За нас

Ние имаме план за вашата екзотична ваканция. Очакваме ви, за да го споделим!

Нас наистина ни е грижа! За вашия комфорт, за вашата сигурност, за вашите незaбравими преживявания!  

Вашето приключение е това, в което ние имаме опит.

Ние сме тук, за да ви помогнем да сбъднете мечтите си за невероятни пътувания и да преживеете щастливи моменти.


 

Ние ще организираме и обслужим вашето пътуване с грижа и отношение. Ще се погрижим за всеки детайл, за да пътувате спокойно и да се отдадете изцяло на хубавото преживяване.  

 

За нас е отговорност и чест да ни поверите едни от най-приятните си моменти. Открийте красиви и вълнуващи места! Преживейте безброй щастливи мигове на път! Ние сме тук да ви помогнем да получите всичко, което очаквате от вашето пътешествие и дори малко повече. 

 

Наша грижа е да получите качествено обслужване на възможно най-добра цена. Да се върнете удовлетворени, обновени, заредени с вълнуващи преживявания и енергия за нови предизвикателства.

 

Защо да ни се доверите?

 

Споделяме с вас целия си над 20-годишен опит в организацията и обслужването на далечни и екзотични пътувания. Познаваме лично и в детайли дестинациите и маршрутите, които ви предлагаме. Експертните ни знания са резултат от дългогодишен професионален опит и отговорност, задълбочен интерес, личната ни страст към пътешествията и стотици хиляди пропътувани километри.

 

Поверете ни пътуването си и се възползвайте от предимствата. Ще ви покажем най-интересните кътчета на глобуса. Ще ви помогнем да се потопите истински в атмосферата на местата, които посещавате и да изпитате вълнуващи моменти.

 

Ние знаем наистина много за пътуванията и се грижим да ставаме все по-добри. С удоволствие ще ви помогнем да направите вашия правилен избор и да изживеете мечтаната си ваканция. 

 

Стараем се да разберем от какво вие имате нужда, за да ви предложим най-подходящото пътуване за вас според очакванията и бюджета ви.

 

Нас наистина ни е грижа! За вашия комфорт, за вашата сигурност, за вашите незабравими преживявания!  Ако вече пътувате, нашият екип е на ваше разположение 24 часа, 7 дни в седмицата, за да бъдете спокойни и удовлетворени. Когато тръгвате на път с нас, ние вече сме се погрижили вашето пътуване да е планирано по най-добрия начин. Непредвидими и извънредни ситуации? Можете да разчитате на нашата грижа!

 

Отдадени сме на идеята да се върнете доволни от пътуването си и да ви видим отново за следващото ви пътешествие.

Благодарим ви, че оценявате това и ни се доверявате!

 

От Екипа на Посейдон Холидейс

 

Част от нашите предложения :

  • Екзотични почивки с партньорството на водещи световни компании и най-добрите местни туроператори – изгодни и сигурни пътешествия и почивки в района на Индийския океан и Карибите, Азия, Африка, Южна Америка - Малдиви, Сейшели, Марвиций, Шри Ланка, Япония, Тайланд, Индонезия, Индия, Виетнам, Филипини, Южна Африка, Танзания, Кения, Мексико, Доминикана, Ямайка, в Куба, Бразилия и др.
  • Индивидуални пътувания по ваша идея и наша препоръка. Ако имате собствен план, ние ще ви помогнем да го реализирате при най-добри условия 
  • Хотелско настаняване на ексклузивни цени в най-предпочитаните ваканционни дестинации
  • Сезонни почивки и екскурзии – Турция, Гърция, Тунис, Египет, Кипър, Малта, Испания, Италия, Португалия и др.
  • Тематични пътувания – Сватбени пътешествия, Луксозни ваканции, Романтични бягства, Голф-и Йога-ваканции, Годишнини, Сафари, Wellnes
  • Застраховки

На сайта ни ще откриете само част от нашите основни дестинации и програми. Утвърденото ни партньорство с най-добрите световни туроператори и водещи местни туроператори във всяка дестинация ни позволяват да Ви предложим сигурни почивки и пътешествия във всяко желано от вас място.

Посейдон Холидейс ООД е лицензиран Туроператор и Туристически агент с Удостоверение за регистрация № РК–01–6861 и застраховка „Отговорност на туроператора”: Застраховка Отговорност на Туроператора

 

БАНКОВИ РЕКВИЗИТИ: 

ПОСЕЙДОН ХОЛИДЕЙС ООД   

Банка:  "Алианц Банк България" АД, Бизнес Център "Плиска" – София
 
IBAN:  BG02BUIN95611000312585 - в лева
 
Специални предложения
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах