Отзиви

 

​Здравейте, Посейдон Холидейс,

Искаме да изразим благодарността си към целия екип, благодарение на когото реализирахме две страхотни пътувания и прекарахме незабравими дни и приключения в Бангког и остров Пукет юни 2018 и едно невероятно изживяване на Малдивите февруари 2020. Това се случи благодарение на професионалното отношение и безупречна организация на Цвети в Тайланд и Ели на Малдивите. Съдействието, което получихме по отношение избора на хотели и обслужване, съвети и организация, препоръки и насоки, оправдаха напълно нашите очаквания! Без никакви предрасъдъци и колебания, вие ще сте нашия избор за следваща почивка и пътувания и ще ви препоръчаме на всички наши познати! Бъдете здрави и все такива профеционалисти! До нови срещи!

 

Сърдечни поздрави,

 

Весела и Георги Сталеви

Юни 2018, Меден месец, Тайланд

Февруари 2020, Малдиви

 

 

 

Здравейте, Посейдон Холидейс!

 

Пиша ви това писмо,с което бих искала да изразя благодарността си към целия екип, благодарение на който, аз и семейството ми прекарахме осем незабравими  дни в Шри Ланка!Това се случи,благодарение на Вашия професионализъм,лична ангажираност и търпеливото и приятелско отношение към нас! Съдействието, което получиме от Ваша страна по отношение на избора на хотели, както и организацията и обслужването от страна на вашите партньори, осигуриха нашето комфорно, безпрепятствено и спокойно пребиваване на острова. Високо оценявам факта, че бяхте в непрекъсната връзка с нас през цялото време, както и вашата заинтересованост, дали всичко е наред, как прекарваме времето си и дали очакванията ни са се оправдали напълно! Бъдете сигурни, че ще ви препоръчвам на моите приятели и познати, защото съм убедена, че и те ще останат като нас, изключително доволни! Желая здраве на целия екип! До нови срещи!

 

С уважение

 

Елена Маджарова, Шри Ланка - обиколен тур, м. февруари 2018

 

Здравейте Антонина,

 

Искам да споделя впечатленията си от почивката ни във Филипините и да Ви благодаря за отличната организация по пътуването и пребиваването ни там. Всичко по трансферите от остров на остров /Палаван и Боракай/ беше точно, както и избора на хотели. И на двете места хотелите бяха разположени в близост до всички забележителности, които искахме да посетим. Отношението на персонала беше изключително любезно. Единствено в хотела в Боракай бяхме изненадани, че HB включва закуска и обяд, но след като заявихме желанието си за вечеря нямаше проблем и тя беше организирана само за нас.

Впечатленията ни като цяло са много добри. Заредихме се с положителни емоции и енергия.

Благодарим и на Ели за съдействието за вътрешните полети! 

Бъдете живи и здрави и все така сбъдвайте мечтите на хората, които обичат да пътешестват! 

До скоро! Поздрави на целия екип на Посейдон Холидейс!

 

Филипини, Манила, о-в Палаван и о-в Боракай месец Февруари 2017, Д. Рафаилова

 

 

Здравейте и за много години!

 

Бих искала да благодаря за чудесно организираната екскурзия до Шри Ланка. Много екзотика, храмове и прекрасна природа!

 

Програмата бе добре балансирана и за възможностите на всички. Имаше време за опознаване на историческите забележителности, имаше и време за почивка на брега на океана. С добро настроение, веселие и отпочинали посрещнахме новата 2017 година.

 

Специално искам да благодаря на нашия водач Живка Цветкова, която ни обгрижваше непрекъснато. Тя се съобразяваше с възможностите и физическата кондиция на всеки. Беше взискателна към местните партньори, но и не допускаше разнобой сред членовете на групата. Беше помислила за всичко предварително, включително за калцуни за влизане в храмовете и мокри кърпички за дезинфекция. Въпреки краткото време за трансфер на полетите от Доха за Коломбо и обратно, и големите летищни разстояния, групата организирано, компактно и навреме достигна до съответните гейтове. Благодарение на отговорното й отношение към работата си, внимание и усет към детайлите, ние се насладихме на прекрасна почивка.

 

Пожелавам ви здраве и занапред да поддържите високо нивото на професионализъм и отдаденост за радост на вашите клиенти.

 

27.12.2016 - 3.01.2017, Нова година, Шри Ланка

 

А. Криндова

 

 

 

Здравейте,
 
С моята съпруга Ви благодарим от сърце за добре организираната екскурзия в Израел. Останахме изключително доволни и с прекрасни впечатления от всичко видяно. Организацията беше  на ниво. Придружаващият ни Валери беше перфектен във всяко отношение. Нашата оценка е Отличен!
 
Бъдете живи и здрави! Успешна и приятна работа! До нови срещи.
С уважение:
 
с-во хаджи Маринови, Израел, м. Ноември 2016

 
 
Пиша тези редове, за да благодаря за прекрасното преживяване в Бали. Този екзотичен остров открай време ме притегляше с богатата си история и култура, с прекрасната природа и безкрайни бели плажове, с кораловите си рифове и многобройните храмове, с чудесната си кухня и усмихнати, спокойни и светли хора. Но не предполагах в какъв рай ще попадна като избрах (по препоръка на агенция Посейдон) хотел Melia.
Още с пристигането всичко беше перфектно уредено - трансфера, настаняването, посрещането. В този наистина райски оазис е помислено за всичко, всеки детайл ни караше да се чувстваме специални и много желани гости.
Благодаря!

Р. Аврамова
 
остров Бали, хотел Melia Bali Garden Villas, м.Октомври 2016
 
 
 
Здравейте,

Искам да Ви благодаря за перфектно организираната почивка до Шри Ланка. Дните там бяха изпълнени с много емоции, много преживявания, много вълнуващи спомени.
 
 
Докоснахме се до един непознат за нас свят с красива природа, добронамерени хора и великолепни храмове. Видяхме как на една малка по територия земя може да има от всичко: планини, реки,океан, хора, много млади хора, различни религии, богатство и бедност.
 
Видяхме как образованието е основен приоритет за тази държава, задължително за всеки от 6 до 16 години. Видяхме как се гради новото и как се съхранява наследеното. Видяхме ред и спокойствие в интензивния трафик.
 
Всеки път, когато си спомня за почивката, лицето ми грейва в усмивка. Благодаря!
 
П. Колева
Шри Ланка, обиколен тур и почивка, май 2016
 
 
Привет,
 
С моята приятелка все още живеем с прекрасните спомени от екзотична Индия, която посетихме  през 2015 год.
Милена, благодарим ти от сърце за перфектната организация през цялото пътуване, за незабравимите емоции и преживявания в далечна Индия.С твоя помощ "открихме" невероятно интересни дворци, гробници и мавзолей.
Благодарим за перфектния избор на хотели, храна, обслужване и за това, че през целия ни престой в Индия се чуствувахме "специални" гости.
С удоволствие ще продължим да полозуваме услугите на Вашата фирма, защото сме сигурни в професионалната организация при работата на двете прекрасни дами Милена и Ели.
 
И така до нови вълнуващи пътешествия!
 
Ц. Пранджева и К. Вълчева 
Индия - Златния триъгълник, март 2015 г. 
 
 

Здравейте,

Искам да ви благодаря за положените усилия и любезно съдействие от ваша страна за нашето пътуване до остров Пукет.

Прекарахме си чудесно и понеже сме ползвали услугите на агенцията ви - бяхме спокойни, че сме в сигурни ръце.

До следващата дестинация!

 

сем Колеви, сем Георгиеви, сем Илиеви и сем Колеви - младши, февруари 2016

Тайланд, хотел Phuket Graceland, 4* 

 

 
Здравейте,  Ели!
 
Искам да изкажа нашите благодарности за прекрасната почивка на о. Тенерифе! Много сме доволни от цялата организация по пътуването ни. Чуствахме се добре и много се забавлявахме.
 
Благодаря,  
 

сем. Негушевски, февруари 2016

остров Тенерифе, хотел Jacaranda 4* 

 

 

  

Здравейте, 

бих искала да споделя впечатленията си от нашето пътуване до екзотична Шри Ланка с ПОСЕЙДОН ХОЛИДЕЙС. Имам интерес към Азия и когато разбрах , че Посейдон холидейс специализират в тази дестинация, веднага реших да се запиша, за да посрещна Коледа и Нова година за пореден път на екзотично място. Аз съм редовен клиент на фирмата и пътувам с тях по множество екзотични маршрути. Сега отново изборът ни беше много добър.

За времето прекарано на острова имахме интензивна програма , но добре балансирана. Много топли спомени ще пазим от това, което видяхме и ни беше разказано от гида ни.

 

Сигирия е впечатляваща древна крепост на билото на скала , където някога е живял техен владетел. Около нея е зелена и равнинна територия, отгоре като се погледне не се вижда край.

 

След това пък имахме невероятно преживяване- да яздим слон! Не съм очаквала, че е толкова забавно, както и не знаех , че на врата на слона има бодливи косми :).

 

Следващото ни посещение беше на скален храм в Дамбула, известен с многото статуи на Буда  в най- различни пози. Боси в храма зяпахме в почуда и се възхищавахме, а гидът ни търпеливо ни чакаше да се насладим докрай.

 

Поредната ни спирка беше Канди, а там отново има какво да се види. Много красив и пищен храм с музейна част , където се пази като реликва зъб на Буда, донесен от Индия. Гледахме и представление на национални танци, много динамични , цветни и освен това и танци върху огън. Тогава се сетих и за нашите нестинарки, но Шриланкските огнени танци се изпълняват от мъже, които гълтат огън и стъпват върху жар. Разходихме се и в Кралска ботаническа градина сред чудновати дървета , на някои имаше стотици прилепи.

 

Приятна добавка се оказа да  видим  парк с  билки и подправки, които се ползват за мехлеми , кремове и други полезни аюрведични продукти; фабрика за производство на известния Цейлонски чай; музей – магазин за скъпоценни камъни. Но най-много ни допадна приюта за слонове, там се обгрижват 90 слона , теренът е много добре поддържан, а малките слончета са трогателни. За късмет гидът ни ни заведе там по време на едно от храненията с мляко на бебетата:). След тези наситени с впечатления дни се отдадохме на плаж и релакс на брега на Индийския океан.

 

Шри Ланка е зелена, много красива, а хората са любезни, семпли ,но добронамерени. Бивша португалска , холандска и английска колония, късно е станала самостоятелна държава.Виждат се строежи, изграждат се пътища , метро в Коломбо и е очевидно, че се развива. Има още какво да предложи Шри Ланка, с удоволствие бих отишла пак и може да плажувам този път на Малдивите , хем да се разнообразя , хем  да допълня албумите си  с нови снимки J

 

Това наше приключение премина гладко и безупречно заради перфектната организация и очевидно професионално свършената  работа от Милена и Ели, които ни бяха намерили удобни полети , чудесни хотели по маршрута и гид , готов да е в услуга през цялото време .Благодаря от сърце!

Спаска Парушева, януари 2016

Шри Ланка - обиколен тур и плажна почивка

 

Здравейте,
 
Искам най-напред да изкажа благодарност на Ели и Милена за съдействието, прекрасното отношение и също толкова прекрасна екскурзия до остров Бали и Сингапур за периода 29.12.2015г. - 08.01.2016г. При пристигането бяхме посрещнати от местните партньори на Посейдон Холидейс, от които също сме много доволни. На остров Бали хората са ориентирани към туристите и правят всичко възможно, за да им осигурят комфорт. В още по-голяма степен това важи за хотел Melia Bali in Nusa Dua, където бяхме отседнали и посрещнахме новата година. Новогодишната вечеря включваше богато разнообразие от храна, а отношението от обслужващия персонал беше изключително. Новогодишното парти в лоби бара на хотела беше с много музика, викторина с награди, акробатични номера и много смях и забавление.
 
Като допълнителна екскурзия се включихме в сафари със слон. Мероприятието включваше забавна програма със слоновете, обяд и около половин час езда върху гърба на слона.  Хубаво преживяване беше и круизът до остров Лембонган - отново страхотно отношение към туристите. На самия остров има басейн, възможност за шнорхелинг, за возене с банан и обяд. През един от дните ходихме и до Убуд, посетихме храм, насладихме се на красивата природа на острова и имахме време дори за магазини. Тази екскурзия запознава с различните ритуали и начина на живот на местното население.
 
В Сингапур посетихме основните забележителности и зоологическата градина, където видяхме различните представители на екзотичната фауна в среда, близка до естествената. Успяхме да купим прекрасни сувенири за спомен и подаръци.
 
Пожелаваме на екипа на Посейдон Холидейс много успех и още доволни клиенти!
 
М. Костова, С. Костова, януари 2016
остров Бали и Сингапур
 

Здравейте Милена,
Бих искала първо да изкажа своята благодарност към Вас. За мен беше невероятно удоволствие да обсъдим и планираме нашата прекрасна екскурзия в Япония. Благодаря Ви за това, че ни осигурихте спокойствие в процеса на планирането, както и за това, че успяхте да ни организирате толкова прекрасно изживяване.
Бих искала да споделя с Вас колко съм впечатлена от Япония като дестинация и от специалното отношение, което срещнахме навсякъде. По време на целия престой чувствахме постоянна грижа и внимание. Поднасям своите адмирации за прецизния избор на хотели и забележителности, които посетихме, както и за точната програма, благодарение на която успяхме да усетим духа на тази невероятна страна.
Благодаря Ви за доверието и спокойствието, което създадохте, за перфектната ваканция.
С най-добри чувства,

З. Димитрова, август 2014

Япония

 

 

Здравей Милена, 

Всичко по пътуването ни до Тенерифе беше много добре - хотелите, рент-а-кара и другите услуги. Нямахме никакви проблеми! Тенерифе ни хареса изключително - самият остров, а също хотелите и стаите. Благодаря много за подбора!

 

Веселин Петров, май 2014

остров Тенерифе, Испания

 

 

Привет, 

вече сме в България и за съжаление азиатксата ни обиколка приключи! Пиша, за да ви благодаря за организацията на пътуването и отличния подбор на хотелите по маршрута! Времето във Хонг Конг и Куала Лумпур беше добре преценето, така че успяхме да видим спокойно всичко, което ни интересуваше. Хотелът на остров Пенанг беше наистина Top, както обещахте - с добра локация, хубав плаж и добра храна. Благодарим ви за всичко и ни очаквайте скоро отново!

 

Д. Толева, февруари 2014

Малайзия и Хонг Конг 

 

Здравейте,

благодарим ви за организацията на почивката ни в Доминикана! Пътуването мина отлично. Хотелът беше супер, както и храната в него, също и цялото обслужване! Много ни хареса и препоръчваме екскурзията с катамарана - Saona & Altos Chavon. Другата екскурзия, която записахме - обиколката на острова - според нас не представлява голям интерес.

 

Теодора Спасова, февруари 2014

Доминикана, хотел Dreams Palm Beach Punta Cana

 

Отдавна мечтаех да стъпя на черния континент и да преживея среща с дивите животни отблизо. Кения се оказа перфектната комбинация от място за сафари и място за плаж и релакс. С Посейдон Холидейс успяхме да съчетаем вълнуващото сафари и приятното отпускане след това на брега на Индийския океан. За тези които се чудят , ето някои практически съвети. Страната е бедна, но е ориентирана към туристите и те са там богове. Много прилични места за настаняване има в парковете за сафаритата. Гид и шофьор в едно ще бъде хем екскурзовод, хем компания. По пътя си ставате близки и можете да разчитате напълно на него. А сафарито е нещо, което не може лесно с думи да се опише . Как се разказва за стада от слонове, които минават на метри от тебе или жирафи, които най- спокойно си пасят, или за грацилните антилопи, стотиците бизони и величествения цар лъв ...Това трябва да се види.
А след сафари - заслужен релакс в хотел на брега на океана, сред зеленина и много маймуни и свръхлюбезни служители. 
Изключителни благодарности на Посейдон холидейс за това, че не оставиха нищо на случайността и всеки детайл предварително ни беше обяснен. Организацията на пътуването ни беше перфектна, трансферът, хотелът, сафарито и като цяло всичко задоволи напълно очакванията ни. 
Благодарности на Ели и Милена за това, че една от моитe мечти се превърна в реалност!

 

Спаска Парушева, декември 2013

Кения, сафари Tsavo Esat & Tsavo West, hotel Diani Sea Lodge

 

 

Здравейте, 

пишем ви, за да ви благодарим за чудесната организация на пътуването ни до Шри Ланка. Обиколката на острова много ни хареса, също и хотелът за почивка след тура. Като цяло впечатленията ни от страната са много добри - екзотична обстановка, интересни забележителности, добре предразположени и мили хора. Нямахме никакви проблеми с общуването на ангийски. Wi Fi връзката не във всички хотели беше добра. Въпреки лошите прогнози и опасенията ни от дъждовния сезон, времето беше слънчево и топло. Препоръчваме на всички, които имат възможност и вкус към екзотиката, да посетят този интересен остров. На вас пожелаваме все повече доволни клиенти! Оше веднъж благодарим за компетентната ви работа и за грижите, които полагахте за нас по време на цялото пътуване! 

 

сем. Георгиеви, август 2013

Шри Ланка, Обиколен тур и почивка в хотел Vivanta by Taj, Bentota

 

Пиша ви, за да благодаря за незабравимата ваканция на остров Бали, която ни организирахте. Цялата ни компания е с отлични впечатления от хубавия хотел, който ни препоръчахте и от интересните екскурзии на острова. Хотелът ни в Сингапур беше наистина с удобно местоположение. Денят на остров Сантоса беше добра идея. Още веднъж благодарим за добрата организация и полезните препоръки!

 

Сиана Колева, юли 2013

Остров Бали, хотел Laguna Resort & SPA 

 

 

Благодаря ви много за прекрасната ваканция в Ямайка! Единственото, което бих искала в повече, е да имах повече време за пътуването си, за да се наслаждавам по-дълно на тази екзотика!

 

Спаска Парушева, ноември 2012

Ямайка, хотел RIU Mongeto Bay

 

Здравейте,
Благодаря ви за перфектната организация на нашето пътешествие, екскурзиите и трансферите бяха перфектни. Доволни сме и от хотелите бяха на ниво, с удоволствие ще ви се довериме  пак.Таня Боянова, февруари 2015

Обиколна ескурзия Тайланд, остров Бали и Сингапур

  

Специални предложения
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах