Екскурзии в Перу

  • Обща информация
  • Видео
  • Карта

Вашата екскурзия в Перу - Малко дестинации могат да предложат на гостите си такова разнообразие, както Перу - мощни планински вериги, огромни пустини, красиви плажове и тропическа джунгла. Перу притежава фантастично богата история , археология , дива природа, самобитна култура и свидетелства за древни цивилизации. Мачу Пикчу е един от най-известните и фотографирани археологически обекти в света, а мистериозните очертания на Наска и до днес пазят своята тайна.

 

Полезно е да знаете

Още факти:

Перу е разположено на площ от 1,285,220 кв. км на площ, с население около 28 млн.
Стараната придобива независимостта си от Испания през 1824 година.
Испанският език е широко разпространен като официален език, в някои рейони се говорят местните аймара и кечуа. В големите градове сеговори и английски;

История на десет хиляди години, за която свидетелстват множество исторически и природни забележителности. Перу неизбежно вика в съзнанието ви образите на Мачу Пикчу и Империята на инките. Но страната е осеяна с многожество други археологически обекти, наследство от още по-древни времена, когато велики цивилизации ни завещали в наследство своето изкуство, обичаи, ритуали и мъдрост.

Перу ще ви впечатли с добрата си кухня, известна не само с изискания си вкус, а и със своето разнообразие. Перу е чудесна дестинация и за любителите на природата. Почти 20% от световните видове птици 10% от световните видове влечуги живеят тук.

View Larger Map  |  Get Directions  |  View Bird's Eye
Специални предложения
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах