Екскурзии и почивки в Мароко

  • Обща информация
  • Видео
  • Карта

Мароко е страна, която балансира между приказката и реалността. Тук въздухът е напоен с духа на тайнствени легенди и древни традиции. В Мароко историята ви очаква на всяка крачка, независимо дали пътувате през пустинята или се разхождате по улиците на града.

 

На мароканския бряг близо до Казабланка са намерени първите следи от човешко присъствие в Северна Африка. Тук, в изолираните планински вериги, все още живеят берберски племена с примитивни култура, традиции и гостоприемство, непроменени от хиляди години. Мароко е страна на две реалности  - древна и съвременна. По старите, криволичещи улици на Фес, Мекнес и Маракеш ще срещнете хора в традиционни носии, но с мобилни телефони или лаптоп в ръка.

 

Мароко e идеалното място за вас, ако посещавате Африка за първи път - добра транспортна мрежа и приятелски настроени хора.

 

Един от най-популярните туристически райони е Маракеш. Градът е богат на музеи, множество архитектурни паметници и известни пазари. Местните пазари са препълнени с разнообразни стоки - дървени фигурки, бижута и марокански изделия от кожа.

 

В курорта Агадир няма дори да чувствате, че сте в Мароко - луксозни вили и дискотеки до сутринта. Златните плажове и пенливите вълни на Атлантическия океан  привличат доста плажуващи. 

 

Beautiful Morocco - Official video from site Marrocos.com from JoaoCajuda on Vimeo.
View Larger Map  |  Get Directions  |  View Bird's Eye
Специални предложения
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах