Екскурзии в Япония

  • Обща информация
  • Видео
  • Карта

Екскурзия в Япония - Япония е разположена в Североизточна Азия между Северната част на Тихия океан и Японско море . Състои се от четири основни острова, заобиколени от повече от 4000 по-малки. Населението на страната е над 126 милиона.

 

Токио един от най-населените градове в света. Всеки от отделните райони на града има свое собствено лице. В Гинза ще откриете магазини на световни марки, Шинджуку никога не спи и е известен като новия център на Токио, Асакса пази спомени за статото Едо - предишното име на Токио.

 

Осака е известна със своя старинен замък, който се извишава над красив парк с вишневи дървета. Оживените райони Умеда и Намба привличат хиляди посетители с огромните си магазини и разнообразни ресторанти. Най-красивият сезон тук е пролетта, когато заради  сакура - цъфтежа на вишните в града и в цяла Япония идват много гости. 

 

Киото е най-посещаваният град в Япония. Старата японска столица е известна в цял свят със своите красиви храмове, светилища и градини. В продължение на 1100 години Киото е политически и културен център на страната. Тук и днес ще срещнете съвременни "майко" - красиви момичета в истински кимона, които грижливо пазят традициите.

View Larger Map  |  Get Directions  |  View Bird's Eye
Специални предложения
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах