seasons Seychelles
Four Seasons Seychelles*****
цена от 3691 € /7220 лв./
Maia Luxury Resort & SPA
Maia Luxury Resort & SPA******
цена от 6775 € /13252 лв./
цена от 1199 € /2345 лв./
Цената включва
  • Самолетен билет София - Махе - София през транзитно летище;
  • Летищни такси и багаж по полетите;
  • 7 нощувки със закуски в избрания хотел на остров Махе, Сейшели;
  • Трансфер летище - хотел - летище на Сейшелите;
  • Медицинска застраховка (покритие 10 000 евро);
Цената не включва
  • Допълнителни екскурзии на Сейшелите;
  • Застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора.

Допълнителни екскурзии

Екскурзии на Сейшелите
Обиколка на о-в Махе / еднодневна / 

Обиколката започва с трансфер от хотела до колониалния център на "най-малката столица в света", Виктория. Акценти на тура са посещение на дворцовите сгради, музеите, пощата, часовниковата кула.  "Codevar" център, където се продават типични за острова  изделия, включително известните Креолски златни обици. Разходка из Албърт Стрийт, която води до центъра на града, нейния колоритен пазар, където са представени множество сладки рибки, тропически плодове и зеленчуци, билки и подправки. Минаване през планинския проход Sans Soucis и  спирка за снимки на историческата Mission Lodge, на път към ресторант Creole за обяд. След обяд обиколката продължава около южния край на острова до възстановената колониална плантация на "Jardin du Roi“. Останалата част от следобеда е  със спирка в Craft Village по пътя към хотела.
 
Върховете на Рая / еднодневна / 
Възможност да се насладите на вълнуващо приключение започвайки от "Danzilles", пътека по край  северозападно крайбрежие, която граничи с гранитни камъни. По време на вашият пешеходен тур за около час и половина водачът ще ви разкаже за интересната флора и фауна. Маршрута  завършва в залива  "Anse Major", където ви очаква и  катамарана. Екскурзията продължава с круиз до морския парк Bay Ternay, спирайки на няколко красиви места за гмуркане с шнорхел. Обяд на борда на катамарана с традиционни ястия.
 
О-в Праслин и о-в Ла Диг / еднодневна /
Праслин, вторият по големина остров в Сейшелите, се намира приблизително 1 час с лодка от Махе. Посетителите ще могат да посетят Вале-де-Май, единственото място на земята, където гигантският орех Coco-de-Mer расте в естественото си състояние - разходка по пътеките на тази вековна гора, слушайки трелите  на рядък черен папагал, което е ще ви върне назад във времето и ще ви накара да повярвате в легендата, че това е Райската Градина.  Обиколката включва посещение на известния плаж Anse Lazio, преди да направите 30-минутния преход до La Digue. Острова ще ви очарава с  атмосфера съчетала удобствата на 21-ви век и спокойствието на миналото. Тук ще видите гиганските сухоземни костенурки. Обиколката продължава с отворен камион до един от най-интересните плажове Anse Source d'Argent с впечатляващите гранитни образувания. Тази екскурзия ще ви даде възможност да посетите в едни ден и двата острова.
 
Риф Сафари / еднодневна /
Екскурзията започва с трансфер от хотела до пристанището на Виктория. Плаване с катамаран. Развлекателна екскурзия с възможност за гмуркане с шнорхел, обяд на борда на катамарана – бюфет с приготвени традиционни ястия. След обяд посещение на остров Мойен.
 

Специални предложения
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах