Програма Лоялни клиенти


12 Юни 2019

Включете се в нашата Програма за лоялни клиенти PREMIUM CLUB

и  ползвайте бонуси при пътуванията си с Посейдон Холдиейс

 

Имаме удоволствието да ви съобщим, че можете да се включите в нашата нова програма за лоялни клиенти!Чрез нея вие можете да ползвате допълнителни бонуси и да увеличите удоволствието от вашето пътуването!

Получавайте бонус-точки от вашите резервации и препоръки и ги превръщайте в отстъпки! Бъдете сред първите, които ще научат за нашите специални оферти и промоции!

 

Как да стане това?

 

Свалете приложението UDS , регистрирайте се, въведете PROMO CODE  POSEIDON и ще получите 60 точки= 60 лева за присъединяване към нашата бонусна програма. Можете да ползвате тези точки още при първата си резервация.

Получете 2 % под формата на точки за пътувания по специални програми на Посейдон Холидейс. Точките можете да ползвате при следващи резервации на наши туристически пакети.

Ако сте доволни и препоръчате услугите ни  на приятели  можете да получите допълнително 1% от стойността на тяхната резервация под формата на бонус.

С натрупаните точки можете да намалите стойността на пътуването си до 50% .

Бонусната система има и VIP ниво.

 

Бързи стъпки:

 

Свали приложението UDS    на телефона си от  за Iphone или  за Android.

🖊 Регистрирай се.

🔑 Въведи ПРОМО код:  POSEIDON

💰 Получи 60 лв. бонус.

💰 Получавай кешбек, събирай точки.

👍 Препоръчвай на приятели, получавай кешбек от техните покупки.

✈ Пътувай с отстъпка!


Блог
Специални предложения
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах