Екскурзия в Перу - Класическа обиколка

01 Февруари 2019 - 30 Април 2020
9 Дни / 7 Нощувки

Екскурзия в Перу по класически маршрут: Лима, Куско, Свещената долина, Мачу Пикчу, Пуно, езерото Титикака 

Ако за пръв път пътувате до Перу, нашето предложение Перу - Класическа обиколка е точното пътуване за вас. Ще посетите най-интересните места в Перу на изгодна цена.

 

Програмата е индивидуална и не е свързана с минимум брой участници. 

Цената не е валидна за периода на Новогодишните празници.

Посочените цени са калкулирани по най-ниските цени на самолетните билети и важат за ограничен брой места до изчерпване на количествата.

Програма

ден
1
Пристигане на международното летище в Лима. Посрещане от нашите партньори, трансфер и настаняване в хотела в Лима. Нощувка.
ден
2
Закуска в хотела в Лима. Трансфер до летището и полет до Куско ( 1 час ) . Пристигане в Куско и посрещане от нашите партньори. Трансфер до хотела до вашия хотел в Куско. Следобяд ще се разходите в историческия център на града. Ще разгледате Катедралата, Храмът на слънцето (Кориканча). Тук инките чествали зимното слънцесто. Слевда посещение на още четири важни архиологическите забележителности, къдто ще живеят древните легенди - руините Саксаиуаман, храмът Кенко, крепостта Пука Пукара и Тамбомачаи. Свободно време и аклиматизация. Нощувка. 
ден
3
Закуска в хотела в Куско. Целодневна екскурзия в която ще посетите пазара Писак и крепостта Олантайтамбо. Програмата включва обяд на шведска маса, включен в пакентата цена. Завръщане в Куско. Нощувка. 
 
ден
4
Предстои ви най-вълнуващия ден. След закуска - трансфер до гара Порой (30 мин). Оттук с влак, в първа класа, започва незабравимото ви пътуване към мистичния град на инките Мачу Пикчу (около 3 ч. и 30 м.). На езика кечуа днешното име на комплекса означава Стар връх. Археологическото чудо датира от 15 ти век. Древните дворци и храмове са известни още с името Изгубеният град на Инките. След посешението се връщате в града. В следобедните часове - обратно пътуване с влак към гара Порой и трансфер до Куско. Нощувка
ден
5
Закуска в хотела и автобусно пътуване до Пуно с обяд в Сикуани (380 км). По пътя ще посетите известният в цяла Южна Америка параклис Андагуаилилас, руините Ракчи и музея  Пукара. Пристигане в Пуно и настаняване във вашия хотел. Нощувка. 
 
ден
6
Закуска в хотела. Целодневна екскурзия до езерото Титикака - най-високо разположеното езеро в света. Ще посетите плаващият трастиков остров Урош и остров Такиле. Обяд в Такиле. Нощувка в хотела в Пуно.
ден
7
Закуска в хотела. Трансфер до летището в Хулиака за полет до Лима. По време на трансфера ще посетите древния некропол на инките Силустани.  Пристигане в Лима. Трансфер до вашия хотел и нощувка.
 
ден
8
Закуска в хотела. Трансфер до летището за отпътуване от Лима.

Важно:
- Програмата е индивидуална и не е свързана с минимум брой участници.
- Не е предвиден водач от "Посейдон Холидейс"
- Цената е формирана по най-ниските тарифи на полетите и подлежи на препотвърждение за желаните от вас дати на пътуване и към момента на резервиране.
- Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите - до 12:00 ч. в деня на заминаване
- Цените са формирани при следния валутен курс: 1 USD = 0.92 EUR. При увеличение на валутния курс на щ. долар към еврото Посейдон Холидейс ООД си запазва правото да промени цената към момента на доплащане.
- Медицинската застраховка по пакетите за организирано пътуване е на ЗАД “ Армеец”. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 130, е-mail: [email protected] и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият е приет в лечебно заведение в състояние, в което е било практически невъзможно да се свърже с Асистиращата компания, Застрахованият е длъжен да се свърже с Асистанс компанията на посочените телефони, лично или чрез трето лице, в срок до 24 часа от момента, в който състоянието му позволи, но във всички случаи преди напускане на медицинското заведение.Когато Застрахованият е заплатил сам направените разходи, всички документи по конкретната претенция следва да се изпратят на Застрахователя в оригинал, в срок до 5 дни след завръщането на Застрахования в Р България.Адрес за кореспонденция и предявяване на щети: ЗАД „Армеец“, България, гр. София, ул. „Жолио Кюри“ №20, тел. + 359 2 81 90 941

Забележки:

- Пакетната цена може да се преизчисли за различен брой нощувки.
- Пакетната цена може да се преизчисли за настаняване в единична стая.


Визов режим: 

Няма специални визови изисквания.
Няма задължителни медицински и здравни изисквания.

 

Начин на плащане:

Депозит в размер на 50% от пакетната цена при приемане на офертата и записване.
Доплащане 40 дни преди датата на заминаване. Цените се заплащат в ЛЕВА по фиксинга на БНБ.
 

 

Условия за анулация и неустойки:

До 60 дни преди датата на пътуването – глоба за самолетните билети, определена от авиокомпанията.
До 40 дни преди датата на пътуването 70 % от общата сума
От 39 до 15 дни преди датата на пътуването 100 % от цената на пътуването. 


Необходими документи:

• Задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане 
• За деца под 18 години – нотариално заверена родителска декларация за съгласие

 

цена от 1399 € /2736 лв./
Цената включва
 • 7 нощувки със закуски в хотели 3* в Перу
 • 2 обяда
 • всички посочени в програмата трансфери с комфортни туристически автобуси и влак до / от Мачу Пикчу
 • всички екскурзии посочени в програмата с водачи на английски език
 • входни такси за посочените обекти
 • медицинска застраховка със ЗАД "АРМЕЕЦ" (покритие 10 000 евро за лица до 65г.)
Цената не включва
 • самолетни билети София - транзитно летище - Лима - транзитно летище - София
 • самолетен билет Лима - Куско - около 220 долара
 • самолетен билет Хулиака - Лима - около 220 долара
 • напитки по време на хранене
 • ранно на настаняване и късно освобождаване на хотелите
 • доплащане за настаняване в хотели 4* в Перу (по желание)
 • доплащане за удължение до езерото Титикака (по желание) - 2 нощувки
 • бакшиши
 • междинна нощувка в Европа (ако се налага такава според разписанието на полетите)
 • Доплащане за медицинска застраховка за лица над 65 години, размера на която зависи от точната възраст на застрахованото лице
 • Застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора, съгласно условията на ЗАД "АРМЕЕЦ", гр.София, ул. „Жолио Кюри“ №20, тел. + 359 2 81 90 941
Специални предложения
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах