Преустановяване на организираните туристически пътувания до 13 април 2020 г

17 Март 2020

Уважаеми клиенти,

Бихме желали да Ви информираме за Официалната позиция на „Посейдон Холидейс" ООД във връзка с обявеното извънредно положение в страната и произтичащите от това последствия върху организираните от туроператора пътувания.

Следствие усложняващата се епидемична обстановка, свързана с разпространението на COVID-19 у нас и във връзка с решението на Народното събрание от 13.03.2020 г. за обявяване на извънредно положение, в съответствие с препоръките на Националния оперативен щаб и с указанието на Министерство на здравеопазването за мерките срещу Covid-19 и съгласно Заповед на министъра на туризма Николина Ангелкова за преустановяване на организираните туристически пътувания до 13 април 2020 г., включително Ви уведомяваме, че:

 "Посейдон Холидейс" ООД временно преустановява всички организирани изходящи туристически пътувания за срока на действие на Заповед № Т –РД-16-76/17.03.2020г. на Министъра на Туризма на Република България и спира изпълнението на задълженията по всички договори с потребителите за срока на непреодолимата сила. Докато трае извънредното положение "Посейдон Холидейс" ООД не прекратява договорите за туристически пакети, а само спира изпълнението на задълженията и на свързаните с тях насрещни задължения по тях, с цел да предостави възможност за защита на интересите на двете страни, следствие на което "Посейдон Холидейс" ООД не дължи връщането на заплатените авансови или окончателни плащания по спрените договори.

 


Блог
Специални предложения
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах