Екскурзии и почивки в Индия

  • Обща информация
  • Видео
  • Карта

Индия е своеобразен тест за възприятията и възможностите на много пътешественици. Индия е мистична земя, която ще остави у вас спомени за незабравими преживявания. Богатата история на страната е създала невероятна колекция от изящни и мистични дворци, храмове и паметници.

 

Индия е като книга, пълна със странни и прекрасни истории. Може да не вярвате на това, което четете. Може да не сте съгласни с написаното, но едно нещо е сигурно, че просто не може да спрете, защото искате да откриете повече. И колкото повече четете, толкова по-интересно ви става...

 

Една от най-привлекателните и очарователни характеристики на Индия е потресаващата смесица на старо и ново. Религията, историята и традициите са преплетени с атрибутите на съвременния живот – интернет-кафенета, международни вериги за бързо хранене, шикозни барове и луксозни ресторанти. Ако историята и културата са ваша страст, препоръчваме да резервирате някоя от обиколните програми, с посещение на Делхи, Агра и Джайпур. За любителите на тропическото блаженство са плажните ваканции в Гоа и Керала.

 

Индия не оставя никого безразличен. В края на пътуването си някои са щастливи да я напуснат, а други са запленени да се връщат отново или дори да останат тук завинаги.

View Larger Map  |  Get Directions  |  View Bird's Eye
Специални предложения
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах