Хотелската верига Marriott подканя гостите си да оставят бакшиши за камериерите


21 Септември 2014

Оставяте ли бакшиш в хотелската си стая за вашата камериерка? Хотелската верига Marriott стартира програма за насъчаване на бакшишите.

 

Кампанията е наречена " Пликът, моля " и започва тази седмица. Пликовете за бакшиши са поставени в над 160 000 стаи в САЩ и Канада. Участват около 1000 хотела, свързани с веригата Marriott, вклчително хотели от марките Courtyard, Residence Inn, JW Marriott, Ritz-Carlton и Renaissance.

 

На пликовете са изписани имената на камериерите, които се грижат за стаите, заедно със следното послание: "Благодарим Ви, че отседнахте при нас! Нашите камериери с радост се грижат за Вашите удобство и уют. Моля, чувствайте се свободни да оставите бакшиш, за да изразите своята благодарност за техните усилия."

 

И вие често сте се питали какъв бакшиш е редно да оставите в хотелската си стая? Отговорът е на Арне Соренсон, Изпълнителен Директор на Marriott: Между 1 и 5 долара на вечер, в зависимост от цената на стаята, в която сте отседнали.


Блог
Специални предложения
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах