Почивки в Тайланд

  • Обща информация
  • Видео
  • Карта

Наричат Тайланд "Страна на усмивките" и за всеки посетител тук е изключително лесно да разбере причината за това. Тайландците се отличават с топлите си усмивки, приятелското отношение и лекото общуване... Приятно ще ви впечатлят благият им характер, чаровното, ненатрапчиво и безупречно обслужване. Не се случаен фактът, че над 65% от гостите на страната остават наистина запленени от тази красива нация и се връщат в Тайланд отново и отново с  истинско удоволствие.

 

Пътуването ви до Тайланд ще ви предложи богато разнообразие от атракции : Бангког е един от най-вълнуващите и динамични градове в света.

В Тайланд се намират някои от най-добрите тропически плажове на планетата. Очакват ви в бели пясъчни брегове, кристално чисто тюркоазено море, романтични острови, тучни зелени джунгли и национални паркове. За любознателните - забележителна история, религия и култура. Към всичко това прибавяме вкусните екзотични ястия на тайландската кухня, несравними възможности за пазаруване и ... списъкът е безкраен.

 

Столицата на Тайланд, Бангкок, е един от най-вълнуващите градове в света: невероятни храмове и дворци, речни круизи, удобни хотели, изискани ресторанти, молове и запомнящ се нощен живот.

 

В крайбрежните зони и на островите ще откриете някои от най-добрите плажове в света - зашеметяващи пейзажи и перфектно синьо море.

 

Във вътрешността на страната ви очакват старинни столици с древна културадиви джунгли и гори, оризови ниви, слонове, национални паркове, малцинствени племена и спокоен, ведър, будистки начин на живот, съхранен непокътнат от времето. 

виж още
View Larger Map  |  Get Directions  |  View Bird's Eye
Специални предложения
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах